انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تقویم شمسی-فونت فارسی-شبه وان نت(حل شد.)  (دفعات بازدید: 1731 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
سلام.سه تا سوال داشتم:
1-ایا نرم افزار تقویم فارسی یا یچیزی شبیه افزونه داریم که تقویم هجری شمسی باشه؟
2-یه نرم افزار شبیه وان نت مایکروسافت میشه برام معرفی بفرمایید؟
3-برخی از فونت های فارسی شبیه تیتر و...یا یچیزایی تو این مایه ها که فونت فارسی باشه رو چجور میتونم داشته باشم؟
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1394، 05:35 ب‌ظ توسط fariiid- »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : تقویم شمسی-فونت فارسی-شبه وان نت
« پاسخ #1 : 20 مهر 1394، 09:27 ب‌ظ »
سلام.
۱) jcal
۲) چه کار میکنه دقیقا؟
۳) فونت ها رو دانلود کن بریز توی دایرکتوری fonts. توی هوم. اگه نبود بسازش. بعد فونت ها رو بریز داخلش و توی ترمینال بزن
fc-cache -vفونت ها نصب میشن. اگه برنامه ای داری که از فونت استفاده میکنه، کافیه ببندیش و از اول بازش کنی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #2 : 20 مهر 1394، 11:46 ب‌ظ »
۱. StarCalendar
۲. من از EverNote استفاده می‌کنم.
۳. دوستمون گفت چکار کنی، فقط اضافه کنم که توی یونیکس از . (نقطه) ابتدای نام، برای پنهان کردن فایل‌ها استفاده می‌شه. توی مدیر فایل پیش‌فرض اوبونتو با کلیدهای ctrl + h می‌تونی فایل‌های مخفی رو ببینی.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 مهر 1394، 12:02 ق‌ظ »
سلام.
۱) jcal
۲) چه کار میکنه دقیقا؟
۳) فونت ها رو دانلود کن بریز توی دایرکتوری fonts. توی هوم. اگه نبود بسازش. بعد فونت ها رو بریز داخلش و توی ترمینال بزن
fc-cache -vفونت ها نصب میشن. اگه برنامه ای داری که از فونت استفاده میکنه، کافیه ببندیش و از اول بازش کنی.

داداش فقط ببخشیدا من زیاد حرفه ای نیستم.دقیقا متوجه نشدم که ایا منطورتون از فونت ها اینه که فونت های ویندوز رو دانلود کنم و تو اون پوشه بریزم یا لینوکس برای خودش این فونت ها مثل بی زر تیتر و...رو جدا داره؟

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 مهر 1394، 12:07 ق‌ظ »
سلام.
۱) jcal
۲) چه کار میکنه دقیقا؟

و یه سوال دگ...من Jcal رو نصب کردم.ولی متوجه نشدم الان اینو چجوری اجراش کنم؟تو فهرست برنامه هام Jcal‌نیست!

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 21 مهر 1394، 12:09 ق‌ظ »
۱. StarCalendar
۲. من از EverNote استفاده می‌کنم.
۳. دوستمون گفت چکار کنی، فقط اضافه کنم که توی یونیکس از . (نقطه) ابتدای نام، برای پنهان کردن فایل‌ها استفاده می‌شه. توی مدیر فایل پیش‌فرض اوبونتو با کلیدهای ctrl + h می‌تونی فایل‌های مخفی رو ببینی.

داداش خیلی ممنون.فقط من وقتی evernote رو سرچ میکنم remeinder میاد بجاش .همینه؟تو سایت اصلی evernote هم نویشه نسخه لینوکس نداریم!

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
« پاسخ #6 : 21 مهر 1394، 12:22 ق‌ظ »
jcal رو توی محیط ترمینال اجرا کن.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 21 مهر 1394، 12:24 ق‌ظ »
آهان بله.حله ...مرسی

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #8 : 21 مهر 1394، 09:09 ق‌ظ »
نقل‌قول
داداش فقط ببخشیدا من زیاد حرفه ای نیستم.دقیقا متوجه نشدم که ایا منطورتون از فونت ها اینه که فونت های ویندوز رو دانلود کنم و تو اون پوشه بریزم یا لینوکس برای خودش این فونت ها مثل بی زر تیتر و...رو جدا داره؟

فونت استاندارده برای ویندوز و گنو/لینوکس نداره و پسوند ttf داره هر فونتی که آزاد باشه رو میتونی نصب کنی اینو ببین
« آخرین ویرایش: 21 مهر 1394، 09:20 ق‌ظ توسط امیــــــر »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #9 : 21 مهر 1394، 12:44 ب‌ظ »
داداش خیلی ممنون.فقط من وقتی evernote رو سرچ میکنم remeinder میاد بجاش .همینه؟تو سایت اصلی evernote هم نویشه نسخه لینوکس نداریم!
متاسفانه کلاینت برای لینوکس نداره، من بیشتر استفاده‌م با گوشی هست و خب  توی کامپیوتر هم دسترسی دارم بهشون و ازش استفاده می‌کنم.
توی گنو/لینوکس ترکیب نسخه وب Evernote با Web Clipper (اکستنشن مرورگر هست) تقریبا تمام نیازهات رو پوشش می‌ده.