انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در مرور وب  (دفعات بازدید: 1650 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Drago

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
مشکل در مرور وب
« : 03 بهمن 1388، 11:59 ب‌ظ »
سلام،من تازه به جمع کاربران اوبونتو پیوستم(شیش ماه تقریبا).تعارف و تعریف رو کنار بزاریم و به مشکل اصلی برسیم.
مشکلی که واسه من پیش اومده اینه که از پنجشنبه با اوبونتو نمیتونم خیلی از سایت/وبلاگ ها رو باز کنم قتی که آدرسو میزنم اون زیر روی Waiting for www.examle.com میمونه مثلا گوگل،بلاگر،بلاگفا،بلاگ اسکای و بعضی جاهای دیگه باز میشه ولی مثلا    Ubuntuforums.org یا فروم های دیگه،یا حتی یاهو باز نمیشه.توی پیدجین هم اکانت گوگلم کار میکنه ولی یاهو وصل نمیشه.و.گفتم شاید مشکل از گوگل کرومه ولی با فایرفایکس هم همونه.باز هم گفتم کروم از فایرفایکس استفاده میکنه شاید فایرفاکسم خرابه،پارتیشن اوبونتومو پاک کردم دوباره از اول ساختم(واسه اطمینان) و نصب کردم ولی مشکل حل نشد.روی نصب قبلیم فیلتر شکن(تور) داشتم،با اون میرفتم مشکلی نداشت.
با ویندوزم هم میرم مشکلی نداره همه چی درسته.یعنی نمیشه بگم از ISP هست.
توی اوبونتو هم Ping میزنم بازم درسته،مثلا میزنم ping example.com همون اطلاعاتی که بایدو نشون میده،انقدر میلی ثانیه و اینا.Packet loss هم صفره.
ماشاالله به ISP میگم اینجوریه و من سیستمم اوبونتوه اصلا نمیدونه چی هست این...
نظر شما چیه؟
(راستش من اینو توی ubuntuforums.org هم مطرح کردم ولی نمیدونم جواب بگیرم یا نه،فکر میکنم مسأله بومی تر از این حرفاست!)
الان این اوبونتو که نصب کردم نه میتونه خودشو آپدیت کنه،نه میشه نرم افزار از repo براش گرفت نه هیچی.

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
پاسخ به: مشکل در مرور وب
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1388، 11:30 ق‌ظ »
این تاپیک را پیگیری کن، هر چند  هنوز مشکل حل نشده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12518.0.html
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم