انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بروبچز الزام به خدمت  (دفعات بازدید: 25710 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : بروبچز الزام به خدمت
« پاسخ #75 : 16 شهریور 1392، 01:49 ب‌ظ »
خیلی وقته که خدمت من تموم شده ولی از اون موقع تا الان بی‌کارم یعنی یک کار ثابتی نداشتم.
خوب معلومه که منم ترجیح می‌دم برم خارج .هر جا باشه از این مملکت ت.می که بهتره .
من فعلا دانشجو هستم و خوب حالا حالا ها خیالم از بابت سربازی راحته و میخوام این ور حداقل لیسانس بگیرم بعد برم چون خوانواده پولداری نیستیم که من برم توی کشور دیگه دانشگاه تحصیل کنم
البته شاید بعد کارشناسی دو سال دیگه هم موندم و بعد گرفتن ارشد که اون ور مدرک خوب و به درد بخوری باشه برم سنمون هم کمی میره بالا تر و اون ور نمیشیم یه بچه تک و تنها :|
فکر میکنم حرفمون کم کم داره جیز میشه و ادامه نمیشه داد به هر حال گفتم که کس دیگه ای هم که تو شرایط مشابه هست بدونه که انتخاب دیگه ای هم هست البته به این سادگی و آسونی ها هم نیست

صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #76 : 16 شهریور 1392، 02:11 ب‌ظ »
تاپیک جالبیه!!
کسی از دوستان نمی دونه برای افرادی که فارق التحصیل دوره ی دکتری باشن خدمت چه شرایطی داره؟
آموزشی که رو شاخشه!
اما بعد اون امکان داره محل خدمت تو پادگان ها یا مرز بیفته؟یا اینکه برای خدمت به ادارات و ارگان ها مرتبط با رشته تحصیلی اعزام میشن؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #77 : 16 شهریور 1392، 02:37 ب‌ظ »
تاپیک جالبیه!!
کسی از دوستان نمی دونه برای افرادی که فارق التحصیل دوره ی دکتری باشن خدمت چه شرایطی داره؟
آموزشی که رو شاخشه!
اما بعد اون امکان داره محل خدمت تو پادگان ها یا مرز بیفته؟یا اینکه برای خدمت به ادارات و ارگان ها مرتبط با رشته تحصیلی اعزام میشن؟
من باکسانی که صحبت کردم، گفتند که اگه مدرکت بالا باشه درجه دار میشی، آموزشی رو که داری ولی بعدش خیلی کم واست خدمت میبرن و بیشتر کارای اداری بت میدن. خلاصه کلی حال میکنی!

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #78 : 16 شهریور 1392، 02:57 ب‌ظ »
تاپیک جالبیه!!
آموزشی که رو شاخشه!
من باکسانی که صحبت کردم، گفتند که اگه مدرکت بالا باشه درجه دار میشی، آموزشی رو که داری ولی بعدش خیلی کم واست خدمت میبرن و بیشتر کارای اداری بت میدن. خلاصه کلی حال میکنی!

فکر کنم این حداقل کاریه که می تونن برای کسی که حداقل ۱۰ سال از عمرش رو برای مطالعه یه علم صرف کرده انجام بدن.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #79 : 16 شهریور 1392، 04:23 ب‌ظ »
تاپیک جالبیه!!
آموزشی که رو شاخشه!
اگه منظورتون دکتری در پزشکی باشه که هر احتمالی وجود داره. توی دوره خودمون یه آقا دکتری داشتیم که متاهل هم بود اتفاقا! ولی محل خدمتش افتاده بود توی یه شهر مرزی. انتقالش هم نمیدادن چون به پزشک نیاز داشتن (البته آخر هفته‌ها رو مرخصی می‌دادن بهش). بنده خدا وقت و بی‌وقت مسلح (با سینه خشاب) از این پاسگاه به اون پاسگاه میرفت...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #80 : 16 شهریور 1392، 06:40 ب‌ظ »
تاپیک جالبیه!!
آموزشی که رو شاخشه!
اگه منظورتون دکتری در پزشکی باشه که هر احتمالی وجود داره. توی دوره خودمون یه آقا دکتری داشتیم که متاهل هم بود اتفاقا! ولی محل خدمتش افتاده بود توی یه شهر مرزی. انتقالش هم نمیدادن چون به پزشک نیاز داشتن (البته آخر هفته‌ها رو مرخصی می‌دادن بهش). بنده خدا وقت و بی‌وقت مسلح (با سینه خشاب) از این پاسگاه به اون پاسگاه میرفت...
خیر منظورم دکتری تخصصی رشته پزشکی نیست.
منظورم از دکتری(دکترا) PhD هست.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #81 : 16 شهریور 1392، 11:32 ب‌ظ »
تا حد زیادی به رشته بستگی داره. (مثلاً اگه کامپیوتر و برق و مکانیک و رشته‌های مهندسی باشه، احتمال اداری بودن بیشتره.
ولی بیشتر از اون به شانس بستگی داره.
در هر حال، با دکترا، درجهٔ بالا خواهید گرفت (توی ارتش، ستوان یکم) که همین باعث میشه خدمت براتون راحت‌تر بشه
در ضمن، اگه فوق‌لیسانس به بالا داشته باشید، با گرفتن پروژه‌های تحقیقاتی و ترجمه و ... می‌تونید چندین ماه (شاید حتی یک سال) کسر خدمت بگیرید. اگه توی ارتش افتادید و اطلاعات بیشتر خواستید می‌تونم کمکتون کنم
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1392، 11:37 ب‌ظ توسط سعید رسولی »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #82 : 16 شهریور 1392، 11:33 ب‌ظ »
تا حد زیادی به رشته بستگی داره. ولی بیشتر از اون به شانس بستگی داره.
در هر حال، با دکترا، درجهٔ بالا خواهید گرفت (توی ارتش، ستوان یکم) که همین باعث میشه خدمت براتون راحت‌تر بشه
در ضمن، اگه فوق‌لیسانس به بالا داشته باشید، با گرفتن پروژه‌های تحقیقاتی و ترجمه و ... می‌تونید چندین ماه (شاید حتی یک سال) کسر خدمت بگیرید. اگه توی ارتش افتادید و اطلاعات بیشتر خواستید می‌تونم کمکتون کنم

:'( :'( :'( با این اوصاف من که با دیپلم دارم میرم سربازی فکر کنم ::) بدبخت شدم  ;D

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #83 : 16 شهریور 1392، 11:34 ب‌ظ »
(من چرا همش بجای ویرایش، نقل قول می‌زنم؟!  ;D)
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1392، 11:42 ب‌ظ توسط سعید رسولی »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
« پاسخ #84 : 16 شهریور 1392، 11:35 ب‌ظ »
با دیپلم اگه پارتی داشته باشید، یا دوره کد بخورید، می‌تونید گروهبان ۳ بگیرید و کارت راحت‌تر میشه
ولی بازم شانس حرف اول رو می‌زنه. مثلاً من با فوق‌دیپلم خدمتم خیلی راحت هست (فقط یه مقدار سخت‌تر از کسانی هست که فوق‌لیسانس و لیسانس دارن. با این تفاوت که من نمی‌تونم مثل فوق‌لیسانس‌ها با پروژه کسر خدمت بگیرم.)
بدترین جا هم فکر کنم نیروی انتظامی هست که با لیسانس باید بری اینقدر سر خیابون وایسی تا درد پا بگیری.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1392، 11:45 ب‌ظ توسط سعید رسولی »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #85 : 16 شهریور 1392، 11:48 ب‌ظ »
تا حد زیادی به رشته بستگی داره. (مثلاً اگه کامپیوتر و برق و مکانیک و رشته‌های مهندسی باشه، احتمال اداری بودن بیشتره.
ولی بیشتر از اون به شانس بستگی داره.

ممنون از شما جناب رسولی.
در خصوص مقاله فقط ارتش برای سربازاش همچین امتیازی قائل میشه؟
و اینکه آیا کسر خدمتی که بابت مقاله گرفته میشه سوای کسر خدمتی خواهد بود که از مدرک تحصیلی گرفته میشه؟

اجازه بدید یه سوال دیگه هم بپرسم!
پدر بنده ۶ ماه منطقه جنگی بوده ( سرباز بودن ) چند روز / ماه(البته ماه رو بعید می دونم!) بابت این کسر خواهد شد؟

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #86 : 17 شهریور 1392، 12:03 ق‌ظ »
بدترین جا هم فکر کنم نیروی انتظامی هست که با لیسانس باید بری اینقدر سر خیابون وایسی تا درد پا بگیری.
دقیقا. ما فوق‌لیسانس داشتیم که ۳-۳ (۳ ساعت پست ۳ ساعت استراحت) سرچهارراه (مسلح) پست میداد. اونوقت عمدا کاری میکرد که بازداشت بشه و حداقل بتونه توی بازداشتگاه بخوابه...

پدر بنده ۶ ماه منطقه جنگی بوده ( سرباز بودن ) چند روز / ماه(البته ماه رو بعید می دونم!) بابت این کسر خواهد شد؟
تا جایی که یادمه به ازای هر ماه ۹ روز بود...
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1392، 12:07 ق‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #87 : 17 شهریور 1392، 12:12 ق‌ظ »
دقیقا. ما فوق‌لیسانس داشتیم که ۳-۳ (۳ ساعت پست ۳ ساعت استراحت) سرچهارراه (مسلح) پست میداد. اونوقت عمدا کاری میکرد که بازداشت بشه و حداقل بتونه توی بازداشتگاه بخوابه...

تا جایی که یادمه به ازای هر ماه ۹ روز بود...
چند وقت پیش با یکی از سرباز ها داشتم حرف میزدم طرف فوق لیسانس داشت و جلوی در پادگان یگان ویژه نگهبان گذاشته بودنش و خیلی هم ناراحت بود و میگفت که اذیتش میکنن حسابی و ...
هر چقدر هم مدرکتون بالاتر باشه از ساده ترین اعضای استخدامی نیروی انتضامی پایین ترید
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #88 : 17 شهریور 1392، 12:43 ق‌ظ »
.
این 3-3 برای چه مدت در شبانه روز هست؟و چند روز در هفته؟نگید که کل 24 ساعت؟

پ.ن:عاشق این انجمنم که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه.
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1392، 12:45 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین سالار مقدم

• *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #89 : 17 شهریور 1392، 12:57 ق‌ظ »
من که حالا حالا ها مونده برسم سربازی ولی اگر قرار باشه از چیزی بترسم دقیقا همینه! خیلی فاجعست :|