انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمت کردن هارد  (دفعات بازدید: 1334 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
فرمت کردن هارد
« : 11 دی 1394، 10:57 ب‌ظ »
سلام دوستان. من یه هارد ۱ ترابایت دارم که می‌خوام فرمتش کنم. اول با نرم‌افزار disk یه دور هارد رو فول فرمت کردم. حالا میخوام با gparted پارتیشن بندی کنم. در واقع میخوام کل این هارد رو برای home اختصاص بدم و یه هارد دیگه رو برای بقیه چیز ها بذارم. حالا من یه کل هارد رو یه پارتیشن ext4 کردم اما مینویسه که این پارتیشن حدود ۱۴ گیگ پره. مشکل چیه؟؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : فرمت کردن هارد
« پاسخ #1 : 11 دی 1394، 11:00 ب‌ظ »
سلام. خب این هارد روش لینوکس نباید نصب بشه؟ اگه باید نصب بشه پس دست کم سه تا پارتیشن نیازه. نه یکی. یکی برای روت. یکی برای هوم. یکی هم برای swap.
یه عکس هم از gparted بذار ببینیم اوضاع چجوریه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 11 دی 1394، 11:12 ب‌ظ »
سلام. خب این هارد روش لینوکس نباید نصب بشه؟ اگه باید نصب بشه پس دست کم سه تا پارتیشن نیازه. نه یکی. یکی برای روت. یکی برای هوم. یکی هم برای swap.
یه عکس هم از gparted بذار ببینیم اوضاع چجوریه.
روت و swap رو تو یه هارد دیگه میذارم. دو تا هارد دارم.یکی رو میخوام فقط برای هوم بذارم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 11 دی 1394، 11:23 ب‌ظ »
۱ ترا واسه هوم؟
دلیلی هم داری برای این کارت؟  ???
اونوخ هر وخ سیستمت بوت میشه، هارد دوم هم وصله؟ اگه وصل نباشه دیگه هوم حساب نمیشه اون پارتیشنت.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 دی 1394، 10:45 ق‌ظ »
هارد اینترناله جفتش. اطلاعات زیاد دارم و فضا کم میارم. اون یکی هاردم ۵۰۰ گیگابایته.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #5 : 12 دی 1394، 01:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
Hard Drives Are Measured One Way, But Marketed Another

Why Doesn't My New Hard Drive Show the Right Amount of Space?Here’s the bigger reason you have less space: computers are based on binary math, which means storage is counted using base 2—not base 10, which is what you see on the box. So, a kilobyte is actually 1,024 bytes, not 1,000, which is what it says on the box. Similarly, a megabyte is 1,024 kilobytes, a gigabyte is 1,024 megabytes, and so on. That means the actual amount of space on the drive is going to be lower than what it’s marketed as, with the difference being bigger as you get to bigger drives. In general, for each gigabyte reported on the box, you’ll have about 70MB less space—which means that your 1TB drive has closer to 900GB.

There isn’t much you can do about this, unfortunately. If you’re a Mac or Linux user, you should update your software, since more recent versions of OS X (10.6 and up) and Ubuntu (10.10 and up) actually use base 10 to report storage space and file sizes, which should make it easier for you to judge (that’s also why if you move a file from a Windows machine to a Mac, the file will appear bigger, even though it isn’t—it’s being measured with base 10). Unfortunately, there’s no way to “fix” the problem in Windows—you just need to know that you’ll get a little less space than what you see on the box, and act accordingly. If you have 1,000GB of data, a 1TB drive won’t be enough, and you’ll want to buy a 1.5TB instead. It doesn’t matter whether it’s internal, external, or even a thumb drive—this affects every kind of drive out there.

منبع:
http://lifehacker.com/5950506/why-doesnt-my-new-hard-drive-show-the-right-amount-of-space

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 12 دی 1394، 01:16 ب‌ظ »
پس چرا نوشته ۱۴.۸ گیگ از هارد پره، در صورتی که اون رو فول فرمت کردم؟
« آخرین ویرایش: 12 دی 1394، 01:29 ب‌ظ توسط mohammad kazemi »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #7 : 12 دی 1394، 04:08 ب‌ظ »
اون فضا برای خود فایل‌سیستم هستش، هرکاری بکنی اون فضا اشغال میشه.
هرچند تنظیم Block Size می‌تونه توی کم کردن حجم تاثیر داشته باشه، اما در کل توصیه نمی‌شه.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 دی 1394، 04:38 ب‌ظ »
ممنون. فقط یه سوال، این کاری که می‌خوام بکنم (یه هارد برای هوم و یکی برای روت) که مشکلی درست نمیکنه؟؟

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #9 : 12 دی 1394، 05:26 ب‌ظ »
خیر.