انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طريقه نصب اوبونتو 9.10 بر روي فلش؟  (دفعات بازدید: 8264 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
طريقه نصب اوبونتو 9.10 بر روي فلش؟
« : 29 دی 1388، 06:46 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه بچه هاي انجمن
چند تا سوال از تون دارم
من مي خوام اوبونتو 9.10 رو روي فلش نصب كنم و با خودم اين ور و اونور ببرم
مي خواستم ببينم عملي هست؟
روشش رو بگين ممنون ميشم
البته خودم سعي كردم 9.04 رو روي فلش نصب كنم كه توي نصب مسير فلش رو دادم و نصب شد ولي روي كامپيوتر هاي ديگه بوت نميشه  :P
حالا اگه فلش رو از روي كامپيوتر بردارم ويندوز هم بوت نميشه
چه جوري پاكش كنم؟
تازه الان كه دوباره مي خوام رو سيستم اوبونتو نصب كنم روي هر پارتيشن كه انتخاب مي كنم يه خطايي ميده كه متنش يادم نيست ولي منظورش اين بود كه root  نيست (يه همچين چيزي)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: طريقه نصب اوبونتو 9.10 بر روي فلش؟
« پاسخ #2 : 29 دی 1388، 07:11 ب‌ظ »
راه راحتتر اینه که از برنامه ی UNetbootin استفاده کنید. اگر فایل iso اوبونتو ۹.۱۰ رو ندارید باید از روی سی دی اون رو بسازید.

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 دی 1388، 07:19 ب‌ظ »
راه راحتتر اینه که از برنامه ی UNetbootin استفاده کنید. اگر فایل iso اوبونتو ۹.۱۰ رو ندارید باید از روی سی دی اون رو بسازید.

ممنون كه خيلي سريع جواب دادين
بعد از اينكه اوبونتو رو روي فلش نصب كردم مي تونم كدك هاش رو روي خود فلش نصب كنم؟
كلا مي خوام مستقل باشه و مثلا توي كافي نت ها و هر جاي ديگه از روي فلش بوت كنم و با اوبونتو كار كنم
(من تازه كارم و دو روزه اومدم تو دنياي لينوكس)
راستي در مورد اين هما توضيح بدين
نام مجموعه نرم افزار هاي لينوكس هستش؟

ببخشيد كه اين همه سوال مي پرسم مشكل اولم رو هم مبشه راهنماي كنيد؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #4 : 29 دی 1388، 07:40 ب‌ظ »
بعد از اينكه اوبونتو رو روي فلش نصب كردم مي تونم كدك هاش رو روي خود فلش نصب كنم؟

مطمئن نیستم که قابلیت ذخیره کردن هم وجود داره یا نه ! بهتره خودتون تست کنید و نتیجه رو به من هم بگید.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #5 : 29 دی 1388، 07:48 ب‌ظ »
یه برنامه ای خود اوبونتو برای اینکار داره.

اگه با اون کار نصب رو انجام بدید، می تونید فضا هم بهش اختصاص بدید.

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 30 دی 1388، 04:50 ب‌ظ »
ديروز تونستم روي فلش اوبونتو رو نصب كنم
اولش نسخه 8.04 روبا استفاده از  UNetbootin روش نصب كردم كه فقط يه محيط متني بالا اومد
بعد روي سيستمم 9.04 رو از طريق يه dvd  نصب كردم . تو 9.04  يه قابليت هست كه  ميشه باهاش فلش بوت ساخت كه بايد بهش مسير فايل ايزو يا cd  اوبونتو رو بدي كه dvd  رو چون يه سري فايل ها و برنامه هاي ديگه هم توش بود قبول نمي كرد (دسترسي به اوبونتو 9.10 هم ندارم . تو بازار هم پيدا نكردم)
به ناچار مسير cd  8.04 رو بهش دادم و بهد از نصب دوباره ديدم فقط يه محيط متني داره

بعد با برنامه الترا ايزو فايل هاي مخصوص اوبونتو 9.04 رو از داخل dvd  انتخاب و با فرمت ايزو روي هارد ذخيره كردم
وقتي مسير اين فايل ايزو رو به برنامه دادم اوبونتو به خوبي روي فلش نصب شد و حتي 1 گيگ هم براي فايل هاي خودم بهش فضا دادم
سيستم رو از روي فلش بوت كردم  اولين مورد بزرگي اندازه فونت بود كه نمي دونم چه چوري درستش كنم؟
رزولاسيون درسته ولي اندازه فونت ها بزرگ هست
يه فولدر و اهنگ روي دسكتاپ قرار دادم و بهد از راستارت كردم كه ببيينم پاك ميشه يا نه كه پاك نشده بودن .
اما مشكل اينجاست كه من الان كه اومدم كافي نت نميتونم از روي فلش بوت كنم
توي setup  در قسمت بوت , فلش رو ميشناسه ولي موقع بوت ميگه مديا با قابليت بوت تو درايو بزارم( يه همچين چيزي ).
يعني مشكل از سيستم هست يا من مراحل رو اشتباه رفتم؟
تو خونه كه كار ميكنه.

« آخرین ویرایش: 30 دی 1388، 04:52 ب‌ظ توسط mehrdad91 »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #7 : 30 دی 1388، 07:13 ب‌ظ »
ديروز تونستم روي فلش اوبونتو رو نصب كنم
اولش نسخه 8.04 روبا استفاده از  UNetbootin روش نصب كردم كه فقط يه محيط متني بالا اومد
بعد روي سيستمم 9.04 رو از طريق يه dvd  نصب كردم . تو 9.04  يه قابليت هست كه  ميشه باهاش فلش بوت ساخت كه بايد بهش مسير فايل ايزو يا cd  اوبونتو رو بدي كه dvd  رو چون يه سري فايل ها و برنامه هاي ديگه هم توش بود قبول نمي كرد (دسترسي به اوبونتو 9.10 هم ندارم . تو بازار هم پيدا نكردم)
به ناچار مسير cd  8.04 رو بهش دادم و بهد از نصب دوباره ديدم فقط يه محيط متني داره

بعد با برنامه الترا ايزو فايل هاي مخصوص اوبونتو 9.04 رو از داخل dvd  انتخاب و با فرمت ايزو روي هارد ذخيره كردم
وقتي مسير اين فايل ايزو رو به برنامه دادم اوبونتو به خوبي روي فلش نصب شد و حتي 1 گيگ هم براي فايل هاي خودم بهش فضا دادم
سيستم رو از روي فلش بوت كردم  اولين مورد بزرگي اندازه فونت بود كه نمي دونم چه چوري درستش كنم؟
رزولاسيون درسته ولي اندازه فونت ها بزرگ هست
يه فولدر و اهنگ روي دسكتاپ قرار دادم و بهد از راستارت كردم كه ببيينم پاك ميشه يا نه كه پاك نشده بودن .
اما مشكل اينجاست كه من الان كه اومدم كافي نت نميتونم از روي فلش بوت كنم
توي setup  در قسمت بوت , فلش رو ميشناسه ولي موقع بوت ميگه مديا با قابليت بوت تو درايو بزارم( يه همچين چيزي ).
يعني مشكل از سيستم هست يا من مراحل رو اشتباه رفتم؟
تو خونه كه كار ميكنه.

دوست عزیز باید خدمتتون عرض کنم که اوبونتو رو میشه روی فلش نصب کرد و مثل نسخه ای که روی سیستم داریم ازش استفاده کنیم یعنی تمام امکانات فعال هست(اوبونتو endشه!!)
برای نصب اگر هاردت رو سخت افزاری درش سیمش رو از mainboardت جدا کنی خیلی بهتره،بعد cdبوت رو میذاری و بوت میکنی و مثل یه فضای عادی باهاش برخورد میکنی یعنی swap و بقیه موارد نصب رو رعایت میکنی اما اینجا حجم فلشت خیلی مهمه.
بعد نصبش میکنی و گزینه های بوتت رو هم تغییر نده وقتی نصب تموم شد شما هاردت رو وصل کن.
اما برای بوت کردن از روی فلش باید بگم در مورد mian های giga میری داخل setup و از جایی که گزینه های بوت cd و ... هست(الان اسمش یادم نیست!) میری داخل گزینه اول که set priority هست و فلشت رو اگر شناخته میذاری در اولویت اول،حالا نیاز به ذخیره تغییرات و reboot هست اگر مراحل رو درست انجام داده باش grub رو میبنی.
من با 9.04 خیلی روی فلش کار کردم اما 9.10رو دیگه نصب نکردم.(اما دوستام نصب کردند و راضی بودن)
سوالی بود در خدمتم  \\:D/

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #8 : 30 دی 1388، 09:50 ب‌ظ »
تو خود اوبونتو که داره این برنامه رو توی
System>Administration>USB Startup Disk Creator
فکر کنم از 9.04 به اینور داره. وقتی می خوای بسازی یه گزینه هم داره که میگه ذخیره کنم تنظیماتو مقدارش هم قابل تعیینه :)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
« پاسخ #9 : 02 بهمن 1388، 12:44 ق‌ظ »
یک راه دیگه اینکه همون طوری که اوبونتو رو روی هارد دیسک نصب می کنید روی فلش هم نصب کنید ، فقط در step آخر boot loader رو روی خود فلش نصب کنین . مثلا اگر فلشتون sdb هستش boot loader رو هم روی sdb نصب کنید

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 بهمن 1388، 06:45 ب‌ظ »
 با سلام خدمت همه دوستان
اول از همه باید بگم که من دارم این ‍‍‍مطلب رو از داخل اوبونتو که تو فلش نصب کردم می نویسم  ;)
خیلی عالیه اما چند تا مورد دارم هنوز

این جور که من فهمیدم 3 تا‍‍  بارتیشن برای نصب اوبونتو نیاز هست( این حرف P نمی افته)
1 . SWAP
2 . /
  و HOME
ولی من با استفاده از اون برنامه داخل خود ابونتو نصب کردم
که الان هیچ کدوم از این بارتیشن ها نیستن ولی تغییرات اعمال میشه
 توی ویندوز هم نوع سیستم فایل رو MS DOS  نشون میده.
دلیلش چیه ؟
خیلی جالبه ها توی ویندوز 2.3 گیگ فضا خالی نشون میده که من توش فایل هم ریختم  :o

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
« پاسخ #11 : 03 بهمن 1388، 05:38 ق‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان
اول از همه باید بگم که من دارم این ‍‍‍مطلب رو از داخل اوبونتو که تو فلش نصب کردم می نویسم  ;)

این جور که من فهمیدم 3 تا‍‍  بارتیشن برای نصب اوبونتو نیاز هست( این حرف P نمی افته)
1 . SWAP
2 . /
  و HOME
دلیلش چیه ؟

تا جایی که یادمه ویندوز فقط یه پارتیشن رو نشون می ده. شما اگه چند تا پارتیشن روی فلش داشته باشی، فقط یکیش رو بهت نشون می ده. 

حالا ببین اون پارتیشن حجمش معادل کل فلشت هست ؟ یا اینکه این برنامه خودش چند تا می سازه خودکار؟

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 04 بهمن 1388، 01:32 ب‌ظ »
با سلام خدمت همه دوستان

1 . SWAP
2 . /
  و HOME
دلیلش چیه ؟

تا جایی که یادمه ویندوز فقط یه پارتیشن رو نشون می ده. شما اگه چند تا پارتیشن روی فلش داشته باشی، فقط یکیش رو بهت نشون می ده. 

حالا ببین اون پارتیشن حجمش معادل کل فلشت هست ؟ یا اینکه این برنامه خودش چند تا می سازه خودکار؟

توی ویندوز یه پارتیشن به حجم کل فلش دارم
با  پارتیشن ادیتور اوبونتو هم چک کردم که فقط یک پارتیشن به حجم کل فلش با فرمت fat 32   رو نشون داد
توی سیستم مانیتور هم مقدار فضای swap  صفر هست که البته اگه فلش رو روی سیستمی که توش پارتیشن swap  تعریف شده استفاده کنی از اون استفاده میکنه (تست کردم)
1.7 گیگ از کل فضا هم used  شده یعنی اشغال شده
توی ویندوز هیچ کدوم از فایل هایی که در اوبونتو مثلا روی desktop یا توی home  ریختم رو  نمی بینم
و بر عکس اگه با ویندوز یه فایل توی فلش بریزم دیگه اون رو توی اوبونتو نمی تونم ببینم
مشکل خاصی با این مورد ندارم فقط کنجکاو شدم در موردش اطلاعات به دست بیارم  ???
البته یه سوال
توی سیستمی که توش پارتیشن HOME  هست بعد از نصب دوباره اوبونتو گفته میشه تغییرات باز هم موجود خواهد بود ( که البته دامنه این تغییراتی که باقی میمونه رو  نمیدونم چه قدر هست مثلا نرم افزار های که دانلود و نصب کردیم هم باقی میمونن یا نه؟)
حالا توی فلش من اینجوری نمیشه نه؟
اگه اوبونتو رو دوباره بزنم همه چی میپره؟راه حلی وجود داره؟

ممنون از تمامی راهنمایی هایی که تا به حال کردین.

آفلاین EagleBoy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 07 بهمن 1388، 07:35 ب‌ظ »
دیروز داشتم تو کافی نت با اوبونتو کار می کردم که وقتی خواستم یه فایلی رو ذخیره کنم بهم خطای پر شدن دیسک رو داد
اخه من یک گیگ واسه فایل ها فضا در نظر گرفته بودم و فایل خاصی توش نریختم که یک گیگ پر بشه
دیروز دوباره تو خونه اوبونتو رو با استفاده از برنامه خودش تو فلش نصب کردم و اومدم کافی نت حالا بازم 300 مگ استفاده شده
در صورتی که اولش یک گیگ خالی نشون میدادالان شده 700 مگ
هیچ برنامه ای نصب نکردم به جز فلش پلیر که حجمش 10 مگ بود و رفتم سایت یوتیوب و چند تا فیلم هم دالود کردم ولی حجمشون 50 مگ هم نمیشه
حالا چرا 300 مگ فضا اشغال شده ؟
به نظرتون دلیلش چیه؟

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #14 : 07 بهمن 1388، 08:03 ب‌ظ »
شاید به خاطر اینه که یه کمشو نگه می داره!  system monitor رو باز کنین و تب File Systems رو ببینید که چقدرش Available هست متوجه میشید :)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من