انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ذخیره خروجی یک اسکریپت به صورت اکسل فایل  (دفعات بازدید: 4034 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
سلام من یک اسکریپت اجرا میکنم گه یک  query   اجرا میکنه که خروحی شامل یک سری سطر و ستون هست چطوری میشه این خروجی به صورت excell فایل ذخیره کرد که با excell به راحتی باز بشه ؟

من گفتم با نام result.xlsx ذخیره کنه اما excell نمیتونه بازش کنه

ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
csv ذخیرش کن.

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
دوست عزیز خوب فقظ ظاهرش میشه فایل اکسل یعنی محتواش  مثل فایل txt هست یعنی واقعا سطر و ستون مثل اکسل نمیشه

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
https://en.wikipedia.org/wiki/Comma-separated_values

واقعا این خودتون خوندید و تونستید خروجی excel بگیرد توی اسکریپت ؟ راستش من که هیچی متوجه نشدم از این و گیج شدم
لطفا از دوستان اگر تونستید در اسکریپت خروجی اکسل بگیرید اینجا بگید ممنون میشم

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
من پاسخ شسته و رفته‌ای ندارم! چون باهاش کار نکردم ولی شاید این راهنما بهت کمک کرد:

http://bconnelly.net/working-with-csvs-on-the-command-line/

ماتریکس بهت سرنخ رو داد شما هم یکم سرچ می‌کردید، مطمئن باشید اگر کسی با یک چنین چیزی کار کرده بود پاسختون رو داده بود، اما چون کسی کار نکرده تنها یه سری راهنمایی گنگ دریافت خواهید کرد.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
اگر کسی با یک چنین چیزی کار کرده بود پاسختون رو داده بود، اما چون کسی کار نکرده تنها یه سری راهنمایی گنگ دریافت خواهید کرد.
پاسخ دادند دیگه، باید CSV ذخیره بشه.

آفلاین babakubuntu

• Jr. Member
  • *
اگر کسی با یک چنین چیزی کار کرده بود پاسختون رو داده بود، اما چون کسی کار نکرده تنها یه سری راهنمایی گنگ دریافت خواهید کرد.

دوست عزیز وقتی بزنی a.cvs فقظ ظاهر فایل میشه cvs از نظر ماهیت همون txt هست وقتی بازش کنی دقیقا مثل txt نشونش میده یعنی درست سطریندی و ستون بندی نمیکنه

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
فکر نکنم قرار باشه فقط بزنی folan.cvs بلکه باید یه الگوی خاصی رو در ذخیره‌سازی سطرها و ستون‌ها رعایت کنی که چگونگی انجام این کار رو باید سرچ کنی.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775

دوست عزیز وقتی بزنی a.cvs فقظ ظاهر فایل میشه cvs از نظر ماهیت همون txt هست وقتی بازش کنی دقیقا مثل txt نشونش میده یعنی درست سطریندی و ستون بندی نمیکنه
سلام
با چه نرم‌افزاری بازش می‌کنید؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319

سلام
با چه نرم‌افزاری بازش می‌کنید؟

سطریندی و ستون بندی درست انجام می دهد ولی اگر متلا گراف یا داده ای داشته باشی که در فرمت CSV نگنجد ذخیره نخواهد شد.

در  کار شما فقط به جای فاصله ستون ها را یا کاما جدا کنید.
« آخرین ویرایش: 26 آذر 1394، 04:38 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
سئوالی که شما طرح کردید اصلاً واضح نیست و هدف شما رو مشخص نمی‌کنه. نکتهٔ دیگه‌ای که هست سعی کنید همیشه قسمتی از کد برنامه‌تون تا سریع‌تر به جوابتون برسید (:

جزئیات کار:
-اسکریپت درون پایگاه داده یک جستجو انجام می‌ده
-خروجی اسکریپت مجموعه‌ای از سطرها و ستون‌هاست

سئوال:
چطور می‌تونم خروجی گفته‌شده رو در قالب یک فایل اکسل بگذارم؟

جواب:‌
تاجایی که من آگاهی دارم و همونطور که دوستان گفتن، بهترین روش تبدیل خروجی در قالب CSV و
بعد استفاده از ابزار unoconv برای تبدیل دوباره به قالب صفحه گسترده از قبیل XLSX, XLS, ODT و غیره‌ست:
unoconv -d spreadsheet -f xlsx foo.csv
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1394، 10:22 ب‌ظ توسط n3vtelen »