انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه فراخوانی پروژه جاوا از محیط متمتیکا  (دفعات بازدید: 1805 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین matin56

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
دوستان عزیز، من می خوام یک پروژه جاوا رو توی برنامه متمتیکا صدا بزنم و بهش ورودی بدم. ورودی برنامه جاوا عددی که در حین اجرای متمتیکا به دست آمده هست و بعد از اجرای این برنامه جاوا،  خروجیش (خروجی جاوا) به عنوان ورودی در ادامه برنامه متمتیکا باید استفاده بشه. می دونم که متمتیکا پکیجی به نام
J/Link
داره که برای همین کار هست. ولی مطالب موجود خیلی زیاد هست و من دقیقا نمی دونم کدوم به درد کار من می خوره. اگر دوستان تجربه مشابهی از فراخوانی جاوا در محیط های برنامه نویسی دیگه دارند ممنون می شم کمک کنند.

در حال حاضر برنامه ای که در متمتیکا نوشتم اطلاعات مورد نظر رو از یک فایل ورودی تکست می گیره. می خوام یک سری اطلاعاتی از اطلاعات ورودی رو از اجرای برنامه جاوا بگیرم. از طرف دیگه می خوام اطلاعاتی
رو از متمتیکا به عنوان ورودی به برنامه جاوا بدم. برنامه جاوایی که دارم یک فایل ورودی شامل لینک هایی که در شبکه هست و هزینه هر یک از آنها می گیره و باید بین گره هایی که از متمتیکا به عنوان ورودی گرفته،

مسیرهای موجود رو به ترتیب هزینه پیدا کنه. این مسیرها همون ورودی هایی می شن که می خوایم بعدا توی متمتیکا ازش استفاده کنیم. متاسفانه من تقریبا هیچ جاوا بلد نیستم. دارم پکیج
J/Link
متمتیکا رو می خونم ولی متاسفانه خیلی سردرنمیارم! برنامه جاوایی که دارم هم از اینجا
http://code.google.com/p/k-shortest-paths/downloads/list

و تحت عنوان

KShortestPaths_Java_v2.1.zip
قابل داونلود هست که فایل ورودیش در فولدر
data
وجود داره. سطر اول فایل تعداد کل گره ها، سطر دوم خالی و از اون به بعد هر سطر گره دو سر هر لینک و هزینه ش رو نشون می ده.
قاعدتا اول باید پروژه جاوا رو به صورت
exe or jar
در بیارم که قابل اجرا باشه. ولی این که چطور ورودی بهش بدم و خروجی ازش بگیرم رو اصلا بلد نیستم. اگه شما یه نگاه به این راهنما هم بندازین و بگین من کجاش رو بخونم و چی ازش یاد بگیرم خیلی ممنون می شم:
http://reference.wolfram.com/mathematica/JLink/tutorial/CallingJavaFromMathematica.html
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1388، 12:34 ب‌ظ توسط matin56 »