انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در کنار ویندوز  (دفعات بازدید: 709 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.salahi94

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Just Open Source
نصب اوبونتو در کنار ویندوز
« : 29 آبان 1394، 12:06 ب‌ظ »
سلام و عرض ادب

من قبلا اوبونتو رو برای اینکه در کنار ویندوز 8 نصب کنم از درایوی که میخواستم شرینیک می کردم و روی اون نصب می کردم و باهاش کار میکردم.
ولی بعضی از دوستان به من گفتند که این راه اشتباهه که از درایو شرینک کنی !!! بعد من اوبونتو رو پاکش کردم و بعد درایوی که شرینک کرده بودم رو بازگردوندم.میگفت که برای هارد مشکل ایجاد می کنه...
اگه دوستان روش بهتری دارند لطفا سریع بهم بگید....
ممنون میشم.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
پاسخ : نصب اوبونتو در کنار ویندوز
« پاسخ #1 : 29 آبان 1394، 05:01 ب‌ظ »
سلام.
توی انجمن خیلی از این بحث‌ها بود فکر کنم.
من دقیق نمی‌دونم شیرینک چکار می‌کنه که اینا شنیدی!
ولی کلا کار خاصی نمی‌خواد، با اوبونتو زنده بالا بیا و با نرم‌افزار gparted که توی اوبونتو زنده پیش‌فرض هستش، پارتیشن‌بندی کن و برو برای نصب. مثل بجهٔ خوب یه ext4 باید بسازی برای اوبونتو (اگه برای home و سواپ و ... هم خواستی جدا می‌سازی) بعد موقع نصب بهشون ماونت پوینت ( / برای روت و /home برای خانه و ...) میدی و تمام.

فقط دقت کن که اگه پارتیشن تیبلت mbr بود، سه تا primary و یه extended  که متشکل از چند logical هست بیشتر نسازی.
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1394، 05:04 ب‌ظ توسط دفترچه »
:) :)

آفلاین m.salahi94

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Just Open Source
پاسخ : نصب اوبونتو در کنار ویندوز
« پاسخ #2 : 30 آبان 1394، 12:01 ب‌ظ »
shirink volume  زمانی هستش که شما توی ویندوز بخواید میزان حجم یک درایو رو کم کنید که یک درایو رو به 2 درایو تبدیل کنی توی ویندوز با فرق اینکه بعدا میتونی اگه نظرت عوض شد اون درایور رو برگردونی سرجاش یعنی دو داریوی که ساختی بشه همون درایو اولیه  در مورد ext و نصب اش اینا کاملا در جریان هستم.منظورم به این هستش که اگه روی  درایو جداگونه که توی ویندوز shirink شده من نصب کنم ایا برای هارد مشکلی ایجاد می کنه؟ :o