انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حرفه ای ها از کدام توزیع لینوکس استفاده میکنند ؟  (دفعات بازدید: 3287 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25

دردو

دوستان من میخوام بدونم حرفه ای ها از کدام توزیع و میز کار استفاده میکنند ( توزیع و میزکاری ک برای هک ، سرور و کلا همه

چیز مناسب و حرفه ای تر باشه کدومه ؟ )

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان

دردو

دوستان من میخوام بدونم حرفه ای ها از کدام توزیع و میز کار استفاده میکنند ( توزیع و میزکاری ک برای هک ، سرور و کلا همه

چیز مناسب و حرفه ای تر باشه کدومه ؟ )
البته دوستان جواب کامل‌تر میدن
این نظر منه
شخصی که در استفاده از سیستم مهارت داشته باشه براش فرقی نمی‌کنه چی باشه براحتی می‌تونه نیازاشو رفع کنه

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
هر شخص چه حرفه ای و چه غیر حرفه ای بر اساس نیازش باید ابزارش رو انتخاب کنه
پس قدم اول شناسایی نیاز شخصی هستی
یک نفر ممکن هست در یک پروژه ای یا برای کامپیوتر شخصیش براش پایداری مهم باشه و یک شخص ممکنه براش آپدیت بودن بسته ها مهم باشه یک نفر شاید وقت شخصی سازی نداشته باشه و ترجیح بده سیستم بیشتر بسته های مورد نیازش نصب باشه و یه نفر بالعکس شاید ترجیح بده که سیستمش رو خودش شخصی سازی کنه و بسته ها رو نصب کنه
پس فرمول کلی نمیشه براش تعیین کرد

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
حرفه ای ها از توزیع یا میزکار استفاده نمی کنن. حرفه ای ها از برنامه ها استفاده میکنن  ;) و اون برنامه ها هم به خودی خود حرفه ای نیستن. دانش کاربر استفاده کننده‌شه که اونو میتونه حرفه ای کنه  ;)
تا وقتی یه برنامه جلوی اسمش Pro نوشته باشی ولی شما نتونی باهاش کار کنی، دیگه حرفه ای حساب نمیشه. حرفه ای یعنی شما خودت حرفه ای هستی توی استفاده از برنامه ها  ;)
گنولینوکس از یه سری برنامه و ابزار درست شده. حتی میزکار هم جزئی از همین برنامه ها و ابزارهاست.
باید ابزارهای مورد نیاز کارت رو پیدا کنی و باهاشون کار کنی و یادبگیری و حرفه ای شی  ;)
توزیع یعنی هر تیم یا شرکتی اومده یه سری ابزار رو دور هم جمع کرده و یه اسم براش گذاشته. پس یه اسم صرفا دلیل بر حرفه ای بودن نیست.
شما برای اینکه گنولینوکس رو روی سیستمت لود کنی، اول نیاز به یه کرنل داری که خب مشخصا لینوکس باید باشه. بعد نیاز به کامپایلرهای نرم افزاری داری که بتونی بسته ها رو توی سیستمت نصب کنی. و بعد نیاز به برنامه هایی داری که باید ازشون استفاده کنی.
خب؟
اینا همه توی تمام توزیع های لینوکسی هستن. حالا تو یکی کمتر (که باید خودت بیشترش رو نصب کنی) یا تو یکی بیشتر (که باید کمترش رو پاک کنی)  ;)
هر توزیعی که دم دستته میتونه برات حرفه ای باشه اگه شما خوب یاد بگیری که چجوری از ابزارها استفاده کنی  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
 بالاخره باید ی توزیعی انتخاب کنم ک توش حرفه ای بشم . ی توزیعی ک همه نیازهای ی برنامه نویس و هکر و ی سرویس میزبان رو

براورده کنه . میشه ی توزیع معرفی کنید ؟

بین Minit , Ubunto , Fedora کدومش واسه نیازهایی ک گفتم کاملتره ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
مثل اینکه نخوندی چی نوشتم  :D
اولا: ubuntu, mint, fedora
دوما: فرقی نداره. هر کدوم رو که نصب کنی به هدفت میرسی.  ;)
نظر منو بخوای میگم اوبونتو.
دلیل:
۱) اینجا انجمن چیه؟  ;)
۲) کدوم توزیع توی ایران مستندات بیشتری داره؟  ;) (که ربط مستقیمی به به دلیل اول داره)  :D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
میشه ویزوال استودیو رو روی اون توزیع های بالا ک گفتم نصب کنم ؟

کلا بخوام برنامه نویسی کنم باید از چ نرم افزاری استفاده کنم در توزیع های لیتوکس

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
ویژوال استودیو اگه میخوای، ویندوز نصب کن  ;)
برای چه زبونی میخوای برنامه نویسی کنی؟ تا بچه ها راهنماییت کنن.

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
C#  و اندروید

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
من اگه از VMware در لینوکس استفاده کنم و ویندوز رو روی اون نصب کنم و بخوای با ویزوال استویو کار کنم مشکلی پسش میاد ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
شما که میخوای سی شارپ کار کنی، چرا لینوکسی شدی پس؟  :D
نه. نصب کردن ویندوز توی ماشین مجازی (Virtual Box) توی لینوکس، مشکلی نداره.  ;)

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
برای C# باید بری سراغ ویندوز
ماشین مجازی میتونه برات ویندوز ران کنه توی اوبونتو یا هر توزیعی مشکلی برات پیش نمیاد از Virtual Box که ماشین مجازی آزاده میتونی استفاده کنی ، اما ببین تو میخوای بری داخل ماشین مجازی بعد برنامه بنویسی و کامپایلش کنی اونم با ویژوال استودیو که تو حالت عادی کلی فشار میاره به سیستم تا دیباگ کنه ، بهتره مستقیم روی ویندوز ازش استفاده کنی نه اینکه بری تو ماشین مجازی و ویندوز نصب کنی ( البته این نظر شخصی منه دوستان میتونن بهتر راهنماییت کنن)
برای اندرویید هم که نیازی به ویندوز نداری میتونی تو محیط لینوکس کار کنی

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
 هدف من از لینوکس اینه ک بتونم ی هکر خوب بشم و با سرورهای لینوکسی بیشتر اشنا بشم

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
هدف من از لینوکس اینه ک بتونم ی هکر خوب بشم و با سرورهای لینوکسی بیشتر اشنا بشم
اینکه علاقه داری واقعا عالیه اما سعی کن خودت رو توی دردسر نندازی که کلا بیخیال شی
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین kia9372

• Jr. Member
  • *
 نسخه LTS چیه ؟ چ فرقی داره ؟

میخوام ubuntu رو نصب کنم ولی میگه نسخه LTS  یا اون دوتا نسخه دیگه . کدومشون بزنم؟