سلام
اجازه بدین از تجربیات شخصی خودم در مورد تاسیس و مدیریت یه شبکه اجتماعی با جامعه کوچیک براتون بگم
الان نزدیک سه ساله ک من شبکه اجتماعی دانشجویان دانشگاه قمو با استفاده از وردپرس و بادی پرس ساختم ولی راستشو بخاین شاید اونجوری ک باید نشد که چنتا علت داشت
صفر ـ ملت حال ندارن ثبتنام کنن יִ
یک ـ ملت حال ندارن لاگین کنن יִ دوست دارن یه برنامه مثل تلگرام باشه داخل گوشیشون
دو ـ ملت اگه رمزشونو فراموش کنن حال ندارن فراموشی رمز بزنن יִ
سه ـ معمولا شبکههای اجتماعی وبی نوتیفیکشن به موبایل ندارن بنابراین باز دید خیلی کمتره و خیلی طول میکشه تا شبکه اجتماعی پا بگیره
چهار ـ اگه خودتون تو دنیای واقعی دوستای گیک زیادی نداشته باشین خیلی طول میکشه ک شبکه اجتماعیتون واقعا فعال بشه
یه نکته خرج شبکه اجتماعی زیاده چون باید هاست بگیری و بند و بساط
و این ک مشاهده میکنیم وبسایتایی مثل اینجا نسبتا جامعه خوبی داره اینه ک تو دنیای واقعیم فعالیت میکنن و به یه سایت محدود نشدن اگه دقت کنین قابلیتهای اینجام نسبت به خیلی از سایتا کمتره ولی اون فعالیتها تو دنیای واقعی تونسته ضعفای این سایتو بپوشونه
خودت به شبکه اجتماعی ک ساختم یه سر بزن
http://qomac.irدانشگاه قم ده هزار نفر دانشجو داره ولی شبکه اجتماعی دانشجویان دانشگاه قم بعد از دو سالو خوردهای فقط صد و شصت نفر عضو داره دیگه چ برسه به عضو فعال
البته اگه بخام انصافو رعایت کنم باید بگم ک به شخصه همچینم بد نبوده یه تفریح سالم بوده از طریق همین شبکه اجتماعی چنتا رفیق جدید پیدا کردم حتی یه بار از طریق همین شبکه اجتماعی با یکی از دخترای دانشگاه قرار گذاشتم رفتیم پارک با هم چاقالهبادوم خوردیم
البته یکی از خوبیای شبکه اجتماعی ک من ساختم این بود ک هیچکسو مجبور به ثبتنام نمیکنه حتی اگه عضو هم نباشین میتونین از مطالب شبکه اجتماعی استفاده کنین و حتی به عنوان مهمان چت کنین
در کل نباید انتظار داشته باشین با ساختن یه شبکه اجتماعی همهی گیکها بریزن تو سایت ثبتنام کنن