انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نیاز به راهنمایی برای انواع نرم افزار  (دفعات بازدید: 1008 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Don Slayer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
درود
من میخواهم تازه به لینوکس مهاجرت کنم . یک سوال خدمت عزیزان داشتم امیدوارم بنده رو راهنمایی کنید . ببخشید اگر جای تاپیک رو هم اشتباه زدم . من میخواستم روی لب تاپ لینوکس نصب کنم بنا به دلایل زیادی ولی متاسفانه با نرم افزار های لینوکس اشنا نیستم که چی خوبه و چی بده .
اول از همه یادمه یک بار لینوکس نصب کردم و از سایت سافت پدیا جند تا نرم افزار با فرمت های taz و tar و از اینا دانلود کردم ولی نمیدوستم چجوری نصب میشه . اگر طریقه نصب هم بگید ممنون میشوم .

خب چون من توی کار ترجمه و زیر نویس هستم در ویندوز از subtitle workshop استفاده میکنم . در لینوکس ایا نسخه برای اینکار وجود دارد ؟‌
یک نرم افزار پخش کننده فایل های تصویری با کیفیت بالا و پشتیبانی از زیرنویس . ( میخوام فیلمای دایویکس پخش کنم )
یک نرم افزار همه کاره باری پخش موسیقی
یک نرم افزار مدیریت دانلود
صفحه کلید لینوکس هم باهام ناسازگاره . چطوری درستش کنم ؟

همین فقط . مرسی

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
اول از هر چیز باید بگم به انجمن اوبونتو خوش اومدید

باید بگم که اون فایل هایی که شما دانلود کردید سورس هستن و برای نصبشون باید کامپایل کنید ! از اونجایی که کامپایل برنامه برای کاربران تازه کار کار طاقت فرساییِ هستش پیشنهاد می کنم پکیج ها رو با دستور زیر از مخازن نصب کنید :

sudo apt-get install PACKAGE_NAME
PACKAGE_NAME اسم نرم افزارهایِ که می خواین نصب کنید مثلا firefox

sudo apt-get install firefox
در مورد نرم افزار اولی باید بگم چون کار نکردم زیاد نمی دونم معادل این رو توی لینوکس داریم یا نه !
برای پخش فیلم به همراه زیر نویس فارسی من خودم از ترکیب vlc و smplayer استفاده می کنم و وقعا عالیه !
نرم افزار همه فن حریف برای پخش موسیقی من خودم از Amarok استفاده می کنم ولی vlc هم گزینه ی ایده آلی هستش !
شاید در حال حاضر کامل ترین نرم افزار مدیریت دانلود بشه Kget رو معرفی کرد ! برای دانلود فایل های تورنت هم آخرین نسخه Ktorrent و Vuze واقعا عالی هستن !

منظورتون هم از ناسازگاری کیبورد نفهمیدم ! بیشتر توضیح بدید....
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1388، 01:09 ق‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
در مورد subtitle قبلا بحث شده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11251.msg84890.html#msg84890
ضمن تایید صحبت‌های روزبه باید بگم Ktorrent واقعا فوق‌العاده‌ست!  :)
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
منم اضافه میکنم که برنامه های پر کاربرد بر روی DVD به شمل مخزن قابل تهیه است و شما میتوانید مخزان را رو  DVD تهیه و بدون اتصال به اینترنت نصب کنید.(محل تهیه از sito.ir)
the only way that people could work together and share was with a free operating system.