اول از همه اجازه بدید بگم که قسمت دوم این متن مخاطب خاصی نداره و بیشتر مخاطبش خودم هستم تا دیگران، فقط برای یادآوری بهخودم...
کتابی که nixoeen معرفی کردن در واقع نسخهٔ PDF آموزش سایت tutorialspoint هست که فاروق معرفی کرده. بهطور کلی سایت tutorialspoint آموزشهای خوبی داره که برای شروع بسیار مناسب هستن، اما همواره باید توجه داشت که بهصرف خوندن مثلا آموزش زبان سی این سایت یا حتی کتابی مثل کتاب هربرت شیلد یا برادران دایتل شما تبدیل به یک حرفهای خفن نخواهید شد!
این تجربه و سالها کد نوشتن و ور رفتن با کدهای
پروژههای واقعی هست که از شما یه برنامهنویس واقعی میسازه و این رو هم مد نظر داشته باشید که شاید سایتی مثل tutorialspoint خیلی جذاب بهنظر برسه و آدم جوگیر بشه هرچیزی که توش هست رو یاد بگیره! اما عملا بهنظر چنین چیزی با رویکرد حرفهای شدن در تضاد هست! عملا شما نمیتونین با یه دست چندتا هندونه بردارید! نهایتش ۲ تا هندونه!!
... پس بهتره روی یه زبان خاص تمرکز کنید و در اون حرفهای بشید!
مثلا من میدونم که جناب کوشا به توسعهٔ سیستم عامل علاقهمند هست پس باید بیشتر از اینکه روی پایتون تمرکز کنه باید سی و اسمبلی یاد بگیره و شاید اصلا نیازی نباشه در سطح حرفهای با زبانهای شیگرا کار کنه، تنها مختصر اطلاعاتی کافی خواهد بود!
شاید ترس برتون داره که شاید در آینده اگر این نشد آن یکی! اما نکتهٔ مهم داشتن هدف و اعتماد به خود هست، اگر میخواهید در توسعهٔ سیستم عامل حرفهای شوید پس فقط روی آن کار کنید و مثلا دیگر خود را درگیر توسعهٔ وب و... نکنید و به عکس!!