انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل آپدیت نشدن مخازن اوبونتو 11.10 که دیگر توسط شرکت پشتیبانی نمی شود چیست؟  (دفعات بازدید: 715 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esfandiiar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام سیستم من قدیمی است و نمی خواهم اوبونتو جدید 15 را نصب کنم من به اینترنت وصل می شوم با فایرفاکس هم سایت گوگل متصل می شوم ولی در ترمینال دستور آپدیت مخازن اوبونتو را می دهم خطای ۴۰۴ می دهد و مخازن آپدیت نمی شود. sudo apt-get update  سرور اوبونتو دیگراز ورژن قدیمی پشتیبانی نمی کند به این دلیل مخازن آپدیت نمی شود آیا می توان به صورت آفلاین مخازن را آپدیت کرد الان من نمی توانم نرم افزار نصب کنم و وزژن 15.10 را چون سیستم قدیمی است نمی خواهم نصب کنم آیا مخازن آفلاین آپدیت می شوند؟

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
ورژن 15.10 یا 14.04 رو نصب کن.
سیستمت قدیمی هم باشه مشکلی نیست.
اوبونتو مثل ویندوز نیست که هر ورژن سیستم جدید بخواد.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
سلام سیستم من قدیمی است و نمی خواهم اوبونتو جدید 15 را نصب کنم من به اینترنت وصل می شوم با فایرفاکس هم سایت گوگل متصل می شوم ولی در ترمینال دستور آپدیت مخازن اوبونتو را می دهم خطای ۴۰۴ می دهد و مخازن آپدیت نمی شود. sudo apt-get update  سرور اوبونتو دیگراز ورژن قدیمی پشتیبانی نمی کند به این دلیل مخازن آپدیت نمی شود آیا می توان به صورت آفلاین مخازن را آپدیت کرد الان من نمی توانم نرم افزار نصب کنم و وزژن 15.10 را چون سیستم قدیمی است نمی خواهم نصب کنم آیا مخازن آفلاین آپدیت می شوند؟

منظور شما از سیستم قدیمی چیه؟
گرافیک نداری پردازنده‌ات داغونه چشه؟ ](*,)
خوشبختانه گنو/لینوکس برای سیستم های قدیمی هم راهکار داره \\:D/
در مورد پشتیبانی نشدن هم باید خدمتت عرض  کنم این مکانیزم تعبیه شده تا همیشه کاربر به روز باشه و بتونه از امکانات با بیشترین امنیت و کیفیت استفاده کنه. 8)
شما اگه فکر میکنی نسخه 15.10 اوبونتو رو سیستمت بالا نمیاد، مشخصات سیستم رو بده تا به یه توزیع سبکتر راهنماییت کنن دوستان ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

ببین دوست عزیز وقتی توزیعت ازش پشتیبانی نمیشه پس نمی تونی برنامه‌ای روش نصب کنی. چون توسعه دهندگان اون برنامه، نسخه‌ی جدید واسه‌ی توزیع شما ندادن. توسعه دهنده ها که نمی تونن تا ابد یه نسخه رو ساپورت کنن. وقتی تاریخ پشتیبانی اون نسخه تموم میشه، نه‌تنها اوبونتو بلکه تمام برنامه های دیگه هم ساپورتشون رو از اون نسخه قطع میکنن چون استفاده از توزیعی که ساپورت نمیشه، مشکلات امنیتی زیادی بوجود میاره پس قاعدتا هیچ توسعه دهنده‌ای نمیاد برنامه‌ش رو روی یه توزیع ناامن ارائه کنه.
اوبونتو ۱۵٫۱۰ از اوبونتو ۱۱٫۱۰ سبک‌تر، سریع‌تر و بهینه‌تر شده. چون گنولینوکس به مرور پیشرفت میکنه و مطابق با نیاز سخت افزاری اکثر مردم دنیا پیش میره. انحصاری در کار نیست که یه نسخه رو مخصوص سیستم های قوی تولید کنن تا یه عده نون بخورن.  ;)
پس همیشه جدیدترین نسخه رو نصب کن.  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
مشخصات سیستمتو هم می‌گفتی بد نبود میشد بهتر راهنمایت کرد