انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Headingها در لیبره آفیس سمت راست نمی آید واعداد را در فهرست فارسی نمی زند!؟  (دفعات بازدید: 1956 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
یک متن بلند چند فصلی نوشتم. آخر کار اومدم Headingها رو تعریف کردم و فهرست رو تولید کردم
اما
با هر بار معرفی یک عنوان تحت Heading1، اون عنوان چپ به راست میشه و باید دستی راست به چپش کنم. خیلی عنوان داخل متن دارم!
فهرست (منوی insert، گزینه index) رو که تولید میکنم دو تا مشکل داره: اول اینکه متاسفانه راست به چپ نیست و باید خودم باید اینکار بکنم و دوم اینکه اعداد رو انگلیسی در فهرست می زنه و باید یکی یکی عوض کنم به فارسی.

همه اینها رو که انجام بدم و کلی وقت برای راست چین کردن تک تک شون صرف کنم، اگر یک تغییر کوچیک جایی در متن ایجاد بشه که نیاز به آپدیت فهرست باشه، همه چیز از اول: فهرست اتوماتیک با اپدیت دوباره چپ به راست میشه و باید یکی یکی راست به چپ بشن

این باگه که فهرست و headingها از قالب پیش فرض (راست به چپ) که تعریف کردم، پیروی نمی کنند؟
راه حلی داره؟
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1394، 10:28 ق‌ظ توسط dorf »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
از منوی Format > Page > Page، کشوی Text direction روی Left-to-right ست شده یا Right-to-left؟

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
ممنون، با Right-to-left، فهرست راست به چپ شد اما هنوز شماره صفحات در فهرست انگلیسیه! فارسی هم که می کنم با آپدیت دوباره انگلیسی میشه :(
اما
headingها هنوزبا اینکه right to left هستند، میرند سمت چپ!
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1394، 10:29 ق‌ظ توسط dorf »

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
برای نشون دادن فارسی در اعداد
۱. tools -> options -> language settings -> languages -> locale settings رو بزار روی persian
۲. ok
۳. tools -> options -> language settings -> complex text layot -> numerals رو بزار روی hindi
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1394، 12:45 ب‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
عالی بود

کار شماره ۱ چیه؟ فکر کنم کنترل شماره ها رو شماره ۲ انجام داد
Hindi Arabic System Context چه تفاوتی با هم دارند؟

1. هر چی به جز Arabic می ذارم همه عددها رو فارسی میکنه. در همه جای متن! حتی اونهایی که می خواستم انگلیسی باشند، فارسی می شند!
2. ولی هنوز headingها میرند سمت چپ :'(
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1394، 11:41 ق‌ظ توسط dorf »

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
کار شماره ۱ چیه؟ فکر کنم کنترل شماره ها رو شماره ۲ انجام داد
یکی از کارهاش اینه که تا انجام نشه شماره ۳ فعال نمی‌شه
Hindi Arabic System Context چه تفاوتی با هم دارند؟
1. هر چی به جز Arabic می ذارم همه عددها رو فارسی میکنه. در همه جای متن! حتی اونهایی که می خواستم انگلیسی باشند، فارسی می شند!
من همیشه با توجه به متن‌هایی که می‌نویسم نشون ندادن اعداد به صورت انگلیسی برام مطلوب بوده
تفاوت‌های Hindi Arabic System Context دقیق یادم نیست
اما فکر می‌کنم که:
یکی اعداد رو همونجوری که نوشته شده نشون می‌ده
یکی اعداد فارسی رو فارسی و اعداد انگلیسی رو عربی نشون می‌ده
و یکی هم همه اعداد رو فارسی نشون می‌ده

نکته: این گزینه ها برای microsoft office و firefox هم وجود دارند.
2. ولی هنوز headingها میرند سمت چپ :'(
من خودم تا حالا با heading کار نکردم و همه چیز رو به صورت دستی انجام می‌‌دم
یه سری هم به (http://libreoffice.ir) بزن
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.