انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وارد شدن به درایوهای هارد با استفاده از ترمینال  (دفعات بازدید: 2321 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdossamad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
با سلام من تازه کار هستم می خواستم بدونم تو ترمینال دستوری هست که بشه به درایوهای هارد مثل C,D که در ویندوز استفاده شده دسترسی پیدا کرد و چگونه؟
با تشکر

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
سلام
اینجا ما درایو c و d و ... نداریم . پارتیشن های هارد شما داخل /media/ سوار میشند (mount میشند) و شما میتونید با دستور cd واردشون بشید و باهاشون مثل یک فایل برخورد کنید .
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین abdossamad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
با سلام
پارتیشن c,d نداریم ولی پارتیشن ها به صورت دیگری است مثل sda1,sda2,sda3,... که چندتای اولی برای ویندوز می باشد سوال من این است که چگونه به فایلها و فولدرهای درایو c,d از طریق ترمینال دسترسی پیدا کنیم؟

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
با سلام
پارتیشن c,d نداریم ولی پارتیشن ها به صورت دیگری است مثل sda1,sda2,sda3,... که چندتای اولی برای ویندوز می باشد سوال من این است که چگونه به فایلها و فولدرهای درایو c,d از طریق ترمینال دسترسی پیدا کنیم؟

سلام
خوب اول باید پارتیشن را مونت کنید. بعد از مونت با دستور cd وارد آن شوید.مثلا من پارتیشن sda2 را می‌خواهم مونت کنم و واردش بشم. ابندا یه نقطه اتصال میسازم
sudo mkdir /mnt/newبعد با دستور زیر پارتیشن sda2 را مونت میکنم داخل نقطه اتصال
sudo mount /dev/sda2 /mnt/new -t ntfsحالا با روفتن به آدرس زیر از طریق ترمینال می‌توانید به پارتیشن مورد نظر دست پیدا کنید.
cd /mnt/new
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.