انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نشان داده نشدن درایوهای NTFS ویندوز در اوبونتو [حل شد]  (دفعات بازدید: 2036 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Gune Baxan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • Tiraxturçi
من امروز اوبونتو رو با استفاده از vmware نصب کردم ولی اوبونتو درایوهای ویندوز من رو نشون نمیده  :'(

اما قبلا که اوبونتو رو جداگانه نصب کرده بودم چنین مشکلی وجود نداشت
« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1388، 08:47 ق‌ظ توسط Gune Baxan »

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
من با vm کار نکردم ولی اگه نیاز دارید به درایو‌های فیزیکی حقیقی‌تون از درون یک ماشین مجازی دسترسی داشته باشید، ماشین مجازی رو برای این کار باید پیکربندی کنین.
در مورد اینکه اصلا همچین چیزی در vm ware وجود داره یا نه چیزی نمی‌دونم. ولی در قسمت properties ماشین مجازی‌ای که اوبونتو رو روش نصب کردین در بخش hard disk بگردین، شاید فرجی شد.

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
من با virtual box کار کردم و از طریق shared folders خیلی راحت همه‌چیز را به اشتراک گذاشتم
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
من با virtual box کار کردم و از طریق shared folders خیلی راحت همه‌چیز را به اشتراک گذاشتم
من روی اوبونتو 9٫10     Vbox  نصب کردم
linux mint 7  رو هم داخل Vbox  نصب کردم اما نمیتونم هیچ چیز رو شیر کنم
 روش شیر کردن دو تا لینوکس چطوریه؟
در صورتیکه ویندوز داخل Vbox نصب کردم و به راحتی دایرکتوری هامو شیر کردم

کمک   [-o< [-o< [-o<
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1388، 12:08 ق‌ظ توسط nima333 »

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
داخل wmvare  شما از باید از طریق گزینه به setting و add hardware  هارد خودتون رو به عنوان هارد دوم انتخاب کنید در غیر اینصورت شما همون مقداری رو  که برای ماشین مجازی جدا کرده بودید به عنوان هارد تو اوبونتو می بینید.

درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین Gune Baxan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • Tiraxturçi
داخل wmvare  شما از باید از طریق گزینه به setting و add hardware  هارد خودتون رو به عنوان هارد دوم انتخاب کنید در غیر اینصورت شما همون مقداری رو  که برای ماشین مجازی جدا کرده بودید به عنوان هارد تو اوبونتو می بینید.

ممنون، با روشی که شما گفتید حالا درایوها دیده میشه، ولی موقع mount کردن یک درایو پیغام خطایی برای شبکه میده. با تنظیمات شبکه کمی ور رفتم، ولی به نتیجه نرسیدم.

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
من از ورژن 6.5 استفاده کرده بودم ببین ابنجوری جواب میده من که تو ویندوز بودم تونستم درایوامو ببینم
امروز هم دوباره رو سیستم یکی آزمایش کردم جواب داد  ببین جواب میده .
:D
جلوی ماشین مجازیت دو تا گزینه داره
power on و edit virtual machine  داره که رو edit virtual machine کلیک کن و Hard dISK رو کلیک کن و add کن
use physical disk و  use entire disk   بعد روی هارد دیسک اصلی ات که هارد دیسک دومیه کلیک کن یا همون hard disk 2 از طریق گزینه advance  تیک گزینه independent  رو بزن و بعد nonpresistent   رو انتخاب کن
دوباره اوبونتو رو روشن کن ببین باز هم اخطار میده ؟؟؟؟
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.