انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: روشن کردن سیستم اوبونتو با گوشی اندروید  (دفعات بازدید: 988 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 262
سلام اقا من از طریق ssh با گوشی اندروید به اوبونتو وصل میشم کسی هست بدونه چجوری باید با گوشیم سیستم روشن کنم

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
وقتی سیستم خاموش هست کاریش نمیشه کرد . ولی با شبکه میشه . این لینک بدردت میخوره https://www.raymond.cc/blog/how-to-remotely-turn-on-computer-from-lan-and-wan/
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام اقا من از طریق ssh با گوشی اندروید به اوبونتو وصل میشم کسی هست بدونه چجوری باید با گوشیم سیستم روشن کنم

دو راه داری:
۱) اگه گوشی توی شبکه هست، باید سیستم رو suspend کرد و بعد با نرم افزارهایی که کار WOL رو انجام میدن، سیستم رو روشن کنی. مسلما باید روی سیستم هم ابزار WOL رو نصب کنی. من ethtool نصب می کنم.
۲) اگه گوشی خارج از شبکه هست، باید یه دستگاه دیگه توی شبکه داشته باشی تا بتونی از خارج به اون دسترسی پیدا کنی و به اون دستگاه بگی که سیستم درون شبکه رو روشن کنه. بعد به سیستمی که روشن شده وصل بشی. اون دستگاه دوم میتونه مثلا رزبری باشه.  ;)

در هر صورت اینارو سرچ کن:
WOL
DDNS
EthTool

خودم با نصب ethtool روی سیستم و نصب برنامه ی Wol روی اندروید، سیستم رو توی خونه از راه دور روشن می کنم. منتها سیستم باید ساسپند بشه و نه خاموش!
فعلا نمی تونم خارج از خونه روشنش کنم. ولی اگه رزبری‌ای داشته باشم، میتونم از راه دور (مثلا از ۲۰ کیلومتری خخخ) با DDNS به رزبری دسترسی داشته باشم و به رزبری بگم که سیستم داخل خونه رو روشن کنه. بعد ارتباطم رو با رزبری قطع کنم و با همون ssh به سیستم وصل بشم.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام
دقیق نمیدونم راهش چجوریه باید خودت پیداش کنی.
یادمه میشد یکی از پورت های سیستم رو به گونه ای تنظیم کرد که وقتی دستگاهی به اون وصل میشه سیستم روشن بشه و به نظرم شما هم باید همچین کاری انجام بدهید.
شرمنده اگه گنگ بود چون خودم تا حالا اینکار رو انجام ندادم و هیچ ایده ای هم ندارم چجوری میشه انجامش داد. ;D

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین سندباد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 262
از همتون ممنونم برم تست کنم ببینم چی میشه