انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات در لپ تاپ من  (دفعات بازدید: 2528 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین A-750

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
مشکلات در لپ تاپ من
« : 28 دی 1388، 05:06 ب‌ظ »
سلام
من از تازه کاران اوبونتو هستم
ولی خب حدود یه ساله که با فدورا کار کردم(حالا هم فعلا فدورا دارم رو دسکتاپم)

اما خب رو لپ تاپ بنا بدلایلی ناچارا اوبونتو زدم (حالا شاید باهاش حال کردم فدورا رو گذاشتم کنار ;))
لپ تاپم Acer Aspire 5739G هست

اولین سوال اینکه این اوبونتو نه کارت شبکه منو شناخته نه وایرلسمو دایال آپ هم که کلا تو لینوکس تعطیله
حالا چطور کارت شبکه و وایرلسم رو به اوبونتو بشناسونم؟
(فدورا رو با لیو سی دی اوردم بالا وایرلس رو شناخت و کارت شبکه رو هم یادم رفت تست کنم )

سوال بعد اینکه چطور درایور ان ویدیا رو بره کارت گرافیکم نصب کنم؟
تو فدورا این کار با برنامه اتوتن فقط با یه تیک زدن بود ...

پیشاپیش ممنون

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: مشکلات در لپ تاپ من
« پاسخ #1 : 28 دی 1388، 05:35 ب‌ظ »
برای حل مشکل کارت شبکه و وایرلس این روش رو امتحان کنید:

دستور زیر رو اجرا کنید:

sudo gedit /etc/default/grub
در فایل باز شده عبارت زیر رو پیدا کنید:

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
خط زیر رو جایگزین خط بالا کنید:

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash acpi=off"
فایل رو ذخیره کنید. و دستور زیر رو اجرا کنید:

sudo update-grub
نهایتا سیستم رو یک بار ریست کنید.

منبع : اینجا

------------------

برای نصب درایور Nvidia ، راه راحتتر این هست که از ابزار System->Administration->Hardware Drivers استفاده کنید. ولی با این روش درایور قدیمی تر نصب میشه ! برای نصب آخرین نسخه ی درایور انویدیا از این روش استفاده کنید.

آفلاین A-750

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 28 دی 1388، 06:12 ب‌ظ »
ممنون
لن و وایرلس راه افتاد
حالا یه کانکشن DSL ساختم ولی کانکت نمیشه 100 بار یوزر و پسوردشو چک کردم
ولی بازم کانکت نمیشه
بدیش اینه که حتی نمیتونیم بفهمیم ارور چیه و چرا کانکت نمیشه

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #3 : 28 دی 1388، 07:35 ب‌ظ »
ممنون
لن و وایرلس راه افتاد
حالا یه کانکشن DSL ساختم ولی کانکت نمیشه 100 بار یوزر و پسوردشو چک کردم
ولی بازم کانکت نمیشه
بدیش اینه که حتی نمیتونیم بفهمیم ارور چیه و چرا کانکت نمیشه

تنها شما نیستید که مشکل ساختن کانکشن رو دارید ! این یکی از بزرگترین مشکلات اوبونتو ۹.۱۰ هست و ممکنه با این روش حل بشه ...
اگر حل نشد این روش رو امتحان کنید.

آفلاین A-750

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 29 دی 1388، 09:10 ق‌ظ »
هیچ جوری درست نشد
علاوه بر این سه تا پکیج 1000 تا پکیج دیگه هم نصب کردم
نتیجه :
ما کاربر فدورا بودیم و خواهیم بود ...
خدایی فدورا هیچی ادا در نمیاره
پکیج منیجر yum (که من عاشقشم)
بیس ردهت
امکانات با حال در محیط متنی
به روز رسانی های سریع

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 29 دی 1388، 10:14 ق‌ظ »
دقیقا نظر من هم اینه: از توزیعی استفاده کنید که براتون بهتره و احساس راحتی بیشتری باهاش می کنین (مگر اینکه به دلایل اخلاقی (مثلا مجوزهای غیرآزاد یا موش آزمایشگاهی یک شرکت بزرگ بودن یا احساس خیانت شرکت بزرگ به نرم افزار آزاد) ترجیح بدین از چیزی که راحت تره استفاده نکنید).

دقیقا من هم در طول دو سه هفته اخیر دوبار رفتم سراغ فدورا و نتونستم توش بمونم. چرا؟ به خاطر ضغیف بودن yum در مقابل apt. کوچیک بودن ریپوزیتوری.  نداشتن مدیر پنجره تایلینگ مورد علاقه من (آوسام)، نداشتن اپلت تقویم جلالی، نداشتن jcal، نداشتن goldendict، حذف بی معنی صفحه کلید کلماک،  اجبار به استفاده از SELinux به شکل پیش فرض (تا بتونه اشکالاتش رو ببینه و برطرف کنه)، نداشتن gimp در نصب پیش فرض و اجبارم به استفاده از ext4 و در نتیجه گرفتن آزادی من در انتخاب.

نمی گم فدورا بده. می گم بهتره هر کس از چیزی استفاده کنه که باهاش راحت تره و همیشه هم نیم نگاهی به بقیه تکنولوژی ها داشته باشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #6 : 29 دی 1388، 12:09 ب‌ظ »
دکمه‌ی لایک این انجمن کجاست!؟  ](*,)
+1 جادی
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین A-750

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 29 دی 1388، 01:15 ب‌ظ »
نقل‌قول
به خاطر ضغیف بودن yum در مقابل apt. کوچیک بودن ریپوزیتوری. 
yum install apt

نقل‌قول
نداشتن مدیر پنجره تایلینگ مورد علاقه من (آوسام)
این چی هست؟

نقل‌قول
نداشتن اپلت تقویم جلالی
مگه اوبونتو داره؟

نقل‌قول
حذف بی معنی صفحه کلید کلماک
این چیه؟

نقل‌قول
اجبار به استفاده از SELinux به شکل پیش فرض
تو 5 ثانیه میشه غیر فعالش کرد

نقل‌قول
نداشتن gimp در نصب پیش فرض
کی میگه نداره؟؟؟؟؟

نقل‌قول
اجبارم به استفاده از ext4
و من فدورا 12 رو روی ext3 زدم بدون دردسر نمیدونم کجا اجبار کرده بود بزاریم 4 ؟؟؟؟؟

آفلاین sudotux

• *
« پاسخ #8 : 29 دی 1388، 01:20 ب‌ظ »
هیچ جوری درست نشد

غیر ممکنه ! با یکی از اون دو روشی که گفتم باید حل بشه ، همانطور که برای خیلی ها حل شده ...

-------------

دوستان این تاپیک جای مقایسه ی اوبونتو و فدورا نیست. لطفا در چندین تاپیکی که برای این منظور وجود داره بحث رو ادامه بدید.

آفلاین A-750

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 29 دی 1388، 02:20 ب‌ظ »
غیر ممکنه ! با یکی از اون دو روشی که گفتم باید حل بشه ، همانطور که برای خیلی ها حل شده ...
نقل‌قول
نت ورک منیجر نصب نمیشه
یه سری پکیج های دیگه میخواد
که دیگه حال ندارم دوباره ریبوت کنم اسمشونو بیارم
بی خیال اوبونتو شدم
ممنون

آفلاین جادی

• *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #10 : 29 دی 1388، 10:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
به خاطر ضغیف بودن yum در مقابل apt. کوچیک بودن ریپوزیتوری.  
yum install apt
دقیقا (: الان خیلی خوبه که اپت به این راحتی اضافه می شه ولی هیچ کاربر اپت ندیدم که یام رو نصب کنه (: نتیجه اینه که اپت جذابتره (:

نقل‌قول
نداشتن مدیر پنجره تایلینگ مورد علاقه من (آوسام)
این چی هست؟

حتما در موردش مفصل تر می نویسم ولی در کل، یک جور مدیر پنجره است که به جای اینکه توش بتونی پنجره‌ها رو روی هم بندازی و هی جابجاشون کنی تا کنار هم بچینی شون یا مینیمایزشون کنی و ... همه پنجره ها بر اساس یکسری منطق خودشون جاشون رو پیدا می کنن. اوایل بسیار عجیب و غیر طبیعی به نظر می یاد ولی با یک کمی جو گیک، کشف می کنی که چقدر بهره وری بیشتری داره و چقدر دستت رو توی کار باز می ذاره و در عین حال معمولا باعث می شه که نیازی به کار کردن با ماوس نداشته باشی و فقط از روی کیبرد مدیر پنجره رو به طور کامل و خیلی مفید، کنترل کنی (: اینجا رو یک نگاه  بنداز http://en.wikipedia.org/wiki/Awesome_%28window_manager%29

نقل‌قول
نداشتن اپلت تقویم جلالی
مگه اوبونتو داره؟

برنامه که برای همه توزیع ها هست (دنبال jalali-calendar  و jcal بگرد) اما توی دبیان بیس ها، توی ریپوزیتوری ها هستن و بی دردسر (:

نقل‌قول
حذف بی معنی صفحه کلید کلماک
این چیه؟

صفحه کلیدی که استفاده می کنی احتمالا کوئرتی است (جای قرار گرفتن کلیدها). این صفحه کلید بر می گرده به زمان اختراع ماشین حساب و منطقش هم اینه که چیزهایی که کاربرد نزدیک به هم دارن از هم دور بشن (که تیغه‌های ماشین تحریر به هم گیر نکنه!). الان ترکیب های جدیدی از صفحه کلید هست و من از «کلماک» استفاده می کنم که بهینه شده برای تایپ انگلیسی. آدم های کمی از کلماک استفاده می کنن اما دلیلی نداره یک توزیع اونو از لیست صفحه کلیدهایی که می تونی موقع نصب انتخاب کنی، حذف کنن (: افتخار لینوکس این بود که اولین سیستم عاملی بود که این صفحه کلید رو به گنوم و کی دی ای و بقیه اضافه کرد (: اینجا رو نگاه کن: http://jadi.undo.it/archives/2187

نقل‌قول
اجبار به استفاده از SELinux به شکل پیش فرض
تو 5 ثانیه میشه غیر فعالش کرد

دقیقا. و کلی از کاربرانی که من دیدم همین کار رو می کنن، کردن و توی فروم ها به عنوان یکی از راه حل ها پیشنهادش می دن. اما سوال اینه که چرا هنوز این گزینه به شکل پیش فرض فعاله؟ من حس می کنم به این دلیل که ردهت نیاز داره که مردم از اس.ای.لینوکس استفاده کنن تا تست بشه و عیب یابی و کاربرپسند. این اون چیزیه که بهش می گم احساس موش آزمایشگاهی.

نقل‌قول
نداشتن gimp در نصب پیش فرض
کی میگه نداره؟؟؟؟؟

من تا دو سه روز پیش فدورا داشتم و توی گنوم-دو نیومد. شاید اشتباه از من باشه (: برای من هم واقعا عجیب بود.

نقل‌قول
اجبارم به استفاده از ext4
و من فدورا 12 رو روی ext3 زدم بدون دردسر نمیدونم کجا اجبار کرده بود بزاریم 4 ؟؟؟؟؟

اما من که انتخاب کردم دستی پارتیشن بندی کنم و بعد زدم که روت با ext3 فرمت بشه گفت که مدیای من به این فرمت نیست  و من باید حتما فایل فرمتی رو انتخاب کنم که مدیا به اون فایل فرمت است(؟). اگر واقعا دوست داشته باشی بدونی جریان چیه می تونم دوباره نصب کنم و دقیق تر بگم.

بازم تکرار می‌کنم! نمی گم فدورا بده! هیچ توزیعی بد نیست. من حتی با در کوچیک ترین و عجیب و غریب ترین توزیع ها هم که کار می کنم ازش لذت می برم و نمی گم «بده» (: سیستم عامل یک ابزار است و استفاده کننده باید باهاش راحت باشه. من هر لحظه که با نصب یک توزیع غیرطبیعی /مرسوم گیر می کنم می یام روی اوبونتو  چون توی یکساعت می تونم سیستمی داشته باشم که همه چیزش مطابق میلم کار می کنه. ظاهرا وضع تو با فدورا همینطوره و این دقیقا قشنگی و حتی باعث پیشرفت لینوکسه. مثل هر چیز دیگه، تنوع است که نرم افزار آزاد رو جلو می بره نه یکسانی اجباری.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی