سلام بر تمامی لینوکس کاران دوست داشتنی و محترم.
نمی خواستم این بحث باز شه ولی به نظر میرسه قضیه جدیه !
با توجه به اینکه ما در دنیای ازاد زندگی می کنیم ممکنه اشتباهات ما زیاد باشه و مسلما نظرها هم متفاوت.
مطمئنم اکثر دوستان تا حالا بسیاری از مسائل رو در فروم دیدن و به هر دلیل خوبی قضیه تموم شده.
یکی از چیزهایی که همیشه دوستان لینوکس کار من به من توصیه می کردن اینه که باید تو لینوکس با هم باشیم و این اینده ی لینوکسه و
مسلما یکی از اهداف دنیای ازاد ما رو با هم متحد کردنه تا طعم ازادی رو نه تنها خودمون بلکه به دیگران هم تا اونجایی که می تونیم بچشونیم.
این فروم که بی شک یکی از موفق ترین فروم های ما ایرانی هاست به نظر من با یه سری چالش هایی روبروه و از تمامی راهبران و دوستان
با سابقه و دلسوز و همه و همه می خوام که استین بالا بزنن و بیان تا با کمک و همفکری دوباره مسائل رو پشت سر بزاریم.
همه می دونیم که طرفداران دنیای متن باز روز به روز داره زیاد میشه و به جرئت میشه گفت اکثرشون از دنیای دیگه ای اومدن و مانند بچه ای
که تازه به دنیایی چشم گشوده سرشار از سوالات و سر در گمی ها و نیازمند کمک که این مسئله مسلما وظیفه ی من و شما رو چندین برابر می کنه.
بسیاری از مطالبی که مطرح میشه تکراری اند و هممون می دونیم که افراد تازه کار تر به دلایل مختلف(جستجو نکردن ، ضعیف بودن در جستجو و ... ) به جوابشون نرسیده اند
و انتظار دارن از ما تا کمکشون کنیم.اما متاسفانه رفتارهای بعضی از ما در برابر دوستانمون درست نیست که باعث از بین رفتن بعضی از حرمت ها شده واینکار ممکنه هم به من هم به خود شخص و هم به دنیای ازاد ما لطمه وارد کنه.
از تمامی عزیزان با کمال احترام و دوستی خواهشمندم که این فروم عالی رو با صبر و حوصله ی بیشتر به اهداف والاش که ارامش لینوکسی شاید بالاترین اون باشه نزدیک تر کنن تا در دنیایی صمیمی تر و قشنگتر زندگی کنیم .
ببخشید پر حرفی کردم.
ازاد و لینوکسی باشید.