انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نظر شما چیه؟ دختر خانوما یا آقا پسرا؟  (دفعات بازدید: 10918 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا دولتی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
  • یاد بگیریم نمیشه و نمیتونم رو حذف کنیم!
به نظر شما دخترا تو زمینه های تخصصی علوم کامپیوتر موفقترند یا پسرا؟
من که میگم دخترا روحیه درگیری با مشکلاتو ندارن و معتقدم پسرا  توانایی بیشتری دارند!
نظر شما چیه؟
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1388، 12:52 ب‌ظ توسط Mohammad Reza Dolati »
یاد بگیریم نمیشه و نمیتونم رو حذف کنیم!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: نظر شما چیه؟ دختر خانوما یا آقا پسرا؟
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1388، 01:53 ب‌ظ »
مساله خیلی پیچیده تر از اینها است. در اکثر موارد ربطی به جنس پیدا نمی کنه اما به جنسیت ربط داره (جنس مساله فیزیکی است و جنسیت مساله اجتماعی). نکته اینه که به دلایل خیلی خیلی متنوع جامعه شناختی، مردان شغل‌های بیرون از خانه رو انتخاب کردن و زن ها معمولا از تحصیلات محروم شدن و کارهای سطح پایین تر رو گرفتن.

حالا چی شده؟ به خانواده خودت فکر کن (اگر خواهر داری). به اینکه از اول چه اسباب بازی ای رو تو گرفتی و چه چیزی رو خواهرت. اگر کامپیوتر خریدین، برای کدوم یکی بوده. مثلا من یک خواهر دارم که در دو اتاق جدا بودیم ولی از اول کامپیوتر برای من خریده شد و خواهرم هم همیشه گفت که اصلا کامپیوتر دوست نداره.

به هرحال بحث پیچیده و مفصلی است که کلی مقدمه لازم داره و نمی شه همینجوری نظر داد که «به نظر من کلا اینطوره» یا «ذات فلانی اونطوره» (: درست مثل اینه که یک نفر در اروپا یا آمریکا یک تاپیک بزنه و بپرسه «به نظر تون غربی ها در تکنولوژی موفق ترن یا ایرانی ها؟ من می گم که ایرانی ها روحیه درگیری با مشکلاتو ندارن و معتقدم غربی ها توانایی بیشتری دارن» و خب حرفش هم از نظر تاریخی درسته چون تمام تکنولوژی های مدرن از غرب دراومده و ما فقط مصرف کننده هستیم و در موارد خیلی خیلی کمی، مشارکت کننده (و تقریبا هیچ وقت پیش برنده مگر اینکه بریم جزو غربی ها بشیم). می بینی که بحث جذابی نیست و عبارت هایی مثل «اصولا» و «معتقدم» و «ذاتا» هم توش جواب نمی ده.

چیزی که اینجا می شه مرتبط ازش حرف زد، افتخار بعضی توزیع ها است به تلاش برای مشارکت بیشتر زنان در تکنولوژی. اتفاقا یکی از خیلی فعال هاش، اوبونتو است (مثلا نگاه کن به http://ubuntu-women.org یا صفحه مخصوص این موضوع در Full Circle Magazine).
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمدرضا دولتی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 بهمن 1388، 02:15 ب‌ظ »
من حدود 9 ساله دارم کامپیوترو جرفه ای دنبال میکنم و تو این مدت با خانومای زیادیم همکار بودم و به نظر من دختر خانوما تو گرافیک رایانه ای خیلی موفقتر هستن تا تو علوم تخصصی(Programing ,Network,Security,System Engineering,Sysyem Analyzing)
این یه حقیقت دلیلش رو نمیدونم ولی آمار اینجوری میگه!
ممنون از نظرات همه دوستان

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #3 : 14 بهمن 1388، 02:23 ب‌ظ »
جسارت نشه. اما توجه کنید هر حرفی که می‌زنید فقط به طور معمول این طوره و در مورد همه صادق نیست. مثلا من کمتر دختری رو دیدم که برنامه نویس خوبی باشه. اما یه نفر رو می‌شناسم که Assembly رو با نمره‌ی 19 پاس کرده.(در این مورد من پسری ندیدم که بالای 16 بیاره.)

