انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کسی تا حالا از وایمکس ایرانسل استفاده کرده &#  (دفعات بازدید: 14160 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
می خوام بدونم کسی تا به حال از وایمکس استفاده کرده سرعتش چطوره؟

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ به: کسی تا حالا از وایمکس ایرانسل استفا
« پاسخ #1 : 20 بهمن 1388، 05:13 ب‌ظ »
سلام
نه...
اما فکر کنم بستگی به پهنای باندی که انتخاب می کنی داره٬ که با همون مقدار در ADSL چندان فرقی نباید بکنه... اون فقط بحث بیسیم بودنش خیلی مهمه...
« آخرین ویرایش: 20 بهمن 1388، 05:50 ب‌ظ توسط مهدی... »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
البته به اوضاع و احوال و کلا حال اون روز وزیر هم مربوط میشه که حال میکنه سرعت رو باتلا ببره یا کلا قطعش کنه D:
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
عزیزان اگر کسی استفاده کرده بگه ببینیم چه مودمی با چه قیمتی بخریم؟ چه جوری تو لینوکس پیکربندی کنیم؟
اصلا می صرفه؟

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
استفاده نکردم!
ولی تعرفه‌ش خیلی گرون و محدوده! حالا حالاها راه داریم تا جاافتادنش...
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من که شنیدم خیلی گرونه و تو روزهای بارونی و برفی هم نمیشه استفاده کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
سلام
گرون که ظاهرا هست اما در هر شرایطی که بشه از موبایل استفاده کرد اونم جواب میده... سیستمش دقیقا مثل بی تی اس های موبایله نه وایرلس... حتی میشه موبایل رو روی پهنای باند وایمکس ارائه داد!! اگه قرار باشه موبایل مثل وایرلس تو روزای برفی و بارونی جواب نده که!!!!!

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
بنده اینترنت وای‌مکس شرکت راجرز رو استفاده کردم، سرعتُ کیفیت و قیمت رو بحث نمی‌کنم!!
یه مودم شبیه فلش مموری که با پُرت USB به کامپیوتر وصل میشد روش داده بودن .. ما هم بسی حالشو بردیم تا میتونستیم.
اظافه کنم با اتصال اون مودم به پی‌سی یا لپ‌تاپ بصورت خودکار یه کانکشن میساخت و راحت به اینترنت متصل میشُد. البته سیستم عامل ویندوز بود در مورد لینوکس و مکینتاش نمیپونم چه‌جوریه!؟؟
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
سلام
گرون که ظاهرا هست اما در هر شرایطی که بشه از موبایل استفاده کرد اونم جواب میده... سیستمش دقیقا مثل بی تی اس های موبایله نه وایرلس... حتی میشه موبایل رو روی پهنای باند وایمکس ارائه داد!! اگه قرار باشه موبایل مثل وایرلس تو روزای برفی و بارونی جواب نده که!!!!!

آقا تو سایت ایرانسل من یه چیز گنده دیدم به (توی عکس هایی که گذاشته) که به لپ تاپ وصل کرده بود برای اینکه به اینترنت وصل بشه!!
آیا بدون اون هم میشه؟
مثلا خوب لپ تاپ ها خودش wifi داره! تکنولوژی wimax و wifi خیلی متفاوته؟ حتما باید مودم جدا خرید؟ اینی که شما میگی مثل مبایله منظورتون چیه؟ یعنی wimax نیست؟
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
من این مطلب رو تو دوهفته نامه ی ((عصر شبکه))خوندم گفتم شاید مفید باشه:
(اینم بگم قصد تبلیغ ندارم وقسمتی از مطلب رو اینجا میارم)
نقل‌قول
عرضه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم WiMax با پهنای باند64کیلوبایت تا 2مگابیت درثانیه درشهرهای اصفهان،اهواز،تبریز،تهران،شیراز،کرج ومشهداغاز شد.برای استفاده ازWiMax نیازی به نزدیکی یا دیدمستقیم نسبت به انتن ارسال کننده نیست و با بهره گیری ازانواع مودم های WiMaxایرانسل،امکان دسترسی به این سرویس چه درداخل وچه درفضای بازفراهم خواهد بود.از
ویژگی های این سرویس میتوان به هزینه ی اندک توسعه ونگهداری،اندازه کوچک مودم،عدم تداخل امواج،امنیت بالای شبکه،عدم نیازبه کابل کشی وخط تلفن،تنوع درنحوه ی پرداخت وهرینه ها(حتی ازطریق کارت های شارژ ایرانسل موجوددربازار)امکان استفاده از چند مودم برای یک حساب،باز پرداخت مبلغ خریددر صورت عدم رضایت و راه اندازی مودم WiMax اشاره کرد... .

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
شرکت داتک سرویس وایمکسش خیلی وقته راه‌اندازی شده و مودمشم با Ethernet وصل میشه...یعنی تو لینوکس هم قابل استفاده است

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
سلام.

من فکر کنم با هزینه ی بالایی که داره ، کیفیت لازم رو نداشته باشه.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
البته اونی که می‌گید مودم نیست. AccessPointه. کار مودم تبدیل امواج آنالوگ و دیجیتال به هم هست. ولی امواج فرستاره شده توسط آنتن وایمکس دیجیتال‌اند و نیازی به تبدیل نیست...

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
این مودم‌های ایرانسل هم با ethernet وصل می‌شن! حتی توی سوالات متداول گفته با همه سیستم‌عامل‌های شناخته شده سازگاری داره! خوب یعنی یک سیستم استاندارد دیگه!
فکر کنم تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد با درایور مودم‌های USB باشه! یعنی همونایی که شبیه به فلش مموری هستند و برای استفاده outdoor هستند! که بازم دید من زیاد بد نیست! چون اینجورایی که از یکی از بچه‌ها شنیدم در نهایت باید روی سیستمت IP ست کنی و ... که خوب روی هر سیستم‌عاملی می‌شه اینکار رو کرد! و مشکلات pppoe هم نداره حتی!
چقدر قاتی پاتی حرف زدم! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید...

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
این مودم‌های ایرانسل هم با ethernet وصل می‌شن! حتی توی سوالات متداول گفته با همه سیستم‌عامل‌های شناخته شده سازگاری داره! خوب یعنی یک سیستم استاندارد دیگه!
فکر کنم تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد با درایور مودم‌های USB باشه! یعنی همونایی که شبیه به فلش مموری هستند و برای استفاده outdoor هستند! که بازم دید من زیاد بد نیست! چون اینجورایی که از یکی از بچه‌ها شنیدم در نهایت باید روی سیستمت IP ست کنی و ... که خوب روی هر سیستم‌عاملی می‌شه اینکار رو کرد! و مشکلات pppoe هم نداره حتی!
چقدر قاتی پاتی حرف زدم! امیدوارم متوجه منظورم شده باشید...

تو دانشگاه ما کلی شبکه وایرلس هست که من نمیتونم به همشون وصل بشم و فقط به بعضیاش میشه وصل شد
مثلا یه شبکه به اسم linksys هست که عمرا نتونستم بهش وصل بشم (حتی با دادن آیپی دستی)
یهنی این مشکلات رو تو این مورد نداریم؟(وای مکس)
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR