انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اوبونتو هر دفعه برای هر کاری پسورد میخواد  (دفعات بازدید: 2468 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeed2rele

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
من تو اوبونتو تازه کار هستم. الان مشکلم اینه که هر بار که وارد میشم برای ورود به هر درایوی یا هر کار دیگه باید یه بار پسورد وارد کنم.
چکار کنم که اینقدر ازم پسورد نخواد؟
با سپاس

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
سلام
اینکه چرا؟؟ نمی دونم... یعنی میشه کلی جواب بهش داد... اولیش امنیت بیشتر...
اما چطور... یه سری اینجا بزن٬ اگه مشکلت حل نشد در خدمتیم...

آفلاین @(^I^)@

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
    • http://1nevisande.com
پاسخ به: چرا اوبونتو هر دفعه برای هر کاری پسو
« پاسخ #2 : 28 بهمن 1388، 01:24 ق‌ظ »
سلام
من تو اوبونتو تازه کار هستم. الان مشکلم اینه که هر بار که وارد میشم برای ورود به هر درایوی یا هر کار دیگه باید یه بار پسورد وارد کنم.
با سپاس
سلام
خوش آمدید
Remember Authorizationاون رو تیک بزنید. دیگه پسورد ازتون نمی‌خواد.درسته اوبونتو سیستم عامل متن باز هست اما ضریب بالای امنیتی این کار رو فراموش نکنید(پسوردها)
مثلا فکر کنید شما یک لینوکس مطابق میل خودتون ترکیب کردین.افرادی که به عنوان یوزر می تونید معرفی کنید مثلا کافی نت ها و غیره... چه بلایی می تونن سرش بیارند.شما به ریز ترین بخش هسته لینوکس می تونین دسترسی داشته باشین.چون متن بازه پس هر کس می تونه هرجا سرک بکشه و خودتون تا آخرش حدس بزنین.
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 01:28 ق‌ظ توسط مش میتی »
وقتی تنها ابزارش چکش است با همه چیز مثل میخ رفتار می کند.

آفلاین saeedmar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
پاسخ به: پاسخ به: چرا اوبونتو هر دفعه برای هر 
« پاسخ #3 : 13 اسفند 1388، 07:42 ب‌ظ »
سلام
با سپاس
سلام
خوش آمدید
Remember Authorizationاون رو تیک بزنید. دیگه پسورد ازتون نمی‌خواد.درسته اوبونتو سیستم عامل متن باز هست اما ضریب بالای امنیتی این کار رو فراموش نکنید(پسوردها)
مثلا فکر کنید شما یک لینوکس مطابق میل خودتون ترکیب کردین.افرادی که به عنوان یوزر می تونید معرفی کنید مثلا کافی نت ها و غیره... چه بلایی می تونن سرش بیارند.شما به ریز ترین بخش هسته لینوکس می تونین دسترسی داشته باشین.چون متن بازه پس هر کس می تونه هرجا سرک بکشه و خودتون تا آخرش حدس بزنین.

سلام
من‌‌هم‌ تازه کارم ، این Remember Authorization رو اونجایی که پسورد می خواد که نداره پس کجاست؟ یه جای دیگه همین فروم من این رو پرسیدم اونا هم همین رو گفتن
مائیم و می و مطرب و این کنج خراب        جان و دل و جام و جامه در رهن شراب
فارغ ز امید رحمت و بیم عذاب               آزاد ز خاک و باد و از آتش و آب

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: چرا اوبونتو هر دفعه برای هر کاری پسو
« پاسخ #4 : 13 اسفند 1388، 08:28 ب‌ظ »
اینی که شما میگی منظورت اینه که هر دفعه مجبوری درایوهات رو Mount کنی و واسه همین هم پسورد میخواد ازت.

یک راه ، چیزیه که آقای " مهـدی ... " گفتند.

یکی هم اینه که موقع نصب لینوکس درایوهای دیگت رو همونجا Mount کنی... یعنی مثلا Mount Point درایوت رو موقع نصب media\c بزاری !

اما فقط حواست باشه که تیک Format رو نزنی ! ;D

اینجوری دیگه هر دفعه که وارد لینوکس میشی مثل ویندوز تمام درایوهات Mount شده و دیگه نیازی به پسورد دادن نیست !

موفق باشی.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308
بابا اینکه شما می گید اون گزینه رو تیک بزنیم برای اوبونتو 9.04 کار می کرد الآن تو اوبونتو 9.10 اون گزینه رو نداره که تیک بزنیم.
چکار کنیم؟؟؟ :oops:

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308
سلام
با سپاس
سلام
خوش آمدید

آقا سلام
برای من این چیزی که می گید توی اوبونتو 9.04 کار می کرد و الآن توی 9.10 این گزینه رو ندارم که فعالش کنم. :oops:
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1388، 09:15 ق‌ظ توسط ali74 »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
بابا اینکه شما می گید اون گزینه رو تیک بزنیم برای اوبونتو 9.04 کار می کرد الآن تو اوبونتو 9.10 اون گزینه رو نداره که تیک بزنیم.
چکار کنیم؟؟؟ :oops:
آدرس تاپیکی که زدم چندتا راه حل داره، یکیش اینه که گزینه هنگام مونت رو بزنی که تو ۹.۱۰ ورش داشتن بقیه راه حل‌ها جواب می‌ده. تا آخر تاپیک رو بخون