انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتقال اطلاعات بدون استفاده از اینترنت  (دفعات بازدید: 1821 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
سلام.
میخوام اطلاعتم بدون اینترنت واسه کسی بفرستم.
تو ویندوز از hyper terminal فکنم استفاده میشد.البته من استفاده نکردم چون اون موقع به این کار نیاز نبود.
ولی الان میخوام  :)
من یک سرچی زدم و این پیدا کردم :
http://www.strdoc.net/hyperterminal-replacement-ubuntu-minicom
به نظر اساتید این چطوره؟
بهترین کدومه؟
امنیت واسم خیلی مهمه :)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
بدون اینترنت یعنی چی؟ به هرحال تو باید یا روی سی دی بدی یا روی یک شبکه. حالا این شبکه ممکنه اینترنت باشه یا یک شبکه داخلی یا مثلا به کامپیوترش زنگ بزنی و با مودم وصل بشی.

در واقع بحث هایپرترمینال یک بحث مجزا است. تو اول باید شیوه اتصال کامپیوترت به اون رو مشخص کنی و بعد نرم افزارش رو.

اگر کامپیوترت به کامپیوترش وصل نیست (در یک مکان فیزیکی) بهترین کار اینه که اطلاعات رو براش با scp کپی کنی. هم امنه و هم سرراست و هم از روی اینترنت. فقط طرف باید سرور ssh بندازه که توی لینوکس واقعا کار راحتی است. گزینه دیگه، sftp است. استفاده از اینترنت در این روند امنیت رو پایین نمی یاره.

اگر هم بحث دو تا کامپیوتر چسبیده به هم است که خب کافیه کابل شبکه وصل کنی و آی پی بدی و کپی کنی.

وقتی بحث امنیت است، اصلا نباید بری سراغ چیزی مثل هایپرترمینال یا مینی کام. ایده اونها ارتباط یک کامپیوتر با پورت com است که اصلا هم «امن» نیست.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
پاسخ به: انتقال اطلاعات بدون استفاده از این&
« پاسخ #2 : 20 بهمن 1388، 08:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
بدون اینترنت یعنی چی؟ به هرحال تو باید یا روی سی دی بدی یا روی یک شبکه. حالا این شبکه ممکنه اینترنت باشه یا یک شبکه داخلی یا مثلا به کامپیوترش زنگ بزنی و با مودم وصل بشی.

در واقع بحث هایپرترمینال یک بحث مجزا است. تو اول باید شیوه اتصال کامپیوترت به اون رو مشخص کنی و بعد نرم افزارش رو.

اگر کامپیوترت به کامپیوترش وصل نیست (در یک مکان فیزیکی) بهترین کار اینه که اطلاعات رو براش با scp کپی کنی. هم امنه و هم سرراست و هم از روی اینترنت. فقط طرف باید سرور ssh بندازه که توی لینوکس واقعا کار راحتی است. گزینه دیگه، sftp است. استفاده از اینترنت در این روند امنیت رو پایین نمی یاره.

اگر هم بحث دو تا کامپیوتر چسبیده به هم است که خب کافیه کابل شبکه وصل کنی و آی پی بدی و کپی کنی.

وقتی بحث امنیت است، اصلا نباید بری سراغ چیزی مثل هایپرترمینال یا مینی کام. ایده اونها ارتباط یک کامپیوتر با پورت com است که اصلا هم «امن» نیست.
ممنون.
از طریق تلفن میخوام.
فرض کن اینترنت قطعه!!!!!
من تا الان network کار نکرده بودم.

میشه راهنمایی آموزشی چیزی بهم بدی؟؟راجب scp کنجکاو شدم بدونم
البته خودمم جستجو میکنم :)
« آخرین ویرایش: 21 بهمن 1388، 01:19 ق‌ظ توسط sayres »

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
خدا خیرت بده، پیدا کردی اینجا بگذار. منم همچین چیزی لازم دارم ولی وقت ندارم گوگل کنم.

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
تو ویندوز میدونم داره:infra 2 تو mcse داریم:RRAS:  (remote and routing access services

تو لینوکس باید باشه
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین علی قنواتیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
    • کاربران ایرانی اینک اسکیپ
تو ویندوز میدونم داره:infra 2 تو mcse داریم:RRAS:  (remote and routing access services

تو لینوکس باید باشه

چرا راه دور بریم دوست من، Hyper Terminal رو بگو که پیش‌فرض نصبه و تنظیمات خاصی هم نمی‌خواد. ای ول مایکروسافت
 ;D \\:D/