0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
یک owncloud روی openshift راه بنداز و افزونهی news رو نصب کن و با رابط وب و یا برنامهی owncloud news reader ازش استفاده کن.
یه کارتیج PHP بساز، یک دیتابیس MySQL هم اضافه کن و طبق راهنمای OpenShift اسکریپتت رو Deploy کن.
اوکی. برای راهاندازی OwnCloud در OpenShift این تواناییها لازمه:- کار با git- آشنایی با Environment Variables- توانایی استفاده از Environment Variables در PHP- ویرایش فایل کانفیگ OwnCoud متناسب با حساب OpenShift
نقلقول از: Ma3X در 02 دی 1394، 12:13 قظاوکی. برای راهاندازی OwnCloud در OpenShift این تواناییها لازمه:- کار با git- آشنایی با Environment Variables- توانایی استفاده از Environment Variables در PHP- ویرایش فایل کانفیگ OwnCoud متناسب با حساب OpenShiftخوب پس کار من نیست.
خوب راه خیلی ساده تری هم هست! توی openshift اکانت بساز، بعد وقتی add application رو زدی توی کادر جستجو بزن owncloud، وقتی اومد انتخابش کن، بعد Public URL رو مثلا بنویس owncloudcreate application رو بزن چند لحظه بعد owncloud آماده رو تحویل بگیر .
مرسی از توضيحات. من الان يه owncloud ساختم.ولیمشکلم الان اينه که نميدونم بايد چطور بهش وارد بشم و افزونهٔ News رو نصب کنم. هیچ کجا نام کاربری و رمز تعیین نکردم. با نام کاربری و رمز OpenShift هم نميشه وارد شد. باید چه کنم بعد از اين مراحل؟