انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.5.0  (دفعات بازدید: 42415 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
پاسخ به: StarCalendar 1.5
« پاسخ #75 : 01 آبان 1389، 09:47 ق‌ظ »
http://download.savannah.gnu.org/releases/jcal
خیلی مرتب و منطقی نوشته شده، البته دقتش توی تبدیل تاریخ‌ها رو نمی‌دونم. (توی مخازن Debian و Ubuntu هستش)
با تشکر.
این تقویم ناقصه یا من بد نصب کردم یا ...؟ با StarCalendar فرق میکنه ؟ اگه بخوام این تقویم رو Uninstall کنم چکار بایدبکنم ؟

خود StarCalendar رو نصب کردم ، خیلی کامله.
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1389، 10:00 ق‌ظ توسط Majidjan »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #76 : 01 آبان 1389، 10:59 ق‌ظ »
مرسی از برنامه‌ات سعید.

می‌خواستم پیشنهاد کنم اگر علاقه داشته باشی خیلی خوبه که تقویم شمسی (و احتمالاً هجری قمری و ...) به date از coreutils اضافه بشه.
توی ۲۰۰۸ یکی درخواست داده بود ولی دیگه پیگیری نشده فکر کنم بعد از اون. (http://www.mail-archive.com/bug-coreutils@gnu.org/msg13444.html).
وقتی دوستان چند سال پیش کدش رو هم نوشتن ولی نرفته توی گنوم، دیگه کاری از دست من برنمیاد.
در ضمن من برنامه‌نویسی پایتون هستم و به C خیلی مسلط نیستم.

و یه درخواست در مورد starcal، اینکه خود starcal یه option داشته باشه که توی محیط متنی تاریخ ِ شمسی رو (مثلاً با فرمت‌های مختلف) بنویسه.
بله. یه فکرایی براش دارم. اگه وقت بشه اضافه می‌کنم.

البته الان jcal رو پیدا کردم که کار اشکان قاسمی هستش و به شکل cal تقویم رو نشون می‌ده.
بله. برای خط فرمان بهترین ابزار همین هست (تا وقتی که خودم به استارکل اضافه‌ش کنم)
در ضمن اشکان همکار خودم هست.  ;)

خیلی مرتب و منطقی نوشته شده، البته دقتش توی تبدیل تاریخ‌ها رو نمی‌دونم. (توی مخازن Debian و Ubuntu هستش)
با تشکر.
این تقویم ناقصه یا من بد نصب کردم یا ...؟ با StarCalendar فرق میکنه ؟ اگه بخوام این تقویم رو Uninstall کنم چکار بایدبکنم ؟

خود StarCalendar رو نصب کردم ، خیلی کامله.
این عکس چه ربطی به اون لینک داره؟  ???
اون لینک مال jcal هست که تحت خط فرمان و شبیه دستور cal هست، کار دوستم اشکان قاسمی هست و با سی هم نوشته شده.
این عکسی که شما گذاشتید مال اپلت تقویم جلالی برای گنوم هست که آقای مولا پهنادایان نوشته. که من StarCalendar رو هم بر اساس اون برنامه نوشتم. اون اشکالی که توی عکس هست علتش رو نمی‌دونم. ولی کلا پیشنهاد می‌کنم از StarCalendar که کامل‌تر و کم‌اشکال‌تر هست استفاده کنید (هم اپلت گنوم داره هم می‌تونه مستقل اجرا بشه).
برای Uninstall هم بستگی داره چطوری نصبش کنید، اگه از مخازن اوبونتو یا پکیج deb رو نصب کرده باشید، کافیه از توی Synaptic حذفش کنید.
ولی در کل لزومی به حذف کردنش نیست، اگه خواستید می‌تونید از روی پنل بَرش دارید.
« آخرین ویرایش: 01 آبان 1389، 11:01 ق‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
« پاسخ #77 : 01 آبان 1389، 02:22 ب‌ظ »
.......

این عکس چه ربطی به اون لینک داره؟  ???
اون لینک مال jcal هست که تحت خط فرمان و شبیه دستور cal هست،.....
[/quote]
خوب من فکر کردم jcal رو نصب کردم این شده . پس اینی که من نصب کردم کجاست ؟ چطور میتونم پیداش کنم . مجددا تکرار میکنم من این لینک رو نصب کردم ، از طریق ترمینال :

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
پاسخ به: پاسخ به: StarCalendar 1.5
« پاسخ #78 : 02 آبان 1389، 01:02 ب‌ظ »
خوب من فکر کردم jcal رو نصب کردم این شده . پس اینی که من نصب کردم کجاست ؟ چطور میتونم پیداش کنم . مجددا تکرار میکنم من این لینک رو نصب کردم ، از طریق ترمینال :
اون اپلت جلالی برای گنوم رو نمی‌دونم چطوری نصب کردید، برید توی سیناپتیک ببینید پکیج jalali-calendar نصب هست یا نه. اگه نصبه یعنی خودشه.

اون jcal که از اون لینک نصب کردید، برای استفاده‌ش باید توی ترمینال دستور jcal رو بزنید

مرسی از برنامه‌ات سعید.

می‌خواستم پیشنهاد کنم اگر علاقه داشته باشی خیلی خوبه که تقویم شمسی (و احتمالاً هجری قمری و ...) به date از coreutils اضافه بشه.
توی ۲۰۰۸ یکی درخواست داده بود ولی دیگه پیگیری نشده فکر کنم بعد از اون. (http://www.mail-archive.com/bug-coreutils@gnu.org/msg13444.html).
وقتی دوستان چند سال پیش کدش رو هم نوشتن ولی نرفته توی گنوم، دیگه کاری از دست من برنمیاد.
در ضمن من برنامه‌نویسی پایتون هستم و به C خیلی مسلط نیستم.
راستی یادم رفت بگم: یکی از دوستان (everplays) داشت تقویم جلالی رو به گنوم شل اضافه می‌کرد (با جاوااسکریپت) احتمال داره توی گنوم ۳ شاهد تقویم جلالی باشیم  :)
گرچه جزئیاتش رو نمی‌دونم

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
« پاسخ #79 : 03 آبان 1389، 12:32 ق‌ظ »
سلام
توی آرچ نصب نمیشه . اینم ارورش:
alireza@ARCH:~$ sudo pacman -U starcal-archlinux-1.5.3-1-any.pkg.tar.xz
resolving dependencies...
warning: cannot resolve "python<<3.0", a dependency of "starcal-archlinux"
:: the following package(s) cannot be upgraded due to unresolvable dependencies:
      starcal-archlinux

Do you want to skip the above package(s) for this upgrade? [y/N] y
looking for inter-conflicts...
 there is nothing to do

البته من عبارت depend = python<<3.0 رو توی فایل .PKGINFO کامنت کردم و نصب شد ولی حالا موقع اجرا این ارور رو میده:
alireza@ARCH:~$ starcal
  File "/usr/share/starcal/src/starcal.py", line 33
    print 'No help implemented yet!'
                                   ^
SyntaxError: invalid syntax

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #80 : 03 آبان 1389، 01:19 ب‌ظ »
سلام
باید پایتون 2.6 رو نصب کنید و بصورت پیش‌فرض قرارش بدید که با دستور python پایتون 2.6 اجرا بشه.

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
« پاسخ #81 : 03 آبان 1389، 01:28 ب‌ظ »
سلام
باید پایتون 2.6 رو نصب کنید و بصورت پیش‌فرض قرارش بدید که با دستور python پایتون 2.6 اجرا بشه.

ممنون
پایتون 2.6 نصبه . ولی میشه بگید چجوری بصورت پیش فرض بگذارمش؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #82 : 03 آبان 1389، 02:44 ب‌ظ »
ممنون
پایتون 2.6 نصبه . ولی میشه بگید چجوری بصورت پیش فرض بگذارمش؟
cd /usr/bin/
sudo ln -sf python2.6 python

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
« پاسخ #83 : 03 آبان 1389، 09:52 ب‌ظ »
cd /usr/bin/
sudo ln -sf python2.6 python

ممنون . حل شد. :D

آفلاین dj_ghodrati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #84 : 10 بهمن 1389، 12:00 ب‌ظ »
سلام
واقعا برنامه کاربردی و بدرد بخوری هست و تشکر میکنم و ورژنهای قبلی رو استفاده کردم. اما من آخرین ورژن(۱.۵.۳) رو از سورس فورج گرفتم و نصب کردم(بدون ارور) ولی درست اجرا نمیشه.
اول که اجرا میشد درست نمایش نمی داد و تنظیمات بعد از هر خاموش و روشن کردن ریست  میشد و الان هم اجرا نمیشه و هرموقع هم که از منو اجرا می کنم سریع میاد میره
البته وقتی که با یوزر root لوگین میشم، درست کار میکنه و اگر از ترمینال اجرا کنم هم همینطور اما بعد از بستن ترمینال میره
در ضمن ابونتو ۱۰.۱۰ دارم
ممنون

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #85 : 11 بهمن 1389، 02:26 ب‌ظ »
سلام
واقعا برنامه کاربردی و بدرد بخوری هست و تشکر میکنم و ورژنهای قبلی رو استفاده کردم. اما من آخرین ورژن(۱.۵.۳) رو از سورس فورج گرفتم و نصب کردم(بدون ارور) ولی درست اجرا نمیشه.
اول که اجرا میشد درست نمایش نمی داد و تنظیمات بعد از هر خاموش و روشن کردن ریست  میشد و الان هم اجرا نمیشه و هرموقع هم که از منو اجرا می کنم سریع میاد میره
البته وقتی که با یوزر root لوگین میشم، درست کار میکنه و اگر از ترمینال اجرا کنم هم همینطور اما بعد از بستن ترمینال میره
در ضمن ابونتو ۱۰.۱۰ دارم
ممنون
permission فایل‌های تنظیمات رو چک کنید:
ls -l ~/.starcalهمینطور توی ترمینال که اجرا می‌کنید، خروجی رو بذارید ببینم اروری چیزی داده یا نه.
اینکه با بستن ترمینال بسته میشه طبیعیه! چون وقتی ترمینال رو می‌بندید تمام sub process هاش kill میشه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #86 : 15 بهمن 1389، 04:50 ب‌ظ »
سعید جان گویا استارکلندرهایی که پیش‌فرض روی آریوس نصب هستن تاریخ‌های قمری رو با یک روز اختلاف نشون می‌دن و حتا روی تعطیلات رسمی هم تاثیر گذاشته. به نظرت مشکلش از کجا می‌تونه باشه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #87 : 16 بهمن 1389، 05:13 ب‌ظ »
سعید جان گویا استارکلندرهایی که پیش‌فرض روی آریوس نصب هستن تاریخ‌های قمری رو با یک روز اختلاف نشون می‌دن و حتا روی تعطیلات رسمی هم تاثیر گذاشته. به نظرت مشکلش از کجا می‌تونه باشه؟
فکر نمی‌کنم برای سال جاری اینطور باشه! اگه ممکنه یه اسکرین‌شات بذار از اون ماهی که این مشکل رو داره.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #88 : 16 بهمن 1389، 05:52 ب‌ظ »

البته اون نسخه قبلی هست
بهتره نسخه جدید رو بگیری
http://sourceforge.net/projects/starcal/files/starcal/1.5.3/
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.