انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

آیا چیپست BCM4315 متعلق به Lenovo S10e قابلیت Injection را با b43 دارد ؟

بله اخیراً این توانایی را دارد
0 (0%)
خیر تا این لحظه ندارد
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 0

نویسنده موضوع: آیا چیپست BCM4315 متعلق به Lenovo S10e قابلیت Injection را با b43 دارد ؟  (دفعات بازدید: 1746 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza_243

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
دوستان تقاضا دارم بنده را به تاپیک های دیگر هدایت نفرمایید چون مشکل بنده در هیچکدام حل نشده ولی همچنان جای بحث دارد، پس مجبور شدم تاپیک جدید باز کنم.

در گذشته با ورژن های 9.04 و 9.10 و توزیع های دیگر لینوکس قادر به استفاده بدون تزریق از چیپست 14e4:4315 rev01 با STA ndiswrapper شده بودم و همواره با b43 مشکل داشتم که نتیجتاً هرگز نتوانستم از Aircrack استفاده کنم.

آخرین بار پس از مطالعه در اینترنت متوجه شدم که یک Patch برای MAC80211 وجود دارد که با آخرین درایو b43 می توان Injection و Monitoring را با چیپست مذکور که در لپ تاپ ام نصب است، انجام دهم.

روی 9.10 کمی تلاش کردم و ماجول ها را نصب کردم اما بازهم قابلیت مانیتورینگ ایجاد نشد و کارت شبکه بعنوان eth1 شناخته می شد.

پس از داونلود آخرین ورژن 10.04 آلفا 2 (که هر دوبار ورژن های مشکل داری بودند و MD5 آنها صحیح نبود !) دریافتم که در حالت Live کارت شبکه wlan0 شناخته می شود و قابلیت مانیتورینگ را هم دارد !!!

بسیار خوشحال شدم !!!! و آنرا نصب دائم کردم و دیدم که براحتی می شود airmon-ng را برای مانیتورینگ اجرا کرد (که پیغام خطای وجود چند پردازه مزاحم را میداد که با killall از بین نمی رفتند و مجبور به Uninstall شدم، مثل NetworkManager و avahi-daemon و wpa-supplicant)
اما پس از اجرای airodump-ng هیچ داده ای رد و بدل نمی شود و اتفاقی نمی افتد !
با تغییر کانال WiFi در دستور فوق LED کارت شبکه عکس العمل نشان می دهد اما هیچ ESSID را نمی یابد.

ضمناً در mode managed هم قادر به اسکن نیست و Resource error می دهد.

سؤال بنده این است که بالاخره این b43 آخرین ورژن، توانایی های مورد انتظار را برای چیپست Lenovo IdeaPad S10e به ارمغان می آورد یا بنده همیشه سرکار بوده ام !!! ؟

لطفاً یکنفر پاسخگو باشد و اگر توانسته روی کارت شبکه مذکور با Aircrack کار کند، استدعا دارم بنده را راهنمایی فرماید

واقعاً خسته شده ام...

آفلاین reza_243

• Newbie
  • *
http://linuxwireless.org/en/users/Drivers/b43#Known_PCI_devices

4315 باید از کرنل 2.6.32 به بعد ساپورت بشه که اوبونتو 10.04 بنده با کرنل 2.6.32.10 Generic ارائه شده

آفلاین reza_243

• Newbie
  • *
forum.ubuntu.ir
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آفلاین سینوکس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
با دروووود به همگی!منم همین درایور رو دارم...
دیره ولی... جواب: بله! ۱۰۰٪  :lolflag:

تاریخچه:  8-[
تو نسخه قبلی ابونتو (۱۱.۱۰) با aircrack-ng مشکلی نداشتم. کار میکرد همه جوره! ولی از وقتی ابونتو رو ارتقا دادم به خاطر اینکه همه چی عوض شدش دیگه کار نکرد! منم چون برای یاد گرفتن نصب کرده بودم (و کنجکاویم ارضا شده بود) دیگه patch نکردمش تا... امروز!  #-o

مشکل: یادم نیست دفعه قبل چکار کردم درست patch شد...  ](*,)  #-o
این دفعه با نصب compat شروع کردم.  :-k
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=compat-wireless&DokuWiki=5ab639dca161a90c3646db1b626bbb50
همه چی به هم ریخت. طبق دستور یه بار دیگه B43 رو نصب کردم.  :-X
الان b43 کار میکنه ولی حتما باید این کدها رو بزنم:  #-o
sudo modprobe -r b43
sudo modprobe b43
یعنی هر بار من بدبخت یه بار ماژول رو ورش میدارم دوباره بارگیری میکنم.  :'(  ](*,)

سوال:
۱.چطوری این مشکل رو حل کنم؟
۲.کسی میتونه بگه چطوری patch کنم؟ (b43 فقط یک patch داره... mac80211 frag+ack patch)
شایدم من یادم نمیادش!  :oops:
۳.اصلا باید طرف درایور compat رفت یا...؟؟؟

توضیحات اضافی:
sudo update-initramfs -uدر آخر کار استفاده شده!

الان که b43 نصبه هم مانیتور کار میکنه هم تزریق...
برای نصب b43 هم اینو استفاده کردم:
sudo apt-get install firmware-b43-lpphy-installerاز این لینک:
http://wireless.kernel.org/en/users/Drivers/b43#Ubuntu.2FDebian

با تشکر از حوصله شما که تا این پایین اومدی...  =D>