0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ببخشید دوستان!من تازه کارم داخل انجمن پس راهنمایی کنیدم تا وقتی راه بیفتمرست.حالا این پست رو که ارزش نداره چیکار کنم؟!
نقلقول از: farooghkarimizadeh در 22 شهریور 1394، 04:41 بظببخشید دوستان!من تازه کارم داخل انجمن پس راهنمایی کنیدم تا وقتی راه بیفتمرست.حالا این پست رو که ارزش نداره چیکار کنم؟!دوست عزیز خب بخونید تاپیکهای بقیه رو و بازم بخونید...نمیٔونین سوال کنید دوستان راهنمایی میکننبا خوندن تاپیکها کلی راجب این سیستمعامل اطلاعات پیدا میکنین
نقلقول از: Spirits در 22 شهریور 1394، 07:42 بظنقلقول از: farooghkarimizadeh در 22 شهریور 1394، 04:41 بظببخشید دوستان!من تازه کارم داخل انجمن پس راهنمایی کنیدم تا وقتی راه بیفتمرست.حالا این پست رو که ارزش نداره چیکار کنم؟!دوست عزیز خب بخونید تاپیکهای بقیه رو و بازم بخونید...نمیٔونین سوال کنید دوستان راهنمایی میکننبا خوندن تاپیکها کلی راجب این سیستمعامل اطلاعات پیدا میکنینمنظورت اینه که راجب این انجمن اطلاعات بدست بیارم دیگه نه؟!
اگر تعداد دقیقتر دستورات رو بگید و اینکه بیشتر چه نوع دستوراتی رو اجرا میکنید هم خوبه.
من هدفم از ایجاد این نظر سنجی این بود که اولا بفهمم کاربران چقدر با خط فرمان کار میکنند و دوما بفمم چه نوع دستوراتی را وارد میکنید؟مثلا من بیشتر برای اجرای اسکریپت های پایتون دستور وارد میکنم.ولی حالا دوستنا گفتند خوب نیست...
نقلقول از: farooghkarimizadeh در 23 شهریور 1394، 12:43 بظمن هدفم از ایجاد این نظر سنجی این بود که اولا بفهمم کاربران چقدر با خط فرمان کار میکنند و دوما بفمم چه نوع دستوراتی را وارد میکنید؟مثلا من بیشتر برای اجرای اسکریپت های پایتون دستور وارد میکنم.ولی حالا دوستنا گفتند خوب نیست...اتفاقا خوبه متوجه شیم و چارتا دستور جدید یاد بگیر حتی دستورات باحال اما در صورتی که تاپیک خوب باشه مثلا شما به جای تعداد نوع بذارید یا اگه میخواید تعداد باشه مثلا بگید در هر هفته یا در هر ... چند دستور وادر می کنید و بیشتر چی هستند یا مثلا بگید باحال ترین دستوری که زدید چی بوده مثلا همون حلقه های اسکریپتی (سی متریکس یا بی بی یا ..) که یه عالمه عدد قاطی پاتی پشت سر هم میاد.
درست شد
نقلقولدرست شدحالا شد من به 100 الی 200 رای دادم بیش تر از دستور kill و pacman استفاده میکنم .
نقلقول از: حسین حیدری در 25 شهریور 1394، 10:37 قظنقلقولدرست شدحالا شد من به 100 الی 200 رای دادم بیش تر از دستور kill و pacman استفاده میکنم .pacman همون بازیه pacman هست؟!دستور kill چیکار میکنه؟!
دستور kill چیکار میکنه؟!