انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتقال اوبونتو به پارتیشن جدید  (دفعات بازدید: 589 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadi_723

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
انتقال اوبونتو به پارتیشن جدید
« : 08 مهر 1394، 09:17 ب‌ظ »
سلام :)
هارد من به صورت gpt  پارتیشن بندی شده،میخوام سیستم عامل اوبونتو رو نصب کنم روی پارتیشن آخر تا کم کم باهاش عادت کنم، به ذهنم اومد اگر روزی میخواستم به عنوان سیستم عامل اصلی ازش استفاده کنم و ببرش به پارتیشن اول بدون آسیب ;D راه حلی داره؟ یا از ابتدا باید به فکر باشم بزارمش روی پارتیشن اول؟ چون احتمالش زیاده سیستم عامل اصلیم بشه، ولی ترجیح میدم تا مطمئن شدن فعلا زحمت جا به جایی ویندوز و پارتیشن بندی مجدد رو نکشم :))))
خیلی دلم گرفته از خیلیا...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : انتقال اوبونتو به پارتیشن جدید
« پاسخ #1 : 08 مهر 1394، 09:37 ب‌ظ »
سلام.
آره میشه.
فقط شرطش اینه که برای آوردنش به پارتیشن اول، پارتیشن اول به ext4 تبدیل بشه و برخی فایل های کانفیگ داخل /etc برای پارتیشن جدید تنظیم بشن که اونم کار سختی نیست.
همین پارتیشن آخر رو میشه هرچی داخلش هست رو برداشت و برد روی یه سیستم دیگه و اونجا اجراش کرد  ;) فقط یه خورده باید تنظیمات رو تغییر بدی.
البته همچین چیز مهمی هم نیست. هر وخ خواستی سیستم عامل اصلیت بشه، خب دوباره نصبش می کنی. وقتی توی لینوکس خبره بشی، دیگه مهم نیست برای نصب مجدد، سختی بکشی. و البته مهم نیست که لینوکس توی کدوم پارتیشن هست. خیلی حساس نشو  ;) :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین hadi_723

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #2 : 08 مهر 1394، 10:01 ب‌ظ »
سلام.
آره میشه.
فقط شرطش اینه که برای آوردنش به پارتیشن اول، پارتیشن اول به ext4 تبدیل بشه و برخی فایل های کانفیگ داخل /etc برای پارتیشن جدید تنظیم بشن که اونم کار سختی نیست.
همین پارتیشن آخر رو میشه هرچی داخلش هست رو برداشت و برد روی یه سیستم دیگه و اونجا اجراش کرد  ;) فقط یه خورده باید تنظیمات رو تغییر بدی.
البته همچین چیز مهمی هم نیست. هر وخ خواستی سیستم عامل اصلیت بشه، خب دوباره نصبش می کنی. وقتی توی لینوکس خبره بشی، دیگه مهم نیست برای نصب مجدد، سختی بکشی. و البته مهم نیست که لینوکس توی کدوم پارتیشن هست. خیلی حساس نشو  ;) :D

نه، خوب به هرحال تنظیماتی انجام میدم و نرم افزاری نصب میکنم و ... خوب هرکی باشه که حوصله نداره دوباره بشینه از اول همه اینکارارو انجام بده، واسه همین دنبال راهی میگرده که فقط جا به جاشون کنه، اونم برای اطمینان خاطر بیشتر که سیستم عامل در بهترین حالتشه :) واسه همین تو فکرش رفتم، حالا اگر مطلبی چیزی در مورد تغییرات etc که گفتید یا کارایی که نیازه انجام بدم بگید ممنون میشم، مرسی  ;)
خیلی دلم گرفته از خیلیا...

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 08 مهر 1394، 10:24 ب‌ظ »
خب ببین این کانفیگ های دوباره انجام دادن رو اوایله که سخته برات. بعدش عین آب خوردنه و اصلا وقتی ازت نمی گیره.
نیاز نیست شما بشینی بعد از نصب توزیع از اول همه کار کنی. میدی خود سیستم واست راه میندازه همه چیو  :D
در مورد etc. الان نمی تونم کامل بگم. ولی مثلا وقتی میخوای کل محتویات روتت بره توی پارتیشن اول پس باید بدونی پارتیشن اول شماره چند دیوایس هست. مثلا dev/sda1/. پس باید توی فایل etc/fstab/ پارتیشن روت رو تنظیم کنی روی dev/sda1/ تا روت جای خودشو پیدا کنه. و بعد باید گراب رو تنظیم کنی که جای پارتیشن جدید رو بفهمه. اونم باید مثلا فایل boot/grub/grub.cfg کانفیگ بشه برای پارتیشن جدید یا نصب مجدد گراب روی dev/sda/ که خودش بشناسه و چیزایی تو این مایه ها  ;) تا سیستم جای خودش رو روی پارتیشن جدید باز کنه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت