انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بکاپ از ابونتو  (دفعات بازدید: 1823 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین asadi1366

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
بکاپ از ابونتو
« : 05 بهمن 1388، 10:15 ق‌ظ »
سلام دوستان من سیستمم(ویندوز) یه ویروسی به اسم c2e.exe گرفته من هر سری از طریق لینوکس ویروسهارو پاک میکنم(توی درایو های ویندوزی ntfs)ولی به محظ اینکه یه بار سیستم روشن می کنم(ویندوز) دوباره بر میگرده هیچ آنتی ویروسی با جدیدتری آبدیت هم نمی تونه اونو از بین ببره حلا تصمیم گرفتم که یه نسخه پشتیبان از همه چیزایی که اوبونتو دانلود کرده بگیرم چون اینترنتم نفتی هست دلم نمی خواد دوباره مجبور به دانلود بشم البته توی قسمت ویکی یه چیزایی نوشته بود ولی به هیچ درد نخورد چون اونجا نوشته بود نسخه پشتیبان از پارتیشن(50گیگابایت) روی چی بریزم تا یه بار سیستمم رو کاملا از نوپارتیشن بندی کنم در ضمن از کجا معلوم اوبونتو چیزایی رو که دانلود میکنه کجا میریزه ؟

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
پاسخ به: بکاپ از ابونتو
« پاسخ #1 : 05 بهمن 1388، 12:25 ب‌ظ »
مسیر بسته‌های دانلود شده
/var/cache/apt/archivesمیتونی عین همین دایرکتوری را کپی کنی جای امن

تنظیمات سیستم و باقی خرت و پرت‌هات هم توی home هستن، بهتره این تکون نخوره از جاش و باقی موارد حول این بچرخن.

در مورد فضای ذخیر‌سازی، کلی رسانه‌ی ذخیره‌سازی هست، از فلش‌دیسک بگیر تا کاست، هر کدوم که دم دستت هست و فضای مورد نظرت را داره میتونه به عنوان میزبان بکاپت باشه.
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
« پاسخ #2 : 08 بهمن 1388، 08:57 ق‌ظ »
از نرم افزار fsarchiver استفاده کن.
با کمک نرم افزار fsarchiver در مدت 10 دقیقه میشه یه Backup  یا Image کامل از اوبونتو گرفت (که حدود1٫2 گیگ حجمش میشه که البته بستگی داره چقدر نرم افزار روی اوبونتو نصب کرده باشید) و هر وقت که لینوکس شما خراب شد در مدت 4 دقیقه به روز اول برمیگردید (به این ترتیب از نصب مجدد اوبونتو و آپدیت و تنظیمات و … راحت میشید)
البته  fsarchiver قادره که از هر پارتیشن یا دایرکتوری بکاپ تهیه کنه و قدرتش حد و مرز نداره  از Fat گرفته تا NTFS و EXT4  از ویندوز گرفته تا لینوکس از همه چیز بکاپ تهیه میکنه.

مطالب کامل اینجا هست :
http://linuxshare.org/2009/10/10/create-backup-from-partition-or-directory
« آخرین ویرایش: 08 بهمن 1388، 10:05 ق‌ظ توسط nima333 »

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #3 : 07 فروردین 1389، 01:50 ق‌ظ »
راجب fsarchiver که دوستمون نیما گفتن اطلاعی ندارم

اما remastersys قادر هست یک سی دی recovery برای شما بسازه
یعنی اسنکه اوبونتو رو نصب مب کنید و بعد تمام پکیج هایی که دوست دارین نصب می کنین و تنضیمات دلخواه رو انجام می دین و بعد یک سی دی قابل نصب ازش می سازین
این یک snapshot نیست بلکه یک سی دی قابل نصبه و وقتی دوباره نصبش کنید می تونید چیزهایی از قبیل نام کاربری و منطقه زمانی و ... بسته به سخت افزار کامپیوتر جدید رو نصب کنید.

http://www.geekconnection.org/remastersys/