سلام
خواهش میکنم من فقط تجربیات خودم رو با دوستانم به اشتراک گذاشتم
در کل اینه که گوشی شما تبدیل به یه مودم وایفای - که اینترنت رو به شکل وایفای توی محیط پخش میکنه - میشه بعد رایانه می تونه مثل هر وایفای دیگه بهش وصل بشه
برای اینکار توی موبایل باید یه هاتسپات -Hotspot - بسازید
اول: توی Settings بخش Wireless & Networks گزینه More رو انتخاب کنید بعد از بخش Tethering & portable hotspot گزینه Configure Wi-Fi hotspot رو انتخاب کنید تا بتونید این هاتسپات رو تنظیم کنید
دوم: توی اینجا باید چندتا چیز رو تنظیم کنید
network (SSID) که اسم شبکه وایفایی هست که میخواهید بسازید - وقتی که توی رایانه می خواهید جستجوش کنید این اسم رو نمایش میده -
Security که مشخص میکنه که این شبکه رمزعبور داره یا شاید اصلا دوست داشته باشدی یه وایفای بدون رمز عبور بسازید
password که معلومه رمز عبوره که سفارش میکنم ازش استفاده کنید - با اینکه مثل آب خوردن میشه هکش کرد - طبق شکل بخش قبل رو تنظیم کنید که این قسمت هم درست بشه
سوم: حالا برگردید به قسمت قبل یعنی Tethering & portable hotspot حالا گزینه Portable Wi-Fi hotspot رو فعال کنید مثل شکل
این از این دیگه کاری با موبایل نیست بزاریدش کنار
میریم سراغ رایانه
اول: اگر رایانه شما وایفای داشته باشه توی منوی شبکه گزینهای به اسم Enable Wi-Fi هست وقتی که اون رو تیک بزنید بعد خودش جستجو میکنه لیستی از شبکههای وایفای نزدیک رو نمایش میده اسمی که خودتون توی موبایل ساختید رو پیدا کنید روش کیلیک کنید بعد رمزعبور رو وارد کنید خیلی راحت وصل میشه
حالا یه چیزی هم هست
شاید یه دستگاهی اندرویید هم بود که گزینه Portable Wi-Fi hotspot رو نداشت
این دو دلیل داره
اول: مثل یه تبلت asus tf300t که من دارم اصلا سیمکارت خور نیست فقط میتونه از وایفای اینترنت بگیره پس نمی تونه با یه وایفای هم اینترنت بگیره هم اینترنت بده هیچ راهی هم نداره
دوم: نسخه اندروییدش قدیمیه که راه داره با نرمافزارهای جانبی میشه نصب کرد