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
پاسخ به: نظر شما چیه؟ دختر خانوما یا آقا پسرا
« پاسخ #4 : 14 بهمن 1388، 03:25 ب‌ظ »
جسارت نشه. اما توجه کنید هر حرفی که می‌زنید فقط به طور معمول این طوره و در مورد همه صادق نیست. مثلا من کمتر دختری رو دیدم که برنامه نویس خوبی باشه. اما یه نفر رو می‌شناسم که Assembly رو با نمره‌ی 19 پاس کرده.(در این مورد من پسری ندیدم که بالای 16 بیاره.)

من کاری به این بحث ندارم، چون موافق تفکیک نیستم  :)

اما در مورد پست Caesar اتفاقا من دخترای برنامه‌نویس زیادی را دیدم که بسیار هم موفق هستن!
ضمن اینکه نمره‌های دانشگاهی به عنوان اصل نیستن، من کسایی را می‌شناسم که اسمبلی را به قول شما ۱۹ گرفتن ولی از نوشتن یک کد پاسکال ابتدایی عاجزن،‌ یا حتی یک پرزنتیشن نمیتونن درست کنن واسه ارائه‌ی پروژه  :-X
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1388، 03:41 ب‌ظ توسط h4x0r »
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #5 : 14 بهمن 1388، 03:28 ب‌ظ »
سلام
به نظر من دخترا معمولا وارد هر کاری نمیشن که اگه بشن دلشون می خواد عالی باشن مثل همون نمره ۱۹ اسمبلی اما در عمل.... :D
حالا پسرا: ۱۰۰ جا دست می زارن آخرشم هیچی... :-X
تو گرافیک هم خوش سلیقگی دختراست که اونا رو بهتر از پسرا نشون میده٬ وگرنه معمولا همه پسرا کامپیوتر رو سریعتر یاد می گیرن!!! :o

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #6 : 14 بهمن 1388، 04:19 ب‌ظ »
اول اینکه من زیاد خوده سوال رو نپسندیدم.
دوم واقعا آپارتاید جنسی از مشکلات اساسی است البته همه جای دنیا

سوم همه جور آدمی در بین مردان و زنان پیدا میشه

چهارم مطمینی اگه اونا هم توانایی  داشته باشند میتونن به راحتی تو امکان بروز پیدا کنند(بازم محمدود به اینجا نیست همه جایه دنیا کم و بیش همین جوریه)
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین محمدرضا دولتی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 14 بهمن 1388، 04:33 ب‌ظ »
نمره که ملاک نیست اگه ملاک بود ما کلی مهندس و دکتر داریم از بهترین دانشگاها که هیچ درکی ار  IT ندارن چرا؟
چون کامپیوتر از اون دسته علومی هست که باید همیشه در حاله مطالعه باشی و کسایی توش موفقند که عاشق باشنو سمج.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #8 : 14 بهمن 1388، 04:38 ب‌ظ »
کسایی توش موفقند که عاشق باشنو سمج.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #9 : 14 بهمن 1388، 04:46 ب‌ظ »
من که نگفتم چون نمرش خوب بود خوب کار می‌کنه که... من گفتم چون خوب کار می‌کنه نمره‌ی خوب گرفته...

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
« پاسخ #10 : 14 بهمن 1388، 04:50 ب‌ظ »
چنین بحث‌هایی آدم رو یاد همون اشعار دوران کودکی می‌اندازه که پسر‌ها شیرند مثل شمشیرن.. دخترا ماستند مثل الماسند!
شیر بودن یا شمشیر بودن و ماست بودن و الماس نشان بودن چه تفاوتی ایجاد می‌کنه؟
اینکه بگیم دخترا در بعضی مسائل ضعیف‌ترند و در بعضی مسائل قویترند، چه چیزی رو می‌رسونه؟
بگیم دخترا با پسر‌ها فرق می‌کنن؟ خب همه‌ی دنیا که این رو می‌دونه و هیچ کسی نه پسر و نه دختر با این موضوع مشکلی ندارند!
مسئله اینجاست که بر اساس تفاوت‌ها بخواهیم حکم صادر کنیم و به خصوص حکمی که بخواهد تشابه حقوق انسان‌ها رو نقض کنه (که البته اشتباها اغلب از آن به عنوان «تساوی حقوق بشر» یاد می‌کنند):
یک مثال:
چون اغلب پسر‌ها در رانندگی بهتر از دختر‌ها هستند پس دختر‌ها نباید گواهینامه رانندگی بگیرند.
 - در چنین حکمی حتی صحت بخش اول حکم (با وجود ارائه‌ی آمار‌هایی در این زمینه) نمی‌تواند و نتوانسته بخش دوم را با اقبال افکار عمومی جهان همراه کند. چون دلیلی وجود ندارد که چنین حکمی برای همه‌ی جامعه‌ی هدف صدق کند.

می‌بنین؟ به نظر می‌رسد چنین بحث‌هایی با هدف نقض تشابه حقوق انسان‌ها مطرح می‌شوند ولی در عمل راه به جایی نمی‌برند، چون نه ضمانت اجرایی برای آن‌ها وجود دارد و نه منطق و نه آمار مستدلی.
این بحث‌ها بیشتر به درد فیمینیست‌ها و منیست‌های دو آتیشه می‌خوره که یک عمر بر سر هیچ با هم نزاع کنند.

به هر حال از بیکاری بهتره!!
تساوی یا تشابه؟ مسئله این است...

آفلاین محمدرضا دولتی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 14 بهمن 1388، 05:16 ب‌ظ »
البته منم هیچ قصد بدی ار طرح این موضوع ندارم
فقظ میخواستم بدونم تا چه حد نظرم درسته!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #12 : 14 بهمن 1388، 05:38 ب‌ظ »
اینکه چقدر نظرت درسته با نظر سنجی از کاربران یک فروم اینترنتی مشخص نمی شه (: نیاز به تحقیق علمی داره.

ولی واقعا دیدن سطح درک بچه های اینجا برام جذاب بود (: به طور متوسط آدم های یک جامعه درک خوبی از تبعیض های جنسیتی ندارن ولی بچه های اوبونتویی واقعا ثابت کردن که درک روشنی از جریان دارن. من یکی که واقعا خوشحال شدم با خوندن جواب ها.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #13 : 14 بهمن 1388، 06:57 ب‌ظ »
سلام

حیفم اومد نظرم رو نگم

من توی دانشگاه جهاد یزد درس می خونم

متاسفانه تا اونجایی که من دیدیم دخترای هم کلاسیم (استثنا هم داره) درس میخونن فقط  و فقط برای نمره و بار علمی به اون صورت ندارن  ???
جالبتر اینه که از بعضیا که یه چیزایی حالیشون هست بهتر نمره میگیرن !!!؟؟؟

هر چند که خودم یه رفیق داشتم (دوره کاردانی) که فکر کنم بلد نبود حتی سیستم رو خاموش و روشن کنه ولی با معدل ۱۷,۱۸ پاس کرد و رفت  ::)

یه نمونش :
لپ تاب استاد داشت شارژ تموم میکرد و یه دختره هم داشت با لپ تاپ استاد کنفرانس میداد ; استاد شارژر رو به دختره داد و بهش گفت لپ تاب رو بزن توی شارژ
بعد از چند دقیقه دیدیم که لپ تاپ استاد از حال  ;) رفت بعد که ته و توش رو در اوردیم دیدیم دختره سیم شارژر رو زده توی USB ؟؟؟!!!   :D
البته این فقط یه نمونه بود
بعد نگین که .....................................  :P
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #14 : 14 بهمن 1388، 07:58 ب‌ظ »
آ.ت:
نقل‌قول
تساوی یا تشابه؟ مسئله این است...
هیچ کدوم !
تناسب حقوق بهتره ;)