انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو جدید - عدم صدا در ابونتو قبلی !!!  (دفعات بازدید: 1506 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
    • www.darabweb.ir
سلام
من برا اولین بار یه نسخه خیلی قدیمی از اوبونتو رو نصب کردم و متاسفانه صدا قطع هست کلا ( حدس میزنم درایور صدای لب تابم رو ‍‍‍‍‍‍بیدا نمی کنه )

چند تا نسخه ی جدید هم دانلود کردم اما متاسفانه هر کار میکنم با سی دی اوبونتو هایی که خودم رایت کردم بوت نمی شه !

نسخه های جدید رو دانلود کردم که بسوند ایزو دارن من باید به چه روشی رایت کنم که براحتی بوی بشن ؟

این اولین ت‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ابیک من توی این انجمن هست و امیدوارم توضیحات اساتید روان باشه چون در حال حاضر کاملا آماتورم

با تشکر از دوستان

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
سلام خیلی خوش اومدی هم به انجمن هم به جمع علاقمندان گنو/لینوکس
اولا که بگم هر توزیع از سیستم عامل اوبونتو یه مدت زمان خاصی پشتیبانی میشه و ازون به بعد دیگه بروز رسانی نمیشه و ممکنه درایورها براش منتشر نشده باشه که با یه جستجوی کوچیک تو همین انجمن میتونی مدت زمان پشتیبانی رو پیدا کنی و البته اینو ببین
فایل ایزوی اوبونتو 14.04 LTS یا اوبونتو 15.10 رو دانلود کن و از روی فلش نصب کن روی سیستمت اینو ببین

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
ممنون میشم لینک دانلود یک نسخه ی مناسب از ابونتو که رایگان باشه رو برام اینجا درج کنید .
لینک های بالا که اشاره فرمودید سرخط های خوبی بود اما متاسفانه برای دانلود ابونتو باید پرداخت انجام میشد !

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
اوبونتو برای همیشه رایگان خواهد بود.
اون صفحه برای حمایت هستش که می‌تونی حمایت نکنی.

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
نسخه ی 14 اوبونتو رو از لینکی که درج فرمودید با موفقیت دانلود کردم
نرم افزار image burn رو هم دانلود کردم - اما نمی دونم فایل اوبونتوی دانلود شده رو به چه نحو بر روی سی دی بریزم که براحتی بوت بشه . تا حالا بارها با نرم افزار های مختلف رایت کردم اما متاسفانه بوت نمیشه - این بار میخوام image burn رو امتحان کنم
لطفا بفرمایید به چه نحو باید رایت کنم ؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
من همیشه توی ویندوز از USBWriter استفاده می‌کنم.
استفاده ازش هم خیلی ساده‌ست، فقط فلش رو وصل کن، برنامه رو هم با دسترسی Administrator اجرا کن.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
نسخه ی 14 اوبونتو رو از لینکی که درج فرمودید با موفقیت دانلود کردم
نرم افزار image burn رو هم دانلود کردم - اما نمی دونم فایل اوبونتوی دانلود شده رو به چه نحو بر روی سی دی بریزم که براحتی بوت بشه . تا حالا بارها با نرم افزار های مختلف رایت کردم اما متاسفانه بوت نمیشه - این بار میخوام image burn رو امتحان کنم
لطفا بفرمایید به چه نحو باید رایت کنم ؟
به معماری 32 و 64 بیتی بودن دقت کردی موقع دانلود؟ (با توجه به میزان رمت انتخاب کن کمتر از 4 گیگ رم داری 32 بیت دانلود کن)
اما در مورد بوتیبل رایت کردن بهتره روی سی دی نریزی روی فلش بریز البته با نرم‌افزارهایی که گفته شده و Ma3x هم اشاره کرده فلش رو Bootable کن

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
من برا اولین بار یه نسخه خیلی قدیمی از اوبونتو رو نصب کردم و متاسفانه صدا قطع هست کلا ( حدس میزنم درایور صدای لب تابم رو ‍‍‍‍‍‍بیدا نمی کنه )

چند تا نسخه ی جدید هم دانلود کردم اما متاسفانه هر کار میکنم با سی دی اوبونتو هایی که خودم رایت کردم بوت نمی شه !

نسخه های جدید رو دانلود کردم که بسوند ایزو دارن من باید به چه روشی رایت کنم که براحتی بوی بشن ؟

این اولین ت‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ابیک من توی این انجمن هست و امیدوارم توضیحات اساتید روان باشه چون در حال حاضر کاملا آماتورم

با تشکر از دوستان
سلام
آموزش رایت بر روی دی‌وی‌دی:
http://www.ubuntu.com/download/desktop/burn-a-dvd-on-windows
آموزش ریختن توی فلش:
http://www.ubuntu.com/download/desktop/create-a-usb-stick-on-windows

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
دوست ندارم در انجمن اسپم بدم ولی با این همه حمایتی که از شما دوستان دیدم حیفم اومد ازتون تشکر نکنم .

در ابتدا فکر می کردم که با ورود به دنیای لینوکس عده ی کمی هستند که در این زمینه فعالیت می کنند پس حمایت نخواهم شد . ولی الان پی بردم که گنو لینوکس دوست داران زیادی در همین ایران خودمون داره .

در ادامه خوشحال میشم به بقییه ی تاپیک هام که در آینده ی نزدیک ایجاد میکنم پاسخ بدید .
با تشکر از همه ی دوستان

آفلاین saeed ameri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
و همیشه قبل از شک به نحوه رایت سی دی بهتره که Checksum ایمجی که دانلود کردی رو کنترل کنی
Arch+Gnome

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
طبق آموزش هایی که دادید ( با معرفی لینک هاتون در همین تاپیک ) اگر ویندوز نصب کنم و بعد در درایو دوم اوبونتو رو نصب کنم
آیا زمان بوت شدن لب تابم حق انتخاب سیستم عامل به من داده میشه ؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
با تشکر از راهنمایی شما
بنده سه تا درایو ساختم
درایو 1 رو به ویندوز 8 اختصاص داده و ویندوزم رو نصب کردم
درایو دو رو قصد دارم اوبونتو نصب کنم
و درایو سوم رو به داده های شخی خودم اختصاص دادم

زمان نصب ابونتو وقتی درایو دوم رو انتخاب میکنم و دکمه ی install now رو میزنم با پیغام زیر روبرو میشم .
No root file system (as superuser

no root file system is defined
please corrct this from the partitioning menu.

ok

الان باید چه اقدامی انجام بدم ؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
مشکلت اینه که مشخص نکردی / روی چه پارتیشنی سوار بشه.
ساده‌ترین کاری که می‌تونی انجام بدی اینه که جستجو کنی. مثلا: «راهنمای نصب اوبونتو ۱۵.۱۰».

آفلاین majidchamran

• Full Member
  • *
    • www.darabweb.ir
الان نصب کردم اما حق انتخابی بهم نمیده و با اوبونتو بوت میشه