انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سقوط هواپیما در Blender - نتیجه نهایی مسابقه انیمیشن  (دفعات بازدید: 10810 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
سلام به همه دوستان!
اخیرا توی یکی از سایت های خوب داخلی مسابقه ای ساخت تک فریم انیمیشن برگزار شد که داوری آثار همچنان ادامه داره...
ساخت این اثر تماما در نرم افزار Blender انجام شده.مدت زمان ساخت هم سه هفته به طول کشید (البته به صورت پاره وقت)

خروجی نهایی کار

مراحل ساخت اثر در Blender

ساخت پیچک ها با پلاگین ivy gen

مدلسازی هواپیما AirBuse A 380

ساخت چمن و سبزه های محیط

ساخت درخت ها

تست رندر درخت ها

تست متریال و شیدر های صحنه

تست صحنه...

*پیش و پس از رندر نهایی*
خوشحال میشم نظرتون رو بشنوم...ممنون
« آخرین ویرایش: 22 مهر 1394، 01:46 ب‌ظ توسط Seyyed Morteza »
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
سلام دوست عزیز
عالی و حرفه ای
فقط اگه میشه قرمزی دور پنجره ها رو تغییر بده و اینکه خوده هواپیما خیلی نو و تر و تمیز میزنه.به نظرم یکم کهنه تر باشه واقعی جلوه میکنه.
ولی در کل کارت عالیه.
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
سلام دوست عزیز
عالی و حرفه ای
فقط اگه میشه قرمزی دور پنجره ها رو تغییر بده و اینکه خوده هواپیما خیلی نو و تر و تمیز میزنه.به نظرم یکم کهنه تر باشه واقعی جلوه میکنه.
ولی در کل کارت عالیه.
ممنون از نظرات خوبت....حتما اعمال میکنم
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
خسته نباشید، خیلی جالب شده :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
خسته نباشید، خیلی جالب شده :)
ممنون
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
عااااااالیییییی
اولش من فکر کردم عکسه . هرچی به مغزم فشار اوردم که انمیشین باور نکرد تا اسکرین شات ها رو دیدم .
عالی هست .
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
عااااااالیییییی
اولش من فکر کردم عکسه . هرچی به مغزم فشار اوردم که انمیشین باور نکرد تا اسکرین شات ها رو دیدم .
عالی هست .
ممنون از نظرت...البته به نظرم خیلی با تعریفی که کردی فاصله داره...کلی ایراد میشه از پیدا کرد...باز هم ممنون
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
خیلی خوب شده.
وقتی زوم می کنی یک سری نقاط زرد رنگ مشخص می شه اونها از مشکلات رندر بلندر هست یا نه جزئی از عکس هست!
این تصویر قایق کاغذی توی آب یک خورده ناجوره آدم بین قایق و تصویر توی آب اش نمی تونه تفکیک قائل بشه.
به نظرم هواپیما روی درخت باشه بهتره (الان نوک درخت روی هواپیما هست) چون درخت ها دورترند و هواپیما نزدیک تر.  در کل این قضیه پرسپکتیو رو بهترش کن چون الان مشخص نیست خونه کجاست،درخت ها کجایند و هواپیما کجاست و کدوم جلو کدوم یکی دیگه است.
چرا هواپیما سایه نداره؟ (یا داره من نمی بینم؟) چرا سایه خونه توی آب افتاده؟ چون ظاهرا خونه از دریاچه خیلی فاصله داره
قرمزی پنچره ها رو هم که بقیه گفتن
در کل اگر می شه یکطوری بلندر رو تنظیم کن که جزئیات بیشتری رو رندر کنه یک خورده به چشم من اجزای محیط مصنوعی می یاد نمی دونم از چیه.
:)
ولی در کل کار خوبی شده  و خسته نباشی (من همیشه کلاس هنر و ورزش رو می پیچوندم می رفتم علوم می خوندم:) )
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
سلام
خیلی خوب شده.
وقتی زوم می کنی یک سری نقاط زرد رنگ مشخص می شه اونها از مشکلات رندر بلندر هست یا نه جزئی از عکس هست!
این تصویر قایق کاغذی توی آب یک خورده ناجوره آدم بین قایق و تصویر توی آب اش نمی تونه تفکیک قائل بشه.
به نظرم هواپیما روی درخت باشه بهتره (الان نوک درخت روی هواپیما هست) چون درخت ها دورترند و هواپیما نزدیک تر.  در کل این قضیه پرسپکتیو رو بهترش کن چون الان مشخص نیست خونه کجاست،درخت ها کجایند و هواپیما کجاست و کدوم جلو کدوم یکی دیگه است.
چرا هواپیما سایه نداره؟ (یا داره من نمی بینم؟) چرا سایه خونه توی آب افتاده؟ چون ظاهرا خونه از دریاچه خیلی فاصله داره
در کل اگر می شه یکطوری بلندر رو تنظیم کن که جزئیات بیشتری رو رندر کنه یک خورده به چشم من اجزای محیط مصنوعی می یاد نمی دونم از چیه.
ولی در کل کار خوبی شده  و خسته نباشی (من همیشه کلاس هنر و ورزش رو می پیچوندم می رفتم علوم می خوندم:) )
اول از همه ممنون از نگاه دقیق ات....
در مورد اون نقاط زرد...نه جزئی از عکس نیست...این کار نیاز به رندر یا Sample
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
سلام
خیلی خوب شده.
اول از همه ممنون از نگاه دقیق ات....
در مورد اون نقاط زرد...نه جزئی از عکس نیست...این کار نیاز به رندر با Sample بالاتری داره. توی این رندر با 200 Samples .برای اینکه هم جزئیات بهتر دیده بشه و هم اون نقاط زرد رنگ برطرف بشه باید با سمپل بیشتری خروجی گرفته بشه که متاسفانه از نظر توان سیستم و زمان خروجی ممکن نیست فعلا.
در مورد پرسپسکتیو هم باهات موافقم...البته اینکه چرا بازتاب خونه توی اون برکه افتاده ، باید بگم فاصله زیادی بین خونه و برکه وجود نداره...اما فکر کنم چون دوربین صحنه من روی لنز 70MM تنظیم شده ، یه مقداری دور دیده میشه.
و هواپیما هم دقیقا بالای سر خونه است و نوک درخت روی هواپیماست چون اون درخت جلو تر از خونه و همه در خت ها قرار داره ، یعنی جلوتر از هواپیماست.
باز هم ممنون
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
عالی شده. خسته نباشی.
منم یه سری چیزا دیدم توی عکس که البته دوستان هم اشاره کردن. اول اینکه قرمزی پنجره‌ی خونه تو چشم می‌زنه، ثانیا اینکه هواپیما سایه نداره. اگر سایه‌دار بشه خیلی خوبه. در ضمن هواپیما چون سرعت زیادی داره به نظرم بد نباشه که شکافتن هوای اطرافش هم توی عکس معلوم باشه؛ مثلا یه Motion Effect به اطراف هواپیما اضافه بشه. دقت کردم دیدم مثلا توی طراحی دوچرخه یا صندلی خیلی خوب کار کردی و واقعا طبیعی به نظر می‌آن توی اسکرین‌شات‌ها ولی توی تصویر نهایی اون طبیعی بودن حس نمی‌شه که فکر کنم به خاطر اینه که باید کیفیت رندر رو بیشتر کنی. بازتاب تصاویر توی شیشه‌ها هم اونقدر که باید واقعی باشه نیست. انگار شفافیت لازم رو نداره شیشه‌ها.
مورد آخر هم اینکه به یه چیزی که دقت نکردی فکر کنم اینه که همه‌چیزو خیلی تمیز و شیک طراحی کردی! مثلا اگه چندتا لکه روی خونه باشه یا اون پایه‌ی زیر خونه از حالت اینقدر خط‌کشی شده در بیاد، یا هواپیما یکم کهنه‌تر باشه و... خیلی خیلی بهتر می‌شه.

ولی واقعا عالی شده. جای تبریک داره ;)
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1394، 07:56 ق‌ظ توسط محمد فدوی »
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *
  • به موقع اش!
    • یک گرافیست تازه کار
عالی شده. خسته نباشی.
منم یه سری چیزا دیدم توی عکس که البته دوستان هم اشاره کردن. اول اینکه قرمزی پنجره‌ی خونه تو چشم می‌زنه، ثانیا اینکه هواپیما سایه نداره. اگر سایه‌دار بشه خیلی خوبه. در ضمن هواپیما چون سرعت زیادی داره به نظرم بد نباشه که شکافتن هوای اطرافش هم توی عکس معلوم باشه؛ مثلا یه Motion Effect به اطراف هواپیما اضافه بشه. دقت کردم دیدم مثلا توی طراحی دوچرخه یا صندلی خیلی خوب کار کردی و واقعا طبیعی به نظر می‌آن توی اسکرین‌شات‌ها ولی توی تصویر نهایی اون طبیعی بودن حس نمی‌شه که فکر کنم به خاطر اینه که باید کیفیت رندر رو بیشتر کنی. بازتاب تصاویر توی شیشه‌ها هم اونقدر که باید واقعی باشه نیست. انگار شفافیت لازم رو نداره شیشه‌ها.
مورد آخر هم اینکه به یه چیزی که دقت نکردی فکر کنم اینه که همه‌چیزو خیلی تمیز و شیک طراحی کردی! مثلا اگه چندتا لکه روی خونه باشه یا اون پایه‌ی زیر خونه از حالت اینقدر خط‌کشی شده در بیاد، یا هواپیما یکم کهنه‌تر باشه و... خیلی خیلی بهتر می‌شه.

ولی واقعا عالی شده. جای تبریک داره ;)
مممنون از نظرات خوب و دقیق ای که دادی...با مورد آخر کاملا موافقم...اگه فرصت بیشتری داشتم برای مسابقه ، روی این موضوع کار میکردم...
مرسی
ٌٌWWW.One-Graphist.ir

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
عالی آفرین خیلی خووووبه فقط قرمزی دور پنجره کلی تو ذوق میزنه

آفلاین Seyyed Morteza

• Jr. Member
  • *