انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حداقل بخشی از ناظرین انجمن فرا تر از حد تصور احمق اند  (دفعات بازدید: 801 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
ما که رفتیم ولی آخر هم نفهمیدیم یه نفر آدم مگه چقدر توان داره که این همه احمق باشه
حتما چند نفر کمک ش می کنند
احمق با تو ام
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1619
    • در دفاع از آزادی بیان
سلام (:

خب من که معمولا در مدیریت خیلی کم مشارکت می کنم. حتی الان نمی دونم این پست توی انجمن عمومی است یا مدیران یا اصلا انجمن مدیریت داریم یا نه (:

ولی یک به این بهانه برام مهم شد یک چیز خیلی جالب رو بگم که هر کی خوند ممکنه براش خیلی مفید باشه. چند روز پیش یک مقاله جالب بود در این مورد که «چقدر خوب بود همه ما لینوس توروالدز بودیم». پایه مقاله این بود که توروالدز آدمی بسیار تند است که در مقابل یک کامیت بد داد می کشه که «این بدترین کدی است که ممکنه باشه» یا مثلا در برخورد با یک اشکال در یک توزیع می گه «هیچ توزیعی نباید برای اضافه کردن پرینتر نیاز به دسترسی روت داشته باشه» و غیره و غیره (حالا من مودب می گم. توروالدز خیلی خشنه).

نویسنده اون مقاله در این مورد حرف می زد که توروالدز رک و راست نظرش رو می گه ولی هیچ وقت به «آدم‌»ها توهین نمی کنه. یعنی نمی گه «چقدر بی سواد هستی که این کد رو نوشتی» یا «معمار اوپن زوزه چقدر بی شعوره که برای اضافه کردن پرینتر پسورد خواسته» بلکه می گه اینکارها اشتباه هستن. اینجوری به جای اینکه وارد بحث برچسب زدن به آدم ها بشه یا آدم ها سعی کنن از شخصیت خودشون دفاع کنن، در مورد نتایج بحث می شه (:

این تاپیک خاص که به کنار، ولی گفتم تو این فروم لینوکسی این نکته مهم زندگی به خودمون یادآور بشم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
ممنون از جادی جان برای این نکات مهم و مفید  ;)

دیروز استارتر محترم یه تاپیک خلاف قوانین این سایت نوشته و طبق قوانین سایت تاپیکش مسدود شده. این دیگه عصبانیت نداره. موقع ثبت نام مگه قوانین رو به شرط خوندن، تایید نکردین؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
جادی واقعا چقدر ظریف به موضوع اشاره کردی. ::)

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
جادی عالی گفت....صحبت منم در مورد برخورد و نوع جواب دادن ناظرینه که خیلی وقتا مناسب نیست و نمونه های زیادی میشه واسه مثال تو همین انجمن دید ......
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
درود و صد درود به همه :)
و یه درود ویژه به جادی عزیز دل برادر که خاطرش خیلی برام عزیزه ):P

من خیلی وقته که در انجمن زیاد رفت‌وآمدی ندارم و بقولی آمدن‌رفتن مهمی ندارم و گذر کوتاه‌ و سریعی از انجمن دارم و در واقع خیلی حضور مهمی ندارم و نمیدونم که این دوستمون چه صحبتهایی داشته و چه کارا کرده و چه انتظارات و ادعاهایی داشته ولــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

خیلی زودتر از اینها باید به فکر هم‌ردیفهامون باشیم که کار به اینجا نکشه و اینطوری برخورد پیش نیاد . کاربرا مهم هستن که این انجمن براشون ایجاد شده پس وجودشون و حضورشون هم مهم هست . به این آسونیا قرار نیست کسی منفک بشه :-X :(

به امید موفقیت همگان ;)
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1394، 10:09 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست