انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال و پیشنهاد برای بازبینی سایت و فروم  (دفعات بازدید: 6997 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
سلام

احتمالا یادتون هست که همین چند وقت پیش بار ها بحث و تغیر و تحول در سایت و ویکی مطرح شد و البته نتایج خوبی هم داشت
صفحه اول سایت بعد از مدت ها بالاخره تغییر کد و ویکی هم خیلی کامل تر شد (به همت دوستان و اساتید)

شاید الان وقتش باشه که یه دستی به فروم کشیده بشه
و شاید بشه امکاناتی رو بهش اضافه کرد

پیشنهاد من اینه که در اولین قدم اشکالات برنامه نویسی فروم رفع بشه!!!

لینک زیر رو که در پایین همین صفحه وجود داره براتون میذارم (لینکی رو که تاحالا به احتمال زیاد یه بارم روش کلیک نکردید  :D )
http://validator.w3.org/check/referer
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

• Hero Member
  • *
مثل اینکه ارتقاع فروم و ظاهرش خیلی پر اهمیت به نظر نمیرسه!!!
اینجور به نظر میرسه که تا مشکل به  صورتی نباشه که کار از کار بگذره نیازی به رفعش نیست!!!

درسته که این ارور ها کوچیک هستند اما بهتر نیست برطرفشون کنیم؟

به هرحال به نظر جمع احترام میذارم و این عنوان رو حل شده قلم داد میکنم  ;)
مرکز برنامه نویسی ایران

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
نه اصلا با کنار اومدن با این مسئله موافق نیستم.
چه کاری میتونیم انجام بدیم ؟؟؟؟ ](*,)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
آقا یه لطفی کنید یه دکمه تشکر هم بذارید تا از پستهای اضافه و بیهوده جلوگیری بشه.
ممنون

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
آقا یه لطفی کنید یه دکمه تشکر هم بذارید تا از پستهای اضافه و بیهوده جلوگیری بشه.
ممنون

گزینه «تشکر» خوب نیست، فروم‌های ایرانی دیگه رو دید (البته بچه‌های اینجا خیلی با فرهنگ‌تر هستن، قصد توهین ندارم)، همه تو پست‌هایی که می‌زارن نوشتن «تشکر کنید»، «تشکر یادتون نره»، «تشکر نشانه شخصیت شماست»!!!، یا بعضی‌ها کار خودشون رو راحت کردن و تو امضاشون نوشتن تشکر کنید ...

به نظرم برای هر پست (منظورم کل تاپیک نیست، هر متنی که هر کس می‌تونه تو یه تاپیک بزاره) یه دگمه مفید و غیره مفید باشه. تو خیلی از فروم‌ها این شمارنده هست و خیلی می‌تونه مفید باشه، دیگه هر کس که یه موضوع رو دونبال می‌کنه تو وقتش صرفه جویی می‌شه، می‌دونه کدوم مطلب‌ها مفیده و کدوم رو بدون خوندن می‌تونه رد کنه
پست‌ها خلوت‌تر می‌شن، تو این فروم می‌دونید چند‌تا مطلب از این‌ها هست «۱+»
با یه کلیک می‌شه آدم نظر خودش رو بگه
و ......
با این کار مشخص می‌شه که کدوم مطلب اون فرد خوب بوده (یه جور تشکر هم هست) ولی تشکر کلی از اون شخص چه فایده داره

مثلا همین الان اگه پست‌ها گزینه مفید و غیره مفید داشتن، خیلی راحت همه نظرشون رو می‌دادن که این روش خوبه یا تشکر، دیگه لازم نبود همه بیان پست بزارن که آقا این خوبه یا اون خوبه (یا از اینها بزاران «۱+»)
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1388، 12:32 ب‌ظ توسط heresh »

• Hero Member
  • *
پیشنهاد های خوب و قابل اجرایی هستند اما به مشارکت عمومی نیاز هست

آیا اساتید و مدیران انجمن هم بازبینی در فروم رور ضروری میدونند؟
به هرحال نظر این عزیزان شرطه

مرکز برنامه نویسی ایران

آفلاین @(^I^)@

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
    • http://1nevisande.com
پاسخ به: سوال و پیشنهاد برای بازبینی سایت و ف
« پاسخ #6 : 08 اسفند 1388، 04:12 ق‌ظ »
faghat harchi hast lot konid SADE bashe.ziad mate be khashkhash nazarin.mamnoon
rasti man ba moarefi saite bala ye chizi kashf kardam bebinid:

« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1388، 04:23 ق‌ظ توسط دارکوب »
وقتی تنها ابزارش چکش است با همه چیز مثل میخ رفتار می کند.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
ممنون

گزینه «تشکر» خوب نیست، فروم‌های ایرانی دیگه رو دید (البته بچه‌های اینجا خیلی با فرهنگ‌تر هستن، قصد توهین ندارم)، همه تو پست‌هایی که می‌زارن نوشتن «تشکر کنید»، «تشکر یادتون نره»، «تشکر نشانه شخصیت شماست»!!!، یا بعضی‌ها کار خودشون رو راحت کردن و تو امضاشون نوشتن تشکر کنید ...

به نظرم برای هر پست (منظورم کل تاپیک نیست، هر متنی که هر کس می‌تونه تو یه تاپیک بزاره) یه دگمه مفید و غیره مفید باشه. تو خیلی از فروم‌ها این شمارنده هست و خیلی می‌تونه مفید باشه، دیگه هر کس که یه موضوع رو دونبال می‌کنه تو وقتش صرفه جویی می‌شه، می‌دونه کدوم مطلب‌ها مفیده و کدوم رو بدون خوندن می‌تونه رد کنه
پست‌ها خلوت‌تر می‌شن، تو این فروم می‌دونید چند‌تا مطلب از این‌ها هست «۱+»
با یه کلیک می‌شه آدم نظر خودش رو بگه
و ......
با این کار مشخص می‌شه که کدوم مطلب اون فرد خوب بوده (یه جور تشکر هم هست) ولی تشکر کلی از اون شخص چه فایده داره

مثلا همین الان اگه پست‌ها گزینه مفید و غیره مفید داشتن، خیلی راحت همه نظرشون رو می‌دادن که این روش خوبه یا تشکر، دیگه لازم نبود همه بیان پست بزارن که آقا این خوبه یا اون خوبه (یا از اینها بزاران «۱+»)

دوست عزیز ببینید اگر کسی بخواد توی امضاش یا آخره پستهاش کسی رو تشویق به زدن دکمه تشکر کنه با دکمه مفید و غیر مفید هم همین کار رو میکنه!!!!
به نظره من با ایجاد یک ماده قانونی برای انجمن میشه از این کار جلوگیری کرد.
درمورد دکمه تشکر باید بگم که میتونه خیلی جامعتر از دکمه مفید باشه چون اون رو هم شامل میشه! در ضمن مفید اکثر پستها در این انجمن واضحه !
در کل از نظره من این انجمن به اصلاحات نیاز داره چون یه انجمن بسیار پر بیننده و پر کاربر هست.   \\:D/

faghat harchi hast lot konid SADE bashe.ziad mate be khashkhash nazarin.mamnoon
rasti man ba moarefi saite bala ye chizi kashf kardam bebinid:

لطفا فارسی بنویسید..........  ](*,)  ](*,)

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
به نظر من انجمن زیاد مشکل نداره
فقط اگر میشه با اپرا سازگارتر کنید
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نقل‌قول
دوست عزیز ببینید اگر کسی بخواد توی امضاش یا آخره پستهاش کسی رو تشویق به زدن دکمه تشکر کنه با دکمه مفید و غیر مفید هم همین کار رو میکنه!!!!
به نظره من با ایجاد یک ماده قانونی برای انجمن میشه از این کار جلوگیری کرد.
درمورد دکمه تشکر باید بگم که میتونه خیلی جامعتر از دکمه مفید باشه چون اون رو هم شامل میشه! در ضمن مفید اکثر پستها در این انجمن واضحه !

نه، این اتفاق فقط برای تشکر می‌افته. چون «تشکر» یه شمارنده است که کنار آواتار فرد ثبت می‌شه، و بعضی‌ها به داشتن تشکر بیشتر افتخار می‌کنن و .... و اتفاقی که می‌افته زیاد خوشایند نیست. ولی مفید بودن هر پست فقط بالای اون پست ثبت می‌شه و مطمئن باشید هیچ کس نمی‌ره همه پست‌هایی که گذاشته رو هر روز باز کنه ببینه چندتا مفید داشته!!! و چون کسی نمی‌دونه کدوم پست‌هاش مفید بوده یا چقدر بوده دیگه واسش مهم نیست تا بیاد دیگران رو تشویق کنه.
و حق با شماست مفید بودن اکثر پست‌ها تو این انجمن واضحه ولی باید قبلش پست‌ها رو خوند تا فهمید! الان اتفاقی که داره می‌افته اینه: یه فرد وارد تاپیک مورد نظرش میشه. حدود ۱۰، ۲۰ تا پست هست، حالا باید بشینه همش رو بخونه تا بدونه کدومش می‌تونه مشکل رو حل کنه. دلیل اصلی گذاشتن مفید بودن هم اینه که فرد مجبور نباشه همه پست‌ها رو بخونه، تو وقتش صرفه جویی بشه. و تو هر پست ممکنه برای یک مشکل چند روش ارائه بشه، حالا این فرد که حتما اطلاعات کاملی تو اون ضمینه نداره (بخاطر همین به مشکل خورده) از کجا بدونه کدوم بهتره؟؟ شاید نظر شما این باشه که باز هم وقت بزاره و تک تک روش‌ها رو امتحان کنه تا ببینه کدوم پست‌ مفیدتره!

حالا فایده «تشکر» چیه؟
تنها چیزی که به نظر من می‌رسه اینه که تاپیک‌ها خلوت می‌شن، پست‌های الکی کم می‌شه. که این دوتا اتفاق تو روش «مفید بودن پست» هم اتفاق می‌افته ولی روش دوم فواید بالا رو هم داره

آفلاین Aboozar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
    • صفحه شخصی گوگل
پاسخ به: سوال و پیشنهاد برای بازبینی سایت و فروم
« پاسخ #10 : 08 اسفند 1388، 11:54 ق‌ظ »
من هم از سيستم + و - در سيستم اداري شركتمون بهره مند بودم. خيلي مشكلات داره. البته درسته خودم مثبت زياد مي گرفتم اما مي ديدم كلا نتيجه نهايي خوبي نميده. معايبش از مزاياش بيشتره.
آرزوهایت را یادداشت کن . خداوند آنها را فراموش نمی کند . اما ، تو یادت می رود که آنچه که امروز داری، خواسته دیروزت بوده است .

آفلاین @(^I^)@

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
    • http://1nevisande.com
پاسخ به: سوال و پیشنهاد برای بازبینی سایت و ف
« پاسخ #11 : 08 اسفند 1388، 12:18 ب‌ظ »
دوستان عزیز.عید رو پیشاپیش تبریک می گم.این عید رو به فال نیک بگیریم و اگر لازمه که انجمن حالا که واقعا" خونه این بچه ها شده یه خونه تکونی بشه.اما دوستان ما خودمون هم باید پشتیبانی کنیم.یعنی مشکل مالی وجود داره و من پیشنهاد می کنم مدیر سایت یک شماره حساب شفاف هم باز کنن تا هر کی هرچه قدر تونست کمک کنه.و هر نوع ساپورتی کمک به این انجمن و توسعه اوبونتو خواهد بود.من فکر می کنم این ساپورت مالی از هر چیز دیگه ای مهم تر باشه.
« آخرین ویرایش: 08 اسفند 1388، 12:25 ب‌ظ توسط دارکوب »
وقتی تنها ابزارش چکش است با همه چیز مثل میخ رفتار می کند.

آفلاین IGLOO

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #12 : 08 اسفند 1388، 05:59 ب‌ظ »
خب ، يكي از مشكلات نداشتن پيش نمايش مطالبه!

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #13 : 08 اسفند 1388، 07:52 ب‌ظ »

پیش نمایش داره که ...  ???

آفلاین IGLOO

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
« پاسخ #14 : 09 اسفند 1388، 12:35 ب‌ظ »

پیش نمایش داره که ...  ???
من كه نميبينم! دوستانه ديگه ميبينند؟

منظورم از پيش نمايش مال موقعي است كه وقتي روي تايپيك ميرويم يه چند خطي از محتواي داخل تايپيك رو نشون بده.
از فايرفاكس استفاده ميكنم و با كروم هم تست كردم.