انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دیر بوت شدن  (دفعات بازدید: 837 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مولانا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
دیر بوت شدن
« : 30 شهریور 1394، 06:43 ب‌ظ »
سلام
اوبونتو 15 رو در کنار ویندوز 8 نصب کردم و به وسیله نرم افزار easy bcd بوت اون را در اول کار قرار دادم ‍‍‍‍بعد از انتخاب بوت اوبونتو حدود 5 دقیقه طول می کشد تا بوت شود چطور می توان این مشکل را حل کرد؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : دیر بوت شدن
« پاسخ #1 : 30 شهریور 1394، 06:53 ب‌ظ »
بوت کدوم رو اول قرار دادی؟
زمانی که لودینگ اوبونتو میاد دکمه ی Esc رو بزن تا سوییچ کنه روی Log متنی. اونجا ببین واسه چی ۵ دقیقه طول میکشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین shamsnet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #2 : 30 شهریور 1394، 07:58 ب‌ظ »
سلام/
در هنگام بوت گراب کلید shift را زده و به قسمت advanced رفته و گزینه upstart انتخاب کن

ببنین مشکل حل میشه اگر نشد خروجی دستور
$ sudo dmesg > dmesgدر اینجا بزار

آفلاین مولانا

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
« پاسخ #3 : 03 مهر 1394، 09:31 ق‌ظ »
بوت کدوم رو اول قرار دادی؟
زمانی که لودینگ اوبونتو میاد دکمه ی Esc رو بزن تا سوییچ کنه روی Log متنی. اونجا ببین واسه چی ۵ دقیقه طول میکشه.
با سلام
با تشکر از جواب داده شده با عوض کردن جای بوت ها مشکل رفع شدن .
حالا یک سوال دیگه دارم بهترین برنامه برای اجرای نرم افزار های ویندوز در ابونتو 15 چیست؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #4 : 03 مهر 1394، 11:41 ق‌ظ »
...
...
...
حالا یک سوال دیگه دارم بهترین برنامه برای اجرای نرم افزار های ویندوز در ابونتو 15 چیست؟
سلام
سوال جدید رو در تاپیک جدید باید پیگیری کنید البته اگه در جستجوی مطالب قبلی چیزی پیدا نکردید .

پ.ن :
نرم‌افزارهای ویندوزی یا از طریق سیستم‌عامل مجازی و توسط ویرچوال‌باکس قابل دسترسی هستند و یا توسط ‌‌wine  و امثالهم که در موردشون در انجمن صحبتهای زیادی شده و از همون تاپیکها میتونی استفاده کنی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست