انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تجربه شیرین + چند سوال  (دفعات بازدید: 1161 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cssmaster

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
    • توسعه دهنه وب
تجربه شیرین + چند سوال
« : 30 دی 1388، 12:54 ق‌ظ »
سلام و خسته نباشید.

آقا این اوبونتو عجب چیزه باحالیه    :) :)

نصبش کردم منتها از رو ویندوز بره همین وقتی تو win میرم تو add/remove  اونجا اوبونتو هم هست.که فکر کنم اگه از رو cd با بوت نصب کنم دیگه تو add/remove  هم نیفته.

چند تایی هم نرم افزار از getdeb.net  داونلود کردم .(مثلا vlc) منتها چند تا سوال برام پیش اومده

چون نرم افزارا از اینترنت داونلود میشن دفعه بعد که خواستم اوبونتو نصب کنم بازم باید همون نرم افزارای قبلی رو داونلود کنم .؟ نمیشه مثل ویندوز. داونلود کنم تو هاردم اونوقت هر زمان خواستم نصبش کنم؟

و اینکه چطور میشه login screen   رو عوض کرد ؟ تو art/gnome.org   کلی تم و از این خرت و پر تا هست . تم ها رو تونستن خیلی راحت نصب کنم ولی تو login screen گیر کردم.

یه سوال دیگه هم اینکه. wine  رو نصب کردم از طریق اون چندتا نرم افزار ویندوزی هم ریختم روش ولی uninstall  نمیشه. لینک بره uninstall داره ولی وقتی روش کلیک میکنم انگار نه انگار.

در کل نسبت به اون لینوکسایی که قبلا کار کرده بودم اوبونتو خیلی بهتره. 

مرسی

امیدوارم اسپم نداده باشم . ;D

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: تجربه شیرین + چند سوال
« پاسخ #1 : 30 دی 1388، 02:36 ق‌ظ »
بهتره قبل از مطرحکردن سوالاتون کمی جستجو کنید ! مطمئنا به جواب های زیادی میرسید.

سوال اول: بسته های دانلود شده در مسیر زیر ذخیره میشن:

/var/cache/apt/archives
برای بکاپ گرفتن این پست رو ببینید. من راه دوم رو پیشنهاد می کنم. چون علاوه بر پکیج های دانلود شده از لیست مخازن هم پشتیبان گرفته میشه و بعد از نصب مجدد اوبونتو در سیستم خودتون یا هر سیستم دیگه ای ، به اینترنت نیازی نخواهید داشت.

سوال دوم: متاسفانه به خاطر مشکلاتی در اوبونتو ۹.۱۰ ابزار Login Window به طور پیش فرض نمایش داده نمیشه. راه هایی برای حل مشکل مطرح شده که نمیدونم جواب میده یا نه ! مثل این لینک ...

این دستور رو هم امتحان کنید:

gksudo -u gdm dbus-launch gnome-appearance-properties
سوال سوم: در مورد wine نمیشه خیلی مانور داد. چون هنوز خیلی از برنامه های ویندوزی رو پشتیبانی نمی کنه ولی خب توسعه ی خوبی داره. در ضمن پیشنهاد می کنم برای استفاده از wine از برنامه ی PlayOnLinux استفاده کنید.