0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
یک سوالی داشتم ؟ لیک خبرهای ایها کجاست ؟فتوشاپ برای لیوکس گنوم از پروژه گنو خارج شد سورس فورج دات ای آر شوخی بود درسته ؟
سلامرادیو بدون بخش طنز مزه نمیده...واسه اینم یه فکری بکنین تا مخاطبین حال کنن...
نقلقول از: مهدی... در 16 اسفند 1388، 01:29 بظسلامرادیو بدون بخش طنز مزه نمیده...واسه اینم یه فکری بکنین تا مخاطبین حال کنن... موافقمبرنامه باید کاملا تخصصی باشه،بهتره هر چیزی جای خودش باشه...رادیو لینوکس اف.ام کاملا یک رادیوی تخصصیه و کاربری که فایل اون رو دانلود می کنه ترجیح می ده مطالب مفید و تخصصیِ لینوکس رو بشنوه تا جک و طنز و خنده ! برای برنامه طنز هم پیشنهاد می کنم برنامه "پارازیت" رو تماشا کنید....
نقلقول از: مهدی... در 16 اسفند 1388، 01:29 بظسلامرادیو بدون بخش طنز مزه نمیده...واسه اینم یه فکری بکنین تا مخاطبین حال کنن... رادیو لینوکس اف.ام کاملا یک رادیوی تخصصیه و کاربری که فایل اون رو دانلود می کنه ترجیح می ده مطالب مفید و تخصصیِ لینوکس رو بشنوه تا جک و طنز و خنده ! برای برنامه طنز هم پیشنهاد می کنم برنامه "پارازیت" رو تماشا کنید....
این که یک درصد هستن که به برنامه طنز هم علاقه دارن یک واقعیته ! طنز فقط جک و لطیفه نیست ! من فکر میکنم برنامه معکوس هم یک برنامه طنز به شمار میومد ! به هر حال من هم با برنامه های طنز موافقم ولی به شرط هدفدار بودن
این سومین پادکست بهتر از بقیه بود و مطمئنم در آینده بهتر از این خواهد شدمنم با آقای اهتمام موافقم. وقتی خبر جدایی گنوم از گنو رو شنیدم هر چی رفتم تو ویکی و اسلش داتو و خود سایت گنوم که ببینم واقعا این خبر صحت داره یک بخش واسه این خبرهای فالس بذارید خیلی خوبه :دی