سلام.
بنده بخاطر فعال کردن قابلیت zts در php چون برای نصب یکی از افزونه های php مورد نیاز بود ناچارا باید php رو بصورت دستی نصب میکردم و از بسته ی lamp استفاده نکردم. هر چی هم سرچ زدم که ببینم بحث configure رو روی lamp هم میشه انجام داد یا نه ، نتیجه ای رو ندیدیم.
برای همین بسته هارو بصورت جدا جدا نصب کردم و php رو با دستور زیر کانفیگ کردم:
./configure --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs --with-mysql --with-mysqli --enable-pdo --with-gd --with-openssl --with-curl --enable-sockets --with-mcrypt --with-gd --with-ttf --with-gettext --with-jpeg --with-freetype --with-kerberos --with-mcrypt --with-mhash --with-pdo-mysql --with-pcre-regex --with-pear --with-png --enable-gd-native-ttf --with-xsl --with-bz2 --with-zlib --with-zlib --with-iconv --enable-bcmath --enable-calendar --enable-exif --enable-ftp --enable-pcntl --enable-force-cgi-redirect --enable-fastcgi --with-pdo-sqlite --enable-gd-native-ttf --enable-soap --enable-sockets --enable-zip --enable-mbregex --enable-ipv6 --with-imap-ssl --enable-inline-optimization --enable-mbstring --enable-zip --enable-wddx --enable-maintainer-zts
اما مشکل اینجا بوجود میاد که بعد از نصب phpmyadmin ، این صفحه از روی دیتابیس یوزر root رو نمیخونه و لاگین نمیکنه و مجبورم کانفیگ phpmyadmin رو حالت بدون پسوردشو True کنم. یعنی در واقع اسکریپت کانفیگ اصلا وارد شرط dbConfig هم نمیشه.
پیشنهاد شما چیه؟ از چه راهی باید این مجموعرو نصب و پیکربندی کنم؟
* البته این نکته رو هم بگم که ، apache و php رو بصورت دستی کامپایل و نصب کردم اما برنامه های Mysql و PHPMyadmin رو از خود مخازن با دستور apt-get install نصب کردم.
ممنون.