انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: وصل شدن به محیط گرافیکی اوبونتو با vnc پس از خرید vps  (دفعات بازدید: 3507 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin_eshgh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام من یه vps یا همون virtual private service  خریدم و گفتم برام روش ابونتو نصب کنن که سبک باشه ، خبر نداشتم که محیط گرافیکیشو نصب نمیکنن برام و حالا افتادم تو دردسر
از طریق این آموزش جلو رفتم
http://compiler.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-vnc-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88/
اما خوب در نهایت نفهمیدم چی شد من الان فقط با putty به vps دسترسی دارم و وقتی ip رو در نرمافزار های vnc وارد میکنم با خطایی مواجه میشم که میگن سرور تماس رو رد کرد
میشه کسی بیشتر راهنمایی کنه باید چیکار کنم دقیقا محط گرافیکی رو ببینم
با vps ویندوز سرور و vnc کار کردم خیلی راحت بود اما اینو بلد نیستم
ممنونم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام. اگه واقعا به محیط گرافیکی نیاز دارین برین سراغ همون ویندوز، طبق تجربه‌ای که داشتم vnc رو لینوکس فاتحه رم سرور رو میخونه! اگر هم تو انجام کار خاصی مشکل دارین بگین تا راهنماییتون کنیم چجوری با ترمینال انجامش بدین :)

آفلاین amin_eshgh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
والا واسه auto surf میخواستم ازش استفاده کنم رم سرور پر میشد و میرفت تو حالت هنگ شدن یه جورایی وخیلی کند میشد ویندوز سرور 2008
گفتم اوبونتو شاید منابع کمتر میخواد اینطوری کند نشه

ببخشید میشه دستوراتشو بگید  من با putty به سرور وصل میشم بعد یوزر و پسورد رو میدم بعد فکر کنم خودش اجرا میشه به عنوان یه سرویس ولی من واسه اطمینان که شما گفتید اجراش کنید این دستور رو میزنم sudo service vncserver start بعد vns viwer که باز میکنم ip میدم وصل نمیشه کجای کار گیر داره ؟
فکر کنم تو مرحله وصل شدن مشکل دارم
وگرنه vnc نصب شده رو سرور مجازی چون با اجرا دستور sudo service vncserver میگه قبلا اجرا شده
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1394، 05:46 ب‌ظ توسط amin_eshgh »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
اوبونتو نسخه چند نصبه رو سرور
چون دستور استارت سرویس فرق کرده systemd دستورش فرق داره
در ضمن با ترمینال هر کاری میشه کرد تو لینوکس
شما برای چه کاری میخوای ؟ روش دانلود میکنی؟
شما یه دستور cd رو یاد بگیری میتینی تو فایل هاش جابجا بشی و با ویگتهم روش دانلود کنی یاد گرفتن اینا و فیچر هاش کمتر از 20 دقیقه زمان میبره خیلیم شیرینه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
والا واسه auto surf میخواستم ازش استفاده کنم رم سرور پر میشد و میرفت تو حالت هنگ شدن یه جورایی وخیلی کند میشد ویندوز سرور 2008
گفتم اوبونتو شاید منابع کمتر میخواد اینطوری کند نشه

ببخشید میشه دستوراتشو بگید  من با putty به سرور وصل میشم بعد یوزر و پسورد رو میدم بعد فکر کنم خودش اجرا میشه به عنوان یه سرویس ولی من واسه اطمینان که شما گفتید اجراش کنید این دستور رو میزنم sudo service vncserver start بعد vns viwer که باز میکنم ip میدم وصل نمیشه کجای کار گیر داره ؟
فکر کنم تو مرحله وصل شدن مشکل دارم
وگرنه vnc نصب شده رو سرور مجازی چون با اجرا دستور sudo service vncserver میگه قبلا اجرا شده

برای چه کاری؟!؟!  ???

با این آموزش میتونین دسکتاپ نصب کنین، البته قبلش دوباره سیستم عامل رو بگین روی وی پی اس نصب کنن
http://leechclub.ir/showthread.php?93-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B1%DB%B4-%DB%B0%DB%B4