با سلام خدمت همه دوستان
اول از همه باید بگم که من دارم این مطلب رو از داخل اوبونتو که تو فلش نصب کردم می نویسم
خیلی عالیه اما چند تا مورد دارم هنوز
این جور که من فهمیدم 3 تا بارتیشن برای نصب اوبونتو نیاز هست( این حرف P نمی افته)
1 . SWAP
2 . /
و HOME
ولی من با استفاده از اون برنامه داخل خود ابونتو نصب کردم
که الان هیچ کدوم از این بارتیشن ها نیستن ولی تغییرات اعمال میشه
توی ویندوز هم نوع سیستم فایل رو MS DOS نشون میده.
دلیلش چیه ؟
خیلی جالبه ها توی ویندوز 2.3 گیگ فضا خالی نشون میده که من توش فایل هم ریختم
تا جایی که یادمه ویندوز فقط یه پارتیشن رو نشون می ده. شما اگه چند تا پارتیشن روی فلش داشته باشی، فقط یکیش رو بهت نشون می ده.
حالا ببین اون پارتیشن حجمش معادل کل فلشت هست ؟ یا اینکه این برنامه خودش چند تا می سازه خودکار؟
توی ویندوز یه پارتیشن به حجم کل فلش دارم
با پارتیشن ادیتور اوبونتو هم چک کردم که فقط یک پارتیشن به حجم کل فلش با فرمت fat 32 رو نشون داد
توی سیستم مانیتور هم مقدار فضای swap صفر هست که البته اگه فلش رو روی سیستمی که توش پارتیشن swap تعریف شده استفاده کنی از اون استفاده میکنه (تست کردم)
1.7 گیگ از کل فضا هم used شده یعنی اشغال شده
توی ویندوز هیچ کدوم از فایل هایی که در اوبونتو مثلا روی desktop یا توی home ریختم رو نمی بینم
و بر عکس اگه با ویندوز یه فایل توی فلش بریزم دیگه اون رو توی اوبونتو نمی تونم ببینم
مشکل خاصی با این مورد ندارم فقط کنجکاو شدم در موردش اطلاعات به دست بیارم
البته یه سوال
توی سیستمی که توش پارتیشن HOME هست بعد از نصب دوباره اوبونتو گفته میشه تغییرات باز هم موجود خواهد بود ( که البته دامنه این تغییراتی که باقی میمونه رو نمیدونم چه قدر هست مثلا نرم افزار های که دانلود و نصب کردیم هم باقی میمونن یا نه؟)
حالا توی فلش من اینجوری نمیشه نه؟
اگه اوبونتو رو دوباره بزنم همه چی میپره؟راه حلی وجود داره؟
ممنون از تمامی راهنمایی هایی که تا به حال کردین.