انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جلوگیری از گسترش قارچ گونه F-ی-قر-ing بصورت قانونی  (دفعات بازدید: 4714 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
سلام
همونطوری که همه می‌دونند و اصلاً نیازی نیست که جز موارد گفته بشه این بحث هر روز رشد بیشتری می‌کنه! البته مشکل اینجاس که این رشد در تمامی جهات هست و خلاصه دامن گیر فعالیت‌های علمی، کاری و تفریحی و ... هم شده! تا جایی که امروز صبح دیدم گوگل داک!!! هم بله! همینطور بسیاری از سرویس‌های نوین روز مثل جیمیل خودمون و ...

چند جا هم دیدم که نقد نوشته بودن تو وبلاگستان فارسی! که وای خاک بر سرم چه کار بدی!!! خوب اینو که همه می‌دونیم به خدا! ولی خلاصه از یه جایی باید مبارزه کنیم و سد راه شیم! اما نه با قرقر کردن یا به شیوه آنگولا ساکسون بلکه به شیوه قانونی و اصولی! (هرچند طولانی و سخت)

پیشنهاد خودم اینه که در وهله اول دوستانی که در شهر‌های کوچک زندگی می‌کنند، چون خیلی راحت‌تر می تونن به مسئولین دسترسی داشته باشند پا پیش بذارن! مثلاً من که تو گرگان هستم خیلی راحت‌تر می‌تونم با نماینده مجلس شهرم ملاقات داشته باشم تا کسی که تو تهران یا اصفهانه! چه بسا که تو شهر‌های کوچیک خیلی‌ها آشنا در میان و این موضوع خیلی خوبه!!! مثلاً وزیر تعاون عموی رفیق منه، و من سعی می‌کنم این موضوع رو به گوش اون برسونم، یا به گوش نماینده مجلس شهرم! حالا اگر ما همه با هم بتونیم با ۲۰-۳۰تا نماینده ارتباط بزنیم و اونا رو متقاعد کنیم که دنبال این موضوع رو بگیرن خیلی عالی می‌شه! چون اونا هم صد‌در‌صد با همکاران خودشون موضوع رو مطرح می کنن و شاید تعداد بسیار بالاتر بره!

خلاصه اینکه اگر یکم خوش بین باشیم و واقعاً دنبالش رو بگیریم می‌شه یه کارایی کرد! و از هیچ کاری نکردن خیلی بهتره!
حالا اگر از دوستان کسی هست که دست به قلم بودنش خوبه، یه نامه خوب بنویسه تا ما شروع کنیم!

حتی می شه این نامه‌ها رو از سمت دانشگاه‌ها ارسال کنیم و یا به شکل طومار و ...

من تا حالا از این کارا نکرده بودم و کلاً مخالف بودم ولی به خدا دیگه صبرم تموم شده! به قول روزبه که: از یه طرف باید سانسور اینور رو پیچوند و از یه طرف تحریم اونور!!!

منتظر نظراتتون هستم!

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
منم موافقم که باید یه کاری بشه واقعا.
حالا که مثلا میگن برای GMail جایگزین ایمیل ملی ( توجه شود فقط برای کاربران عادی  ;) ) وجود داره برای Google Docs چی ؟!! ( لابد میگن آفیس مایکروسافت !!!  :'( )
درسته که ما توی شهرستان‌های کوچیکتر به نمایندگان شهرستانمون راحت‌تر دسترسی داریم ولی توجه کنید در همین شهرهای کوچیک تنها چیزی که اهمیت نداره اینترنت و مسئله‌ی بسته شدن این سرویس‌های مهم هست.
به نظر من باید بچه‌ها توی شهرهای بزرگ ( مثل تهران ، اصفهان ، تبریز ، مشهد و ... ) جمع بشن و دسته‌جمعی نامه یا طوماری رو جمع کنن.
واقعا با دست‌روی دست گذاشتن بدتر میشه و اونا هم فکر می‌کنن که برای ما اصلا مهم نیست و هر کاری که بخوان می‌تونن بکنن.
به هر حال من هم به نوبه‌ی خودم سعی می‌کنم با نماینده‌ی شهر خودم این موضوع رو در میان بزارم.  ;)
 :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
من که مشهدم عمراً اگه بتونم یک نفر از مســـعـــولین رو پیدا کنم !  ;D

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
من که مشهدم عمراً اگه بتونم یک نفر از مســـعـــولین رو پیدا کنم !  ;D
از طریق دانشگاه و انجمن‌های علمی اقدام کنید! این انجمن‌ها که فقط برای کارای علمی!!!! نیست، مصارف این سبکی هم باید داشته باشه!
اگر هم لازم می‌دونید یک وبسایت می‌زنیم و ... که بعید می‌دونم وبسایت خالی جواب بده، مگر اینکه همراه با یک حرکت چند جهته از دانشگاه‌ها و ... از سراسر کشور باشه!

آهای روزبه، تو که سرت درد می‌کنه واسه اینکارا کجایی؟

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
فرضا که به هر سختی شد مسئولین را دیدیم، کو گوش شنوا! آخرش چهارتا چشم حتما، مطمئن باشید میگن و اصلا انگار نه انگار!
ضمن اینکه این رشته سر دراز داره، اگر فرض کینم که تمام مسئولین همکاری کنن (خدا ناکرده!) تازه باید موافقت رده‌های بالا را گرفت، مثلا کل وزارت فناوری اطلاعات، نهاد ریاست جمهوری، معاونین و مشاورین نهاد رهبری، سپاه، قوه قضاییه و ... که من ترجیح میدم دیگه ادامه ندم.

اصلا نمی‌خواستم این را بنویسم که باعث دلسرد کردن کسی بشم ولی این خیال که در یک جامعه‌ی مردم‌سالار هستیم واقعا باطله و حرف من وشما خریداری نداره، زمانی که اینترنت 128 نهایت سرعت تعیین شد یادتان هست؟ همه صداشان دراومد، کلی هم سایت درست کردن ولی کو نتیجه  ::)
http://www.winbeta.net/مدیرعامل-شرکت-فناوری-اطلاعات-مسدود-شد/
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
من هم با h4x0r موافقم. :-X

کسی تحویل نمیگیره احتمالاً !!  ](*,)

ولی خوب حالا من با بچه های انجمن های آی تی و کامپیوتر دانشگامون صحبت میکنم.

بعد نتیجه رو میگم.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
از همین الان نتیجه رو بدونید: هیچ اتفاقی نخواهد افتاد!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
از همین الان نتیجه رو بدونید: هیچ اتفاقی نخواهد افتاد!
منم تا حدودی با این موضوع موافقم، ولی حرفم اینه که از یکجا نشستن و قرقر کردن بهتره! نمونه هم اگر بخواین همین اواخر، که دیدید چطور صدا و سیما دست بکار شد تا برنامه‌های با کیفیت بالاتر بسازه و ... هر چند بازم ...

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
من ایمیلی برای واحد ف... فرستادم و به ف... شدن سرویس مستندات گوگل (Google Docs) اعتراض کردم.

آفلاین farhadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
    • farhadi.ir
من هم موافقم.
به نظر من بهتره یک نامه سرگشاده به مسئولین ذیربط نوشته بشه و برای روزنامه ها و سایتهای خبری و ... ارسال بشه.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
پاسخ به: جلوگیری از گسترش قارچ گونه F-ی-قر-ing بصو
« پاسخ #10 : 29 بهمن 1388، 05:03 ب‌ظ »
چه دل خوشی دارید دوستان!
تنها چیزی که تو ایران برش نداره حرف حساب! اینجا فقط باتوم و کتک حسابی کار راه میندازه.البته به علاوه س ا ن د ی س !
میخواید برید بگید آقای نماینده مجلس بیا یه کار کن سایت های ف ی ل ت ر شده باز بشن.جالبه براتون بگم پارلمان نیوز سایت فراکسیون خط ا م ا م مجلس شورای ا س ل ا م ی فیل تر هست و خود نمایندگان این فراکسیون هر چقدر تلاش کردن نتونستن ف ی ل ت ر ی ن گ این سایت رو بردارن.
حرف نماینده مجلس به جایی نمیرسه انتظار دارید حرف مردم رو گوش کنن!
اون وقت شما انتظار دارید بیان برای درخواست شما ارزش قائل بشن!

راستی سرعت دانلود رو هم زدن زمین!من همیشه رو 50 دانلود داشتم مدتیه سرعت دانلودم شده حدود 5!
ای خدا شکرت!!!
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1388، 05:05 ب‌ظ توسط Tahmooreth »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
به نظر من هم فایده نداره.

چون دلیل این کار ف ..ی ..ل..ت..ر کردن ها ، به خاطر تکنولوژژی و اینا که نیست.

اینها دلایل س...ی...ا...س...ی داره که به همین دلیل ، نظر من و شما توش هیچ تأثیری نخواهد گذاشت.

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
بابا حرف ما با اون نمایندگان فرق داره، اولاً که ما حرکت و سایت سیاسی نداریم و کاملاً بحث فنی وسطه!
ثانیاً اینکار رو می‌کنیم تا کاری کرده باشیم!!!!

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
م ن
ه م
ا ز
ه م ی ن ج ا
ف ی ل ت ر ی ن گ
ر و
م ح ک و م
م ی ک ن م!

شما هم دلتون خوشه ها!
منتظر نشستن که شما نامه بدین تا به دستورتون عمل کنن!
هر هر کر کر

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
بابا حرف ما با اون نمایندگان فرق داره، اولاً که ما حرکت و سایت سیاسی نداریم و کاملاً بحث فنی وسطه!
ثانیاً اینکار رو می‌کنیم تا کاری کرده باشیم!!!!
فلفلی کردن سایت‌هایی که محتوای علمی و کلا غیرسوسماری دارن به شرط اینکه محتواش توسط کاربراش تامین نشه ممکنه با خواهش و التماس (!) دیگه تند و فلفلی نباشه!
اما انتشار مطالب و فایل‌هایی که محتوای سوسماری دارن در سرویسی مثل داکس اصلا قابل کنترل نیست، چیزی که فیس‌بوک، توییتر، فرندفید و ... را با خود به کام مرگ کشید، البته در ایران!
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم