انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اپدیت مخازن{حل شد}  (دفعات بازدید: 2713 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : مشکل در اپدیت مخازن
« پاسخ #15 : 19 مهر 1394، 12:47 ب‌ظ »
فهمیدم همین کارو میکنم............
۱-راستی کدوم نسخه رو دانلود کنم ۲-و کدوم ورژن بهتره من یکی می خوام که برای مدت طولانی پشتیبانی بشه یعنی ۱۴خوبه

۲تا گزینه رو چیکار کنم
یکی ۱۴.۰۴.۳ هست که توش یکی ۶۴ بیتی یک ۳۲ بیتی و خودش ۶۴ بیتی رو توصیه کرده و همین کار رو برای ۱۵.۰۴ تکرار کرده
۱۴.۰۴ پایدارتره و برنامه‌ها و کرنل کمی عقب‌تره و ۱۵.۰۴ که بزودی ۱۵.۱۰ میاد بروزتر

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #16 : 19 مهر 1394، 12:51 ب‌ظ »
ببین دوست من؛
اوبونتو هر ۶ ماه یک نسخه جدید می‌ده و شماره اون نسخه شامل سال و ماه انتشار هستش. مثلا 15.10 توی ماه 10 سال 2015 میلادی (که به‌زودی می‌رسه) منتشر می‌شه. این نسخه‌ها تا ۹ ماه پشتیبانی می‌شه، یعنی نسخه 15.04 توی ماه اول سال 2016 پشتیبانی‌ش تموم می‌شه.
هر ۲ سال (چهار نسخه) یک‌بار، نسخه‌های LTS (مخفف Long Term Support) منتشر می‌شه که به‌جای ۹ ماه، ۵ سال پشتیبانی میشه. مثلا نسخه 12.04 تا 2017 و 14.04 تا 2019 پشتیبانی داره.

حالا اگر دوست داری همیشه چیزهای جدید رو تجربه کنی و مشکلی با باگ‌های احتمالی نداری، نسخه‌های معمولی رو نصب کن، اگر هم پایداری برات مهمه نسخه‌های LTS رو نصب کن.

آفلاین khalil ie

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #17 : 19 مهر 1394، 01:13 ب‌ظ »
ببین دوست من؛
اوبونتو هر ۶ ماه یک نسخه جدید می‌ده و شماره اون نسخه شامل سال و ماه انتشار هستش. مثلا 15.10 توی ماه 10 سال 2015 میلادی (که به‌زودی می‌رسه) منتشر می‌شه. این نسخه‌ها تا ۹ ماه پشتیبانی می‌شه، یعنی نسخه 15.04 توی ماه اول سال 2016 پشتیبانی‌ش تموم می‌شه.
هر ۲ سال (چهار نسخه) یک‌بار، نسخه‌های LTS (مخفف Long Term Support) منتشر می‌شه که به‌جای ۹ ماه، ۵ سال پشتیبانی میشه. مثلا نسخه 12.04 تا 2017 و 14.04 تا 2019 پشتیبانی داره.

حالا اگر دوست داری همیشه چیزهای جدید رو تجربه کنی و مشکلی با باگ‌های احتمالی نداری، نسخه‌های معمولی رو نصب کن، اگر هم پایداری برات مهمه نسخه‌های LTS رو نصب کن.
نسخه دسکتاپ رو باید دانلود کنم یانه

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #18 : 19 مهر 1394، 01:18 ب‌ظ »
ببین دوست من؛

نسخه دسکتاپ رو باید دانلود کنم یانه
اره
 از این لینک
http://www.ubuntu.com/download/desktop

آفلاین khalil ie

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #19 : 19 مهر 1394، 01:19 ب‌ظ »
یعنی اگه 15.04رو الان دانلود کنم تا 9 ماه پشتیبانی میده؟
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1394، 01:23 ب‌ظ توسط khalil ie »

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #20 : 19 مهر 1394، 01:21 ب‌ظ »
نه 9 ماه داره که چون برج 4 سال 2015 اومده بیرون میشه تا برج 1 سال 2016 یعنی تا دوماه دیگه

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : مشکل در اپدیت مخازن{حل شد}
« پاسخ #21 : 19 مهر 1394، 01:30 ب‌ظ »
به شماره نسخه دقت کن از دو قسمت تشکیل شده.سال و ماه انتشار
۱۵.۰۴ سال ۲۰۱۵ ماه ۰۴ که اوریل هست منتشر شده و از تاریخ انتشار تا ۹ ماه بعد پشتیبانی میشه.الان تا اومدن نسخه ۱۵.۱۰ زمان زیادی نمونده.

اینو پیشنهاد نمی‌دم نظر شخصی خودمه.حوصله هر شش ماه نصب رو ندارم بعد این دوسال تجربه یه ال‌تی‌اس نصب کردم و تا ال‌تی‌اس بعدی که میشه ۱۶.۰۴ صبر میکنم یعنی هر دوسال یک بار عوض می‌کنم.
« آخرین ویرایش: 19 مهر 1394، 01:34 ب‌ظ توسط Spirits »

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
پاسخ : مشکل در اپدیت مخازن{حل شد}
« پاسخ #22 : 19 مهر 1394، 01:46 ب‌ظ »
البته وقتی 14.04 ال تی اس رو داشته باشی میتونی تا 19.04 ال تی اس یعنی 3 سال و نیم دیگه اوبونتوی جدید نصب نکنی و از پشتیبانی همون استفاده کنی
یا مثل Spirits که گفت 16.04 رو نصب کنی چند ماه دیگه