برای سرگرم شدن اکثرا برنامه نویس ها و لینوکس کارها از کنسول استفاده میکنند
پاک کردن صورت مسئله نه حل مسئله
اخه علیرضا جان پاک کردن صورت مسئله نیست یک مثال ساده میزنم
شما یک سیستم لینوکس دارید که باهاش کارتخصصی میکنید درزمان استراحت یا همزمان با کارمیخواین کمی بازی کنید
حالا اگه منظور من یا شما از بازی یک بازی ارکید و ساده باشه که هیچ مثلا ماین کرافت موردی نداره با لینوکس انجامش میدیم
ولی اگه بازی حرفه ای باشه بستر حرفه ای هم نیازداره بجز دوتا 2 من بازی ایده عالی ندیدم که هم استیم و لینوکس اون رو پشتیبانی کنن
مثلا اگه بخوام بازی دستینی یا هیلو یا لست اف اس یا اساسینس کرید . جی تی ای کلا بازی های روز دنیا رو بازی کنم میرم یک کنسول میگیرم با یک سوییچ مانیتور همزمان هم میتونم کارکنم و هم بازیکنم و با یک دکمه بین این دو جابه جا بشم
و نباید از لینوکس انتظار این رو داشته باشم که بتونم باهاش بازی روز انجام بدم چون بازی های روز براش نیست
یا اگرم بازی روز باشه من هنوز با کارت گرافیک داخل لینوکس مشکل دارم
بنچ مارک دراگون gtx 980 داخل لینوکس و مک و ویندوز زمین تا اسمون باهم فرق دارن و این به این معنی هست که هنوز درایوری نیست که از تمام قدرت پردازش گرافیکی استفاده کنه یا ... هزاران مسئله دیگه
یا مثلا همین دوتا 2 داخل ویندوز گرافیکش خیلی بالاتره و لینوکس پایین که دلیلش هم فکر کنم دایرکت ایکس 11 یا 12 ویندوز و در لینوکس اپن جی ال باشه