انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از اینترنت های 3G , 4G در اوبونتو ( حل شد)  (دفعات بازدید: 7554 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 221
  • تصویری از رباعیات خیام،نسخه ادوارد فیتزجرالد
سلام

بنده برخی از اقداماتی که توضیح داده شده است مثل این مورد را انجام دادم، ولی پس از ایجاد اکانت همچنان نمیتوانم از اینترنت گوشی استفاده کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید.
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1394، 12:25 ب‌ظ توسط S.A.M.E »
فیلیپ دوم مقدونی (پدر اسکندر مقدونی) :تفرقه بینداز و حکومت کن

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : استفاده از اینترنت های 3G , 4G در اوبونتو
« پاسخ #1 : 13 آبان 1394، 01:29 ق‌ظ »
کدوم اقدامات؟
لطفا دقیقا مشخص کن چیکار کردی؟
من یه گوشی نوکیا سیمبین قدیمی دارم که روش نرم‌افزار joikuspot نصبه و در مواقع ضروری اینترنت سیم‌کارت رو به صورت یه نقطه‌ی دسترسی Wi-Fi در اختیارم میذاره که منم با لپ‌تاپ به اون hotspot وصل میشم و خلاص!
برای اندروید هم که فراوونه کافیه یه سرچ انجام بدی.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 13 آبان 1394، 02:18 ق‌ظ »
بنده  برخی اقداماتی که توضیح داده شده برای اتصال اینترنت موبایل به اوبونتو را انجام داده هم ولی پس از ایجاد اکانت همچنان نمیتوانم از اینترنت گوشی استفاده کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید.
احتمالا تنظیمات رو درست انجام ندادید.
و
لینک

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #3 : 13 آبان 1394، 02:49 ب‌ظ »
سلام
من که خودم استفاده کردم خیلی راحت بود در واقع بیشتر کارها رو باید از داخل گوش انجام بدید
دو روش هست روش باسیم و روش بی‌سیم توی روش باسیم اصلا لازم نیست توی اوبونتو کاری انجام بدید توی روش بی‌سیم در حد وصل شدن به یه شبکه وای‌فای هستش

فرض می کنیم گوشیتون اندرویید هستش

روش با سیم :
اول: گوشی رو با کابل به رایانه وصل کنید
دوم: وقتی گوشی وصل شد توی منویی که از بالا باز می‌شه - که توش نوتیفیکیشنها هست - یه گزینه برای تنظیمات یواس‌بی ظاهر میشه باید گزینه Media device (MTP) انتخاب بشه

سوم: وارد تنظیمات بشید توی بخشی که مربوط به شبکه و وای‌فای هست یه گزینه More settings هست اون رو انتخاب کنید بعد گزینه Tethering and portable hotspot بعد USB tethering رو فعال کنید دیگه وصله و کار دیگه‌ای لازم نیست

حالا روش بی‌سیم
با اینکه روش با‌امنتر و راحتتر و به نظر من سریعتره ولی شاید دوست نداشته باشید که از سیم استفاده کنید پس
اول: وارد همون مسیر Settings→More settings→Tethering and portable hotspot بشید گزینه Portable Wi-Fi Hotspot رو فعال کنید
دوم: هات‌استاپ رو تنظیم کنید
سوم: مثل یک وای‌فای معمولی از طریق کامپیوتر بهش وصل بشید

البته این رو هم بگم که ممکنه توی گوشی شما متون کمی فرق داشته باشند ولی در کل همینه یک کمی توی تنظیمات بگردید پیداش می کنید
ET

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 14 آبان 1394، 10:43 ب‌ظ »
سلام
من که خودم استفاده کردم خیلی راحت بود در واقع بیشتر کارها رو باید از داخل گوش انجام بدید
دو روش هست روش باسیم و روش بی‌سیم توی روش باسیم اصلا لازم نیست توی اوبونتو کاری انجام بدید توی روش بی‌سیم در حد وصل شدن به یه شبکه وای‌فای هستش

فرض می کنیم گوشیتون اندرویید هستش

روش با سیم :
اول: گوشی رو با کابل به رایانه وصل کنید
دوم: وقتی گوشی وصل شد توی منویی که از بالا باز می‌شه - که توش نوتیفیکیشنها هست - یه گزینه برای تنظیمات یواس‌بی ظاهر میشه باید گزینه Media device (MTP) انتخاب بشه

سوم: وارد تنظیمات بشید توی بخشی که مربوط به شبکه و وای‌فای هست یه گزینه More settings هست اون رو انتخاب کنید بعد گزینه Tethering and portable hotspot بعد USB tethering رو فعال کنید دیگه وصله و کار دیگه‌ای لازم نیست

حالا روش بی‌سیم
با اینکه روش با‌امنتر و راحتتر و به نظر من سریعتره ولی شاید دوست نداشته باشید که از سیم استفاده کنید پس
اول: وارد همون مسیر Settings→More settings→Tethering and portable hotspot بشید گزینه Portable Wi-Fi Hotspot رو فعال کنید
دوم: هات‌استاپ رو تنظیم کنید
سوم: مثل یک وای‌فای معمولی از طریق کامپیوتر بهش وصل بشید

البته این رو هم بگم که ممکنه توی گوشی شما متون کمی فرق داشته باشند ولی در کل همینه یک کمی توی تنظیمات بگردید پیداش می کنید

سلام
ممنون از راهنمایی شما و دیگر اعضا

بنده  روش با سیم را انجام دادم ، وصل نمیشه،نگاه کنید (نشانک آنتن اتصال اینترنت در حال بالا رفتن هست و تکرار میشود )

یک دفعه هم این پیام آمد

در ضمن خاطر نشان کنم که از اوبونتو ۱۵.۱۰ ۶۴ بیتی استفاده میکنم

« آخرین ویرایش: 14 آبان 1394، 10:54 ب‌ظ توسط S.A.M.E »

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
« پاسخ #6 : 15 آبان 1394، 09:57 ق‌ظ »
فکر کنم یه چیزهایی فهمیدم البته فکر کنم

وقتی که اینجوری - که ما اسمش رو گذاشتیم باسیم - از اینترنت موبایل توی اوبونتو استفاده میشه در واقع این اینترنت تحت عنوان Ethernet شناسایی می شه نه mobile Broadband

پس

در مرحله اول توی اوبونتو منوی شبکه خط پنجم زیر خطی که نوشته ایرانسل و نوشته اش Disconnect رو بزنید که از اون شبکه جدا بشه

بعدش دوتا خطی که تیک داره رو ببینید تیک دومی رو بردارید یعنی enable mobile Broadband که دوباره خودش به اون ایرانسل وصل نشه - دو واقع ارور که میده مال اونه البته فکر کنم که باشه -

به صورت اختیاری می تونید تیک اولی رو هم بردارید که کل شبکه قطع بشه و دوباره بزارید که برنامه مدیر شبکه دوباره اجرا بشه شاید تأثیر مثبتی داشت فقط یادتون باشه که enable mobile Broadband تیک نداشته باشه

اگر این کار رو کردید و وصل شد که هیچ - بماند که برای من هم همین الآن که آزمایش کردم نشد - یه گزینه به نام Auto Ethernet - که توی عکسی که شما گذاشتید نیست ولی توی سیستم من هست و احتمالا این کار رو که بکنید توی سیستم شما هم بیاد اون رو بزنید حتما اینترنت موبایل رو پیدا می‌کنه و بهش وصل میشه

اگر باز هم نشد بگید مشکل چی بوده با هم حلش کنیم

در ضمن یه چیز دیگه
می دونستید که میشه از این روش از موبایل به عنوان مودم وای‌فای برای رایانه هایی که وای‌فای ندارند هم استفاده کرد
در واقع خود موبایل اینترنت رو از وای‌فای می گیره از طریق سیم به رایانه میده
گفتم شاید رایانه شما وای‌فای نداره براتون جالب باشه که بدونید

این رو هم بگم که این روش توی اوندوز هم اجرا میشه هیچ فرق هم نمی که که سیم کارتتون 3G 4G یا هر G باشه حتی اگر همونطور که گفتم اگر موبایل خودش به وای‌فای وصل باشه
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1394، 10:06 ق‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 آبان 1394، 11:32 ق‌ظ »
چرا بد نقل قول می کنید
من موافق نیستم به نظر من توضیحات باید جوری باشه که حتی یک بچه دبستانی هم متوجه بشه یعنی هم کامل باشه و هم روشن
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1394، 11:41 ق‌ظ توسط S.A.M.E »

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 آبان 1394، 11:39 ق‌ظ »
فکر کنم یه چیزهایی فهمیدم البته فکر کنم

وقتی که اینجوری - که ما اسمش رو گذاشتیم باسیم - از اینترنت موبایل توی اوبونتو استفاده میشه در واقع این اینترنت تحت عنوان Ethernet شناسایی می شه نه mobile Broadband

پس

در مرحله اول توی اوبونتو منوی شبکه خط پنجم زیر خطی که نوشته ایرانسل و نوشته اش Disconnect رو بزنید که از اون شبکه جدا بشه

بعدش دوتا خطی که تیک داره رو ببینید تیک دومی رو بردارید یعنی enable mobile Broadband که دوباره خودش به اون ایرانسل وصل نشه - دو واقع ارور که میده مال اونه البته فکر کنم که باشه -

به صورت اختیاری می تونید تیک اولی رو هم بردارید که کل شبکه قطع بشه و دوباره بزارید که برنامه مدیر شبکه دوباره اجرا بشه شاید تأثیر مثبتی داشت فقط یادتون باشه که enable mobile Broadband تیک نداشته باشه

اگر این کار رو کردید و وصل شد که هیچ - بماند که برای من هم همین الآن که آزمایش کردم نشد - یه گزینه به نام Auto Ethernet - که توی عکسی که شما گذاشتید نیست ولی توی سیستم من هست و احتمالا این کار رو که بکنید توی سیستم شما هم بیاد اون رو بزنید حتما اینترنت موبایل رو پیدا می‌کنه و بهش وصل میشه

اگر باز هم نشد بگید مشکل چی بوده با هم حلش کنیم

در ضمن یه چیز دیگه
می دونستید که میشه از این روش از موبایل به عنوان مودم وای‌فای برای رایانه هایی که وای‌فای ندارند هم استفاده کرد
در واقع خود موبایل اینترنت رو از وای‌فای می گیره از طریق سیم به رایانه میده
گفتم شاید رایانه شما وای‌فای نداره براتون جالب باشه که بدونید

این رو هم بگم که این روش توی اوندوز هم اجرا میشه هیچ فرق هم نمی که که سیم کارتتون 3G 4G یا هر G باشه حتی اگر همونطور که گفتم اگر موبایل خودش به وای‌فای وصل باشه

سلام ، ممنون حل شد
چه جوری حل شد؟
من کانکشنهای که برای موبایل ساخته بودم رو پاک کردم بعد دوباره یک کانکشن درست کردم اینبار نه با mobile Broadband بلکه با گزینه Ethernet

و نکته دیگری هم داشت و اون راهنمایی شما در مورد تنظیمات خود گوشی موبایل بود که به کار بستم

ممنون بابت کمک شما و اعضای دیگر انجمن
میشه برای روش بی سیم هم توضیحاتی لطف کنید؟
یا علی

• Sr. Member
  • *
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
خواهش می‌کنم من فقط تجربیات خودم رو با دوستانم به اشتراک گذاشتم

در کل اینه که گوشی شما تبدیل به یه مودم وای‌فای - که اینترنت رو به شکل وای‌فای توی محیط پخش میکنه - میشه بعد رایانه می تونه مثل هر وای‌فای دیگه بهش وصل بشه

برای اینکار توی موبایل باید یه هات‌سپات -Hotspot - بسازید
اول: توی Settings بخش Wireless & Networks گزینه More رو انتخاب کنید بعد از بخش Tethering & portable hotspot گزینه Configure Wi-Fi hotspot رو انتخاب کنید تا بتونید این هات‌سپات رو تنظیم کنید

دوم: توی اینجا باید چندتا چیز رو تنظیم کنید
network (SSID) که اسم شبکه وای‌فایی هست که می‌خواهید بسازید - وقتی که توی رایانه می خواهید جستجوش کنید این اسم رو نمایش میده -
Security که مشخص می‌کنه که این شبکه رمزعبور داره یا شاید اصلا دوست داشته باشدی یه وای‌فای بدون رمز عبور بسازید
password که معلومه رمز عبوره که سفارش میکنم ازش استفاده کنید - با اینکه مثل آب خوردن میشه هکش کرد - طبق شکل بخش قبل رو تنظیم کنید که این قسمت هم درست بشه

سوم: حالا برگردید به قسمت قبل یعنی Tethering & portable hotspot حالا گزینه Portable Wi-Fi hotspot رو فعال کنید مثل شکل

این از این دیگه کاری با موبایل نیست بزاریدش کنار
میریم سراغ رایانه
اول: اگر رایانه شما وای‌فای داشته باشه توی منوی شبکه گزینه‌ای به اسم Enable Wi-Fi هست وقتی که اون رو تیک بزنید بعد خودش جستجو میکنه لیستی از شبکه‌های وای‌فای نزدیک رو نمایش میده اسمی که خودتون توی موبایل ساختید رو پیدا کنید روش کیلیک کنید بعد رمزعبور رو وارد کنید خیلی راحت وصل میشه

حالا یه چیزی هم هست
شاید یه دستگاهی اندرویید هم بود که گزینه Portable Wi-Fi hotspot رو نداشت
این دو دلیل داره
اول: مثل یه تبلت asus tf300t که من دارم اصلا سیم‌کارت خور نیست فقط می‌تونه از وای‌فای اینترنت بگیره پس نمی تونه با یه وای‌فای هم اینترنت بگیره هم اینترنت بده هیچ راهی هم نداره

دوم: نسخه اندروییدش قدیمیه که راه داره با نرم‌افزارهای جانبی میشه نصب کرد
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1394، 10:09 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین OMIDVAREJAVAN

• Full Member
  • *
ممنون