انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ACPI PCC probe failed در هنگام استارت کردن برنامه اوبونتو  (دفعات بازدید: 1072 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafavahid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
سلام
وقتی می خوام وارد اوبونتو بشم، قبل از بالا آمدن برنامه این پیغام داده میشه و دیگه چیزی تغییر نمی کنه و برنامه بالا نمیاد و من مجبور میشم که با دکمه روشن/خاموش لپ تاپ، لپ تاپ خودمو خاموش کنم
ACPI PCC probe failed

دوستان کسی میدونه که برای حل این مشکل چیکار باید بکنم ؟
Take it easy

آفلاین امیر محمد رضایی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
این اتفاق فک کنم بعد از آپدیت افتاد؟
پیام مهمی نیست یه 2 3 دقیقه صبر کنی درست میشه اگه نشد با دکمه شیفت گراب رو بیار بالا و recovery mode رو بزن

آفلاین Mostafavahid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
داشتم برنامه openfoam نصب می کردم که اینجوری شد
مرسی
این راهی که گفتی امتحان می کنم ببینم چی میشه. هرچی شد دوباره بهت میگم
.....
سلام مجدد
امتحان کردم نشد.
بعد از اینکه این پیام موقع بالا اومدن اوبونتو میاد دیگه هیچ چیزی بالا نمیاد و همینجور میمونه
من الان به همراه اوبونتو، ویندوز 7 هم نصب دارم. وقتی که میاد توو صفحه انتخاب، چند تا گزینه دیگه هم برای انتخاب هست که یکیش Advance options  هستش که وقتی اونو میزنم میتونم وارد قسمتی بشم که حالت generic  و حالت generic (recovery mode)2  داره.
از اینجا که میرم وارد recovery mode یک سری کد ران میشه و دیگه اتفاقی نمیوفته
حالا دیگه نمیدونم چیکار باید کرد. اینکه گفتی با دکمه شیفت گراب رو بالا بیارم نمیدونم دیگه چیه ولی از این راهی که گفتم recovery mode میشه (فکر کنم)
حالا نظرت چیه ؟
راه دیگه ای سراغ داری ؟
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1394، 02:00 ب‌ظ توسط Mostafavahid »
Take it easy

آفلاین امیر محمد رضایی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
داشتم برنامه openfoam نصب می کردم که اینجوری شد
مرسی
این راهی که گفتی امتحان می کنم ببینم چی میشه. هرچی شد دوباره بهت میگم
.....
سلام مجدد
امتحان کردم نشد.
بعد از اینکه این پیام موقع بالا اومدن اوبونتو میاد دیگه هیچ چیزی بالا نمیاد و همینجور میمونه
من الان به همراه اوبونتو، ویندوز 7 هم نصب دارم. وقتی که میاد توو صفحه انتخاب، چند تا گزینه دیگه هم برای انتخاب هست که یکیش Advance options  هستش که وقتی اونو میزنم میتونم وارد قسمتی بشم که حالت generic  و حالت generic (recovery mode)2  داره.
از اینجا که میرم وارد recovery mode یک سری کد ران میشه و دیگه اتفاقی نمیوفته
حالا دیگه نمیدونم چیکار باید کرد. اینکه گفتی با دکمه شیفت گراب رو بالا بیارم نمیدونم دیگه چیه ولی از این راهی که گفتم recovery mode میشه (فکر کنم)
حالا نظرت چیه ؟
راه دیگه ای سراغ داری ؟

اون منویی که میاد بالا همون گرابه...
راه دیگه زیاد هست... اینکه با یو اس بی لایو بیاری بالا بعد روت رو تغییر بدی و اینا...
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,125446.msg1022421.html
این ربطی به تاپیک نداره ولی روش chroot رو توضیح دادم شما هم با chroot بیار بالا سیستم رو بعد openfpam رو پاک کنم
بعد گرابو آپدیت کن شاید حل شد.