انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویروس  (دفعات بازدید: 2166 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
ویروس
« : 04 بهمن 1388، 09:47 ق‌ظ »
دلیل خوبی لینوکس ویروسی شدن نیست من الان روشی رو تو ویندوز میگم که خیلی از ویروسها رو از کار میندازه مثل لینوکس برای این کار در run کلمه gpedit.msc رو وارد کنید بعد در شاخه administrative tamplates قسمت system رو باز کنید و در گزینه run only allowed windows applications را باز کنیدو enabled کنید وshow را فشار بدید و بعد add را بزنید و داخل کادر گزینه mmc.exe رو وارد کنید و ok کنید و دویاره add کنید و گزینه gpedit.msc رو وارد کنید و ok کنید این راه بازگشت شما به تنظیمات است و دوباره add کنید و برنامه های مورد نظر خود را با فرمت و با نام اصلی در محل نصب وارد کنید مثل iexplore.exe یا winword.exe یا firefox.exe  و همه گزینه ها را تا برگشت به محل run only... ok کنیدو از برنامه خارج بشید و در اخر میبینید که ویروسها هم دیگر در ویندوز اجرا نمیشن.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: ویروس
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1388، 10:13 ق‌ظ »
شاید دلیل خوبی نباشه
دلیل بهتر همون آزادی نرم افزار و اپن سورس بودن هست.
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #2 : 04 بهمن 1388، 02:12 ب‌ظ »
دلیل خوبی لینوکس ویروسی شدن نیست من الان روشی رو تو ویندوز میگم که خیلی از ویروسها رو از کار میندازه مثل لینوکس برای این کار در run کلمه gpedit.msc رو وارد کنید بعد در شاخه administrative tamplates قسمت system رو باز کنید و در گزینه run only allowed windows applications را باز کنیدو enabled کنید وshow را فشار بدید و بعد add را بزنید و داخل کادر گزینه mmc.exe رو وارد کنید و ok کنید و دویاره add کنید و گزینه gpedit.msc رو وارد کنید و ok کنید این راه بازگشت شما به تنظیمات است و دوباره add کنید و برنامه های مورد نظر خود را با فرمت و با نام اصلی در محل نصب وارد کنید مثل iexplore.exe یا winword.exe یا firefox.exe  و همه گزینه ها را تا برگشت به محل run only... ok کنیدو از برنامه خارج بشید و در اخر میبینید که ویروسها هم دیگر در ویندوز اجرا نمیشن.

ببخشید چرا مایکروسافت خودش این کارو نمی کنه که ویروس ها به صورت پیشفرض روی ویندوز عمل نکنن ؟ !!!
شاید جلوی یه سری ویروس ها رو بگیره ولی امکان داره یه جای دیگه رو با این کار از کار بندازه !
به قول معروف میای ابروی طرف رو درست کنی می زنی چشمش رو کور می کنی ....
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #3 : 04 بهمن 1388، 09:45 ب‌ظ »
من الان ویندوز ندارم که این رو تست کنم ولی فکر کنم تیک زدن گزینه "run only allowed windows applications" چیزه جالبی نیست. این یعنی یک سری نرم‌افزار خاص بتونن اجرا یشند :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #4 : 04 بهمن 1388، 09:50 ب‌ظ »

ببخشید چرا مایکروسافت خودش این کارو نمی کنه که ویروس ها به صورت پیشفرض روی ویندوز عمل نکنن ؟ !!!
شاید جلوی یه سری ویروس ها رو بگیره ولی امکان داره یه جای دیگه رو با این کار از کار بندازه !
به قول معروف میای ابروی طرف رو درست کنی می زنی چشمش رو کور می کنی ....

+1

فقط یه اشکالی داره اونم اینکه چشش کوره و ابروهاش  ریخته :D