انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Holy ATI :D  (دفعات بازدید: 3656 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین GrAnDpA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
Holy ATI :D
« : 30 بهمن 1388، 05:38 ب‌ظ »
سلام خدمت بر و بچ گل و گلاب  ;D

من توی لینوکس اف ام یه چیزی شنیدم که جادی گفت در مورد ATI و اون کنفرانس و اینا و بعدش هم رفتم توی وبلاگ ilinux.wordpress و عکس رو دیدم.

خب حالا سوالم اینه که AMD بدبخت که درایورهاش را گذاشته رو سایتش . پس چرا هنوز هم میگین درایورهاش را در اختیار لینوکس قرار نمیده؟ و فحش و بد و بیراه نثارش میکنین بنده ی خدا را  :D

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: Holy ATI :D
« پاسخ #1 : 30 بهمن 1388، 07:35 ب‌ظ »
برای ای تی ای گنو لینوکس و همچنین یونیکس و بی اس دی اهمیتی نداره ( برعکس انودیا ) و چند مشگل هست یکی اینکه خیلی دیر درایورهای مناسب رو ارائه میده مثلا هنوز پس از چند ماه اصلا نفهمیده  1.7 xorg-server چیه و کلی کاربرا توی توزیعهای به روز حیرونش موندن بی درایور !!!

در حالیکه انودیا همین الان قبل از انتشار 1.8 اونو ساپورت میکنه دوما خوده درایوره که نسخه لینوکسیش خیلی ضعیفه سرعت و قدرتش حدود یک پنجم راه انداز ویندوزیشه در حالیکه توی انودیا خیلی نزدیکه تو مواردی حتی کارت تو گنو لینوکس بازدهی بهتری داره چون جدا عالی کار میکنن برای درایورش !

نکته بعدی در مورد یونیکسه که مثلا هنوز نمیدونه دقیقا فری بی اس دی چیه ( مثال بود دوست دارین یه بار فری بی اس دی نصب کنین با ای تی ای ;D ) جز ویندوز بقیه براش اهمیت انچنانی ندارن

این یعنی پول بیشتر زمان خرید اما تهیه پشتیبانی عالی بر عکس ای تی ای که پول کمتر زمان خرید و بعدش ...  :)

حتی انودیا موفق شده فناوری های مثل CUDA رو که باعث میشه زمان کانورت ویدئو سیستم جای سی پی یو از جی پی یو کارت گرافیک کار بکشه و روندو خیلی سریع کنه سریع اوردش تو گنو لینوکس با فاصله خیلی کم از ویندوز همین الانش نرم افزارهای مثل FFMPEG و Handbrake  و یا ادیتور پیشرفته Kdenlive و برخی دیگه با کمک انودیا از این فناوری پشتیبانی میکنن و وقتی یه کارت سری 8 به بالای انودیا ببینن با سرعت غیر عادی ( بالا ) کار میکنن و تقریبا تو برخی کانورهای ویدئویی مثل X264 ( همون H.264 با لاینسنس ازاد ) یا تو روند ریپ کردن دی وی دی توسط این فناوری سی پی یو تقریبا ازاده ! و یا اون فناوری جالب openCL رو که نسخه 10.6 مک او اس به همینش مینازید زودتر از ویندوز اوردش تو گنو لینوکس که فک کنم یه کتاب باث در مورد همین نوشت که بتدریج چه تحولی خواهد اورد تو گنو لینوکس ( سرعت بالاتر حتی تا 45 درصد ! )  و ........ و .......

دید این دو شرکت خیلی متفاوته تقریبا قابل مقایسه نیستن جز در همون ویندوز که تخصص ای تی ای هست !

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1388، 07:58 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین GrAnDpA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 30 بهمن 1388، 07:49 ب‌ظ »
اوه! :o
بله ممنون . من کاملا مُجاب شدم :)
ولی فک کنم با این اوصاف باید قید نصب گنو لینوکس رو روی نوت بوک سونی ام با کارت گرافیک ATI بزنم چون اتفاقا گرافیک هم بخش مهمی از زندگی دیجیتال منو تشکیل میده ](*,)
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1388، 07:59 ب‌ظ توسط GrAnDpA »

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #3 : 30 بهمن 1388، 08:38 ب‌ظ »
یعنی این درایور xorg-driver-fglrx در عین حال که آزاد نیست، کارا هم نیست؟   ???
من تا حالا مشکلی نداشتم با این درایور  ::)
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 بهمن 1388، 08:58 ب‌ظ »
یعنی این درایور xorg-driver-fglrx در عین حال که آزاد نیست، کارا هم نیست؟   ???
من تا حالا مشکلی نداشتم با این درایور  ::)

کاراییش اصلا با راه انداز ویندوزیش قابل مقایسه نیست برخی فک میکنن خب لینوکس ضعیفه  ;D در حالیکه تو انودیا اینجوری نیست مساله اون درایوره که قدرتش اونقد از توی ویندوز با همون کارت پایین تره glxinfo تست کن  ;)
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1388، 09:38 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین GrAnDpA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 بهمن 1388، 10:11 ب‌ظ »
آقا یعنی کلا این لپ تاپ های وایو برای لینوکس فایده نداره دیگه؟ من علاقه مندم خب  :'(

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #6 : 30 بهمن 1388، 10:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
کاراییش اصلا با راه انداز ویندوزیش قابل مقایسه نیست برخی فک میکنن خب لینوکس ضعیفه  Grin در حالیکه تو انودیا اینجوری نیست مساله اون درایوره که قدرتش اونقد از توی ویندوز با همون کارت پایین تره glxinfo تست کن
من چیزی نفهمیدم از glxinfo :دی کلی عدد و رقم خروجی داد

آقا یعنی کلا این لپ تاپ های وایو برای لینوکس فایده نداره دیگه؟ من علاقه مندم خب  :'(
فکر نمی‌کنم کاملا بی‌فایده باشه، خب من الان یک 4890 را با همین درایور سرپا نگه داشتم  :)
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین GrAnDpA

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 بهمن 1388، 10:29 ب‌ظ »
فکر نمی‌کنم کاملا بی‌فایده باشه، خب من الان یک 4890 را با همین درایور سرپا نگه داشتم  :)
ممنون خب. ولی سر پا نگه داشتن تفاوت خیلی زیادی داره با استفاده بهینه. ::) من کلی پول بالای این لپ تاپ دادم تا از امکاناتش حداکثر استفاده را بکنم. برا همین هم اگه کاراییش در سطح عالی یا همون در سطح ویندوز نباشه خب چه کاریه مجبورم فعلا با این سر کنم تا روزی که ATI سر عقل بیاد  :D

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 بهمن 1388، 11:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
کاراییش اصلا با راه انداز ویندوزیش قابل مقایسه نیست برخی فک میکنن خب لینوکس ضعیفه  Grin در حالیکه تو انودیا اینجوری نیست مساله اون درایوره که قدرتش اونقد از توی ویندوز با همون کارت پایین تره glxinfo تست کن
من چیزی نفهمیدم از glxinfo :دی کلی عدد و رقم خروجی داد

اوه نه glxgears هست شبیه بودن  :) این FPS رو نشونت میده زدی کمی صبر کن بعدشم با نرم افزارهای تست سخت افزاری ویندوزی هم اونجا چک کن اینجوری میتونی بفهمی تو گنو لینوکس و ویندوز چقدر تفاوت تو FPS هست !

آفلاین mahdifa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #9 : 01 اسفند 1388، 12:18 ق‌ظ »
خوش بحال شما که حداقل کارت گرافیک شما درایور لینوکس داره ...
ما چی بگیم با کارت گرافیک sis 671 لب تاپ که منو کشته کلی هم ایمیل به سایت سازنده زدیم ولی هیچ.
یه درایور داره که فروم اوبونتو هست که 3D نداره و خیلی چیزا ...
حالا میدونید چرا به شما میگم خوش بحالتون.
تنها کسی مرتکب اشتباه نمی شود که کار نمی کند. "ناپلئون"