دوستان عزیز لطفا اگر در مورد تاپیک پیشنهاد یا انتقادی یا نظری دارید بفرمایید، درگیریهای شخصی اینجا جاش نیست
در مورد دوست عزیزم عبدالزهرا، اول اینکه اینجا واسه شما ایرانه، شاید واسه من ایتالیا یا هرجای دیگه باشه!
محدودیت بخاطر طول و عرض جغرافیایی را مطرح نفرمایید که با عقایدی که ما را در انجمن گرد هم آورده در تناقض است
دوم من با هیچ حزب و گروهی نیستم و هیچجا هم اشارهای نکردم بهش پس بنده را مثل توپ شوت نکنید در زمین حریف و ببندین به باد تهمت، خوب نیست.
سوم اگر کار ایشان بده که عکس سیاسی منتشر میکنند پس کار شما هم بده که آواتارهای بحثبرانگیز نصب میکنید، همانطور که اول هم گفتم مطمئن باش اگر آن زمان بنده اینجا بودم همانموقع مطرح میکردم، اینجا یک فروم تخصصیست و من باید هرچیزی غیر از آن (از نظرات سیاسی بگیر تا فوتبال و...) را بریزم دور و بعد وارد بشم.
من خواهش میکنم شما و دوستانتان هم اقدام به جمعآوری عکسها و عبارات شخصی بفرمایید، همانطور که خودم من عکس پنگوئن بیچاره را برداشتم
شاید علاقهی شما به مغنیه در ایران برابر باشد با علاقهی یک نفر به نتانیاهو در اسپانیا نظر من اینه که هیچکدام نباید از عکس ایشان استفاده کنند ولله انجمن تخصصی در هیچجای دنیا شاهد تبلیغات و ابراز علایق شخصی و سیاسی نیست، پس
نگذارید که چوب بالای سرمان باشد، با کمی کوتاه آمدن میتونیم محیط سالم داشته باشیم بدون فضای امنیتی.متشکرم
* رونوشت به همه * در این دو پست به مقدار کافی توضیح داده شد و خواهش کردم، میماند نظر شما و تصمیمتان که اگر فردا روز کاربران انجمن عکسها را برداشتند پیش وجدانتان شرمنده نشید.