انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با openconnect  (دفعات بازدید: 3212 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
مشکل با openconnect
« : 14 آبان 1394، 10:17 ب‌ظ »
سلام دوستان من برای استفاده از وی پی ان دانشگاه دو تا برنامه cisco anyconnect و openconnect رو نصب کردم با برنامه سیسکو وصل میشم و مشکلی ندارم ولی با openconnect مشکل دارم در واقع اونم وصل میشه ولی اینترنتم قطع میشه انگار اصلا اینترنت ندارم ....راه حلش چیه ؟
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : مشکل با openconnect
« پاسخ #1 : 14 آبان 1394، 11:13 ب‌ظ »
اگر آی‌پی gateway رو داشته باشی می‌تونی خودت دستی یه کانکشن بسازی.
معمولا دانشگاه‌ها یه فایل کانفیگ شده vpn برای ویندوز می‌ذارن، کافیه اونو با gedit بازش کن و مقداری رو که روبه‌روی PhoneNumber نوشته کپی بگیری و مراحل زیر رو طی کنی:

۱- system settings
۲- network
۳- کلیک روی علامت + و انتخاب vpn و در مرحله‌ی بعدی انتخاب pptp
۴- حالا باید برای کانکشنت یه اسم انتخاب کنی و مقداری gateway که همون phonenumber باشه رو وارد کنی، لازم به توضیح نیست که باید پسورد و یوزنیمت رو هم وارد کنی، با باقی فیلدها هم کار نداشته باش. حالا کافیه ذخیره‌اش کنی.
۵- حالا اول به اینترنت وصل شو (با سیم یا بی‌سیم) و بعد از منوی vpn connections اسم کانکشن خودت رو انتخاب کن.

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
پاسخ : مشکل با openconnect
« پاسخ #2 : 15 آبان 1394، 12:31 ق‌ظ »
این راهی که شما گفتی امتحان کردم تو خود سایت دانشگاه هم به عنوان روش دوم بعد سیسکو پیشنهاد شده هرچند که من با روش دوم نتونستم کانکت بشم ولی سواله من اینه چرا openconnect وصل میشه و بعدش نتم قطع میشه اینو چجوری بفهمم چرا همه چی اوکی میشه و وصل میشه ولی نت ندارم در صورتی که با سیسکو این مشکلو ندارم ...
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...