مشکل عموما اینه که سوالها به درستی پرسیده نمیشه و افرادی که میتونند پاسخگو باشند، عموما حوصله جوابدادن به سوال نصفه و ناقص رو ندارند
فرمایش شما صحیح هست ولی ...
سوالات سطح پایین رو اگر درست بپرسی جواب میگیری ولی یکی که یکم سوالش فنی تر باشه و نیاز به دانش بالاتر داشته باشه رو هر جوری هم بپرسی جواب نمیگیری
مثلا یکی مخازنش قفل شده یا یکی میخواد فلان چیز نصب کنه گاهی بد میپرسه یا جوابش قبلا هست اونم چند بار
این رو قبول دارم سوالات برخی رو مخ هستند
ولی یک واقعیت دیگر هم اینه که کلا اعضای قدیمی و با سواد دیگر فعالیتی نمیکنن و پاسخ ها توسط افرادی مثل بنده که فقط به مشکلاتی در حد همون نصب کردن نرم افزار و ... به کاربر میتونیم پاسخ بدیم و اگر سوال پیچیده تر پرسیده بشه یا خودمون مشکل داشته باشیم اینجا حل نمیشه
من خودم جواب 80 درصد سوالاتمو از طریق سرچ انگلیسی بدست میارم و برخی سوالات هم کلا بی جواب میمونه
در کل انجمن هم از نظر کیفی هم از نظر کمی مشکل داره
هم اعظا کم هستند و کلا خلوت شده و کم کم تبدیل شده به آرشیو (زمان ما حداقل توش کلی آدم بودند کلی تایپک زده میشد کلی جواب ولی الان خیلی خلوت شده که یکی از دلایلش میتونه نحوه مدیریت انجمن باشه و یکی از دلایل دیگرش همون سطح کیفی انجمن)
من به شخصه به این انجمن نیاز ندارم ولی اینجا رو خیلی دوست دارم و ترجیه میدم اگر مشکلی داشتم در اینجا حل بشه یا فعالیت داشته باشم و با بقیه در ارتباط باشم و حس زندگی داشته باشم و داخل جامعه باشم تا این که مشکلاتم در ask ubuntu و digital ocian , unixmen و. .. حل بشه و صرفا مقاله بخونم و حس ربات بودن بهم دست بده
به هر حال این نظر من بود امیدوارم وظعیت بهتر بشه یا افراد با سواد برگردن و اگر هستن فعالیتشون بیشتر بشه
تو این انجمن یک نفر نیومد کامپایل کرنل رو توضیح بده (انگلیسی کامل موجوده فقط ترجمه)
خیلیا نمیدونن اپ آرمور و سلینوکس چی هستن یک آموزش کاری براش به فارسی نداریم
یک مقاله و آموزش در مورد تکنولوژی های جدید نداریم یک مقاله معرفی داکر نداریم
یک مقاله چگونه سیستم رو ریمستر کنیم نداریم چجوری تغیرات ظاهری اساسی بدیم نداریم
وقتی مشکل جدی یا سوال میاد که مثلا چجوری فلان کار رو باید انجام داد و ایده جدید باشه کسی جوابی برای گفتن نداره
یک آموزش برای فایروال . معرفی تنظیم و ... نداریم
یک آموزش درست حسابی در مورد فایل سیستم ها نداریم . یک آموزش کامل در مورد ساختار فایلی لینوکس و معانی شاخه هاش و کاربردش نداریم
یک آموزش جامع کامند لاین نداریم قبلا سی لی بود که داون شد
تمام اینا به انگلیسی موجوده این مقالات و کتاب ها رو ترجمه کنید و در ویکی قرار بدید
اوبونتو که همش زدن sudo apt-get install vlc که نیست
همونطور که گفتم اینجا اکثرا دبیرستانی ها یا دانشجو های تازه کار برنامه نویسی هستند که ربط خاصی به مواردی که گفتم نداره
اگر دو سه نفر بودند که امنیت شبکه میخوندند و در مورد چیزای امنیتی مقاله و مطلب مینوشتن و راهنمایی میکردن
کسایی که شبکه بلد بودن
کسایی که سیستم عامل خونده بودن
جواب های بسیار درست تری داده میشد
همین پست من رو اگر 2 سال پیش میزدم حداقل 12 نفر جواب میدادن و شرکت میکردن ولی الان اینجا تبدیل شده به شهر ارواح