مثلا چون اکثرا کامپیوتر مک نداریم، فکر میکنیم مکینتاش بهترین سیستم عامله! در صورتی که خود کمپانی اپل اغرار کرده که سیستم عامل ویندوز بهترین سیستم عامل برای کار کردن (بیرینس) هستش.
- سوتفاهم پیش نیاد من خودم لینوکس کارم الآن همین کامنت رو با اوبونتو ۹.۱۰ ارسال کردم
من عاشق لینوکسم هستم، ولی بدون ویندوز نمیتونم به کارهای تحاریم رسیگی کنم.
تا بیزینس چی باشه و آدم چقدر حاضر باشه به خودش سختی ترک عادتها رو بده و .... نمونش خود من! ۲ساله که میخوام بی خیال این فوتوشاپ که الهی قربونش برم شم و کلاً به Gimp سوئیچ کنم! ولی کو کالیبر پائین!!!
گیمپ قدرتی داره که تا آدم اینا رو نبینه باورش نمیشه!: http://naldzgraphics.net/tutorials/40-excellent-gimp-tutorials-for-designers/
بقیه موارد هم همینه، مثل کارای 3D و فعالیتهای سینمایی و جلوههای ویژه و برنامهنویسی که خوراک لینوکس و ایناس و ...
کالیبر باید کم شه!!! (خطاب به خودم)
منم با همین مشکلات روبرو بودم و یک جورایی هنوز هستم ولی هر کدوم را یه جورایی حل کردم.
چند سالی میشد یه نسخه لینوکس نصب میکردم کم میاوردم دوباره بی خیال میشدم. سه سال پیش توی همون ویندوز که بودم شروع کردم به جایگزینی برنامه ها با معادل اپن سورسشون تا کم کم عادت کنم. از یکسال پیش در کنار ویندوز xp ابونتو نصب کردم و بعد از اون روز هر روز مهمان این انجمن بودم تا بتونم کم کم روی پای خودم بایستم البته نه اینکه مرتب برای هر چیزی سئوال کنم. سعی میکردم توی عنوان های جدید مشکلات مشابه خودم را پیدا کنم یا از طریق جستجو به جواب سئالم برسم.
در اینجا جا داره از همه بروبچ باصفای این انجمن تشکر کنم. آقا دم همتون خیلی خیلی گرم.
بعضی نرم افزارها مثل حسابداری که هیچ راه حل معقولی پیدا نمیشد (چون بابتش پول دادم و کلی اطلاعات دارم) را با دوست عزیزم VirtualBox راه اندازی کردم و در عین حال چون هنوز وابستگی شدید به illustrator دارم و هنوز نتونستم با معادلش inkscape کار کنم با همون virtualbox راهش انداختم. تمام تلاشم هم برا اینه که از گیمپ به جای فتوشاپ استفاده کنم. البته به قول دوستمون همه اینا بر میگرده به عادتهای ما.
البته ویندوز سون را هم در کنار ابونتو دارم اونم بیشتر برای بازی ها (wine هنوزم برای بعضی چیزی درست جواب نمیده و من ترجیح میدم توی ویندوز بازی بکنم. VirtualBox هم که تازه directx را ساپورت میکنه و هنوز زوده) البته چه توی ویندوز باشم و چه توی لینوکس VirtualBox کارهای تجاریم را بین هر دو محیط راه میندازه.
همیشه برای هر چیزی یه راه حلی وجود داره فقط باید یکم وقت و انرژی صرف کرد که برمیگرده به خود طرف.
این بحث ویندوز بهتره و یا لینوکس هم یه جورایی مسخره است چون هر کدوم توی یکسری زمینه ها بهتر عمل کردند. ولی در جمع بندی فلسفه ای که پشت لینوکس هست مهمه که خوب شاید برای خیلی ها مهم یا قابل فهم نباشه.
من هر دوشون را در جایگاه خودشون دوست دارم.