یه سوال خیلی مهم نیز دارم:
ما تو دبیرستان هر کی برای وصل شدن به اینترنت هر کی یوزر و پس خودشو داره بعد اگه یه یوزر و پسی مال معلمی باشه سرعت وی 3 برابر یک دانش اموز است!
نکته این جا است که مدرسه به ما فضای آپلود داده و می تونیم فایل های آپلود شده رو اجرا کنیم.اخه هر کی یه صفحه ی شخصی داره و برای ویرایش اون با ftp وصل می شه و اونو ادیت می کنه
مثلا من یه بار یه شل c99روش آپلود کردم ولی چون اون موقع بلد نبودم باهاش کار کنم،نتونستم کاری بکنم.
حالا می خواستم ببینم که فرض کنیم ما یه اسکریپت با دستور wgetن نوشتیم که فایلی را دانلود می کند.آدرس فایل نیز یکی از ارگومان های برنامه است.مثلا فرض کنید اسم اسکریپت ما downloadاست.برای دانلود فایل با ادرس a/b/c/d.pdf
به این صورت عمل می کنیم:
download a/b/c/d.pdf
حالا من می خوام اینو رو سایت مدرسه آپلود کنم.فقط مشکلم اینه که چه جوری آرگومانشو در مرورگر بدم.کمک کنید.من خونه اینترنتم دیال اپه فسیلیه.
اگه کسی کمک کنه واقعا ممنون می شم
دم همتون گرم
جواب سوال اول رو که دوست عزیزمون کامل و جامع دادند
در باره سوال دوم باید بگم که شل اسکریپت رو فقط با ترمینال میشه ران کرد
شما اطمینان داری که سرور شما لینوکسه؟شاید اصلا ویندوز باشه!
اگه لینوکسه یا باید با ssh به سرور وصل شی و کد رو اجرا کنی یا اسکریپت رو اجرا کنی و یا اینکه بیخیال شل اسکریپت بشیو با php اینکارو بکنی
اگه قصد کردی با php اینکارو بکنی ۲ تا راه داری
۱) در صورتی که سرور لینوکس باشه معمولا این امکان وجود داره که با php دستوری رو به سرور برای اجرا کردن ارسال کنی پس میشه wget رو اجرا کرد
۲) ساده ترین راه اینه که از ماژول های leech استفاده کنی که در دسترسه
البته بعضی از اینها پولی و خریدنی هستند و بعضی رایگان - مثلا یه اسکریپت به اسم rapeadleech به زبون php نوشته شده که خیلی عالیه فقط حیف که پولیه (شما هم که از نال شدش استفاده نمیکنی
